- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.981
İnşallah canım benım kalpten diliyorum sevınmeniziInşallah Sen hamilesin duan kabul olur
Ay ne demek test yaphadi ya ben buju hic dusunememisim deseydiniz iste insani yalana sürüklüyorlar. Cok agrim var ama gebe olabilirim dicen
Yok canım normal kaset test markasımda rapitçd yazıyodu netten arattırdığımdada bulamadım hiç kullancıı yorumu falandaYok erken gebelik le ilgili yazan bi arkadasa demiştimbulamadım karisti seninki erken gebelik mi
Erken gebelik batağı Ayy ne güldüm yaa allah ta seni güldürsünBende erken gebelik testi aldım o batağa bende düştümcuma günü yapıcam regl günüm pazar günü ama 21. Gün yumurtladığım için geçte olabilirim bilmiyorum da. Eğer pazar günüyse cuma günü her türlü çıkar heralde testte diye düşünüyorum.
Insanla dalga geciyolar yeminleaynen yalan diycen sanırım gerçekten Üniv acili dedi bide bunu. Düşün artık ben bilmiyormuymm test almayi sanki
İnş bebis tirYok canım normal kaset test markasımda rapitçd yazıyodu netten arattırdığımdada bulamadım hiç kullancıı yorumu falanda
Insanla dalga geciyolar yeminlebende carsamba kan vercem daha bata 3 -4 varken doktora binbirturlu yalan dicem bakain diye napim sanki ceplerinden veriolar
Kaset testlerden bi farkida yok sanki canim ya sadece 3 kati para veriyosunBende 2 3 kere aldım erken gebelik tedti yalan dolan valla yok yere onlardada silik çizgi çıkıyo insanı umutlandırıyo hepsi aynı valla
Olmadığı halde silik mi çıkıyorBende 2 3 kere aldım erken gebelik tedti yalan dolan valla yok yere onlardada silik çizgi çıkıyo insanı umutlandırıyo hepsi aynı valla
aynen babalarının dükkanı sanki.ya kötüyse vs dimj dis gebelik vs allah korusun ceplerinden ciksa kapıdan almiycaklar
Bende çok uzak eşimden dolayı gidemiyorum bekleyelim diyo o bekleyelim deyincede el mahkum tabi napalımMaasimi bekliuorum cnm bide ısyerinden bilsinler istemiyorum acile gittim test al yap dediler testlerim var fazla böyle tesTT yapa yapa bekliyorum benimkide karışık anliyacagin
dicem tsh baktirmak istiyorum ilacim bitti bide oraya betahcg ilistirir misiniz
Bi kere ovuladan cıktı silik adet günümdü bilerek koyu çıkar varsa yeniyse diye aldım silik çıkmıştı nasıl umutlar bağladım ama adetimde geçikti normal test aldım tabi koyu beklerken bi baktım tertemiz negatif bi kerede prodiktor early den çıkmıştı silik tabikide ondada ikinci testi yapmıştım negatifti güvenmiyorum o yuzden hiçOlmadığı halde silik mi çıkıyor
El mahkum hep kocanla ra kaldık istemiyorum derler yapmayız yaparız test için bekle bu ne yaaBende çok uzak eşimden dolayı gidemiyorum bekleyelim diyo o bekleyelim deyincede el mahkum tabi napalım
Bi tusa tik yapcan ne va yaniiliştirin Ayy takla aticaz ya nerdeyse başkanimiz diyo 3 den aşağı yapmayın ama bunlar da tahlil yapmiuo başkanım
Bende geçen ay öyle 4 gün varken gitmiştim. Daha 4 gün var ama tahammül edemiyorum dedim olmaz cevabını kabul etmeyeceğimi anlayınca yaptı el mahkum sgxhhshdInsanla dalga geciyolar yeminlebende carsamba kan vercem daha bata 3 -4 varken doktora binbirturlu yalan dicem bakain diye napim sanki ceplerinden veriolar
Kız anam başkan 3 5 diyo ama devlet hastaneleri 3. Sezeryanı bile yapmıyolarmış şaka gibi cidden devlet kendi içinde çelişiyo yapalımmı yapmayalım mı napsak ne etsek belli değililiştirin Ayy takla aticaz ya nerdeyse başkanimiz diyo 3 den aşağı yapmayın ama bunlar da tahlil yapmiuo başkanım
Bu beni derinden yaraladıBi kere ovuladan cıktı silik adet günümdü bilerek koyu çıkar varsa yeniyse diye aldım silik çıkmıştı nasıl umutlar bağladım ama adetimde geçikti normal test aldım tabi koyu beklerken bi baktım tertemiz negatif bi kerede prodiktor early den çıkmıştı silik tabikide ondada ikinci testi yapmıştım negatifti güvenmiyorum o yuzden hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?