Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende erken gebelik testi aldım o batağa bende düştüm cuma günü yapıcam regl günüm pazar günü ama 21. Gün yumurtladığım için geçte olabilirim bilmiyorum da. Eğer pazar günüyse cuma günü her türlü çıkar heralde testte diye düşünüyorum.

Erken gebelik batağı Ayy ne güldüm yaa allah ta seni güldürsün

Bende 2 3 kere aldım erken gebelik tedti yalan dolan valla yok yere onlardada silik çizgi çıkıyo insanı umutlandırıyo hepsi aynı valla

Maasimi bekliuorum cnm bide ısyerinden bilsinler istemiyorum acile gittim test al yap dediler testlerim var fazla böyle tesTT yapa yapa bekliyorum benimkide karışık anliyacagin
Bende çok uzak eşimden dolayı gidemiyorum bekleyelim diyo o bekleyelim deyincede el mahkum tabi napalım

Olmadığı halde silik mi çıkıyor
Bi kere ovuladan cıktı silik adet günümdü bilerek koyu çıkar varsa yeniyse diye aldım silik çıkmıştı nasıl umutlar bağladım ama adetimde geçikti normal test aldım tabi koyu beklerken bi baktım tertemiz negatif bi kerede prodiktor early den çıkmıştı silik tabikide ondada ikinci testi yapmıştım negatifti güvenmiyorum o yuzden hiç

Insanla dalga geciyolar yeminle bende carsamba kan vercem daha bata 3 -4 varken doktora binbirturlu yalan dicem bakain diye napim sanki ceplerinden veriolar
Bende geçen ay öyle 4 gün varken gitmiştim. Daha 4 gün var ama tahammül edemiyorum dedim olmaz cevabını kabul etmeyeceğimi anlayınca yaptı el mahkum sgxhhshd

iliştirin Ayy takla aticaz ya nerdeyse başkanimiz diyo 3 den aşağı yapmayın ama bunlar da tahlil yapmiuo başkanım
Kız anam başkan 3 5 diyo ama devlet hastaneleri 3. Sezeryanı bile yapmıyolarmış şaka gibi cidden devlet kendi içinde çelişiyo yapalımmı yapmayalım mı napsak ne etsek belli değil

Bu beni derinden yaraladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…