- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #4.001
Musaitsen kadın doğuma git direk o kan istiuoBi tusa tik yapcan ne va yani ben ilk.defa kan vercem insallah husrana ugramam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Musaitsen kadın doğuma git direk o kan istiuoBi tusa tik yapcan ne va yani ben ilk.defa kan vercem insallah husrana ugramam.
oyle olmak gerek. Napalim canim yaniBende geçen ay öyle 4 gün varken gitmiştim. Daha 4 gün var ama tahammül edemiyorum dedim olmaz cevabını kabul etmeyeceğimi anlayınca yaptı el mahkum sgxhhshd
Valla oyle canım beEl mahkum hep kocanla ra kaldık istemiyorum derler yapmayız yaparız test için bekle bu ne yaa
Ay gece gece nasıl kahkaha attimKız anam başkan 3 5 diyo ama devlet hastaneleri 3. Sezeryanı bile yapmıyolarmış şaka gibi cidden devlet kendi içinde çelişiyo yapalımmı yapmayalım mı napsak ne etsek belli değil
Cook uzak canim ya mecbur saglik ocagina gitcemMusaitsen kadın doğuma git direk o kan istiuo
2 3 dk içinde koyu koyu çıkarsa doğrudur ama canım ya benimkiler hep 20 26 dk sonra gölge gıbı cok silik incecik çıkmışlardıBu beni derinden yaraladı
Ewt oda hemen idrar diyo bakalkm onada gittim idrar ben yapiyom zaten kan diuo bekle 10 gün geçmeden olmax anliycagin hep bekliyoruzCook uzak canim ya mecbur saglik ocagina gitcem
dicem tsh baktirmak istiyorum ilacim bitti bide oraya betahcg ilistirir misiniz
rabbim daim etsin canım benim 3. Sezeryan olcak rabbim nasip ederse arkadaşım hamile onunda 3. Sezeryanı devletten kaç doktora gitmiş hepside araştırma hastanesine yönlendirmişler yeterli malzeme bilmemne falan yokmuş bi sürü mazeret yani gelde sinir olmaAy gece gece nasıl kahkaha attim
Ewt oda hemen idrar diyo bakalkm onada gittim idrar ben yapiyom zaten kan diuo bekle 10 gün geçmeden olmax anliycagin hep bekliyoruz
Bende gecen idrar testi istedim kan gunu gel dedi ne istesek tersini veriyolarEwt oda hemen idrar diyo bakalkm onada gittim idrar ben yapiyom zaten kan diuo bekle 10 gün geçmeden olmax anliycagin hep bekliyoruz
ahh ah onlarda insan kizamiyorum da arada ne kaa mesafe var doktorcum yaaHahahahah çok iyiydi bu :)))
Bir kere belimden emar çekilecektim. Doktor hanım beli işaretleyeceğine boynu işaretlemiş İki gün emara girdim yani sağolsun
Aaa inanmıyorum hakkaten ne bu ya benjm ikinci olucsk olursa yirttimmi yanirabbim daim etsin canım benim 3. Sezeryan olcak rabbim nasip ederse arkadaşım hamile onunda 3. Sezeryanı devletten kaç doktora gitmiş hepside araştırma hastanesine yönlendirmişler yeterli malzeme bilmemne falan yokmuş bi sürü mazeret yani gelde sinir olma
Evet canım görünüyor keşke kan versen için rahat olurduKizlar sizde görüyomusunuz
Ayy kizlar costuKKK varya ne güldüm umarım bu gulmelerimiz mutlu sonla olur son gülen iyi GulerBende gecen idrar testi istedim kan gunu gel dedi ne istesek tersini veriyolar
Veremiyorum Ayy ins cnm şaka bi yana bi tık Daha net Olsa diycem var emin olamıyorum karmakarışık oldumEvet canım görünüyor keşke kan versen için rahat olurdu
Amiin insallah hade benim kocam evde yok siz nasil giriyonuz bu saatte yumurtlamiyonuz mu anam sizAyy kizlar costuKKK varya ne güldüm umarım bu gulmelerimiz mutlu sonla olur son gülen iyi Guler
Benimkide yok ondan yumurtlamıyoz ins gebeyizAmiin insallah hade benim kocam evde yok siz nasil giriyonuz bu saatte yumurtlamiyonuz mu anam siz
Bak benim ilk böyleydi inanmadım çünkü daha önce bende bir yanılma yaşadım ama bu sefer vardı senin bundan daha belirgin belki geç döllenme olmuştur inşallah3 4 dk bekledim işte sanki var gibiydi ama o kadar silikti ki görmek istediğim için görüyom herhalde hayal dedim bi dahada alıp bakmadım zaten az önce baktım işte bilmiyorum ki artık eminde olamıyorum geçen haftalarda yaptığım bizi yanıltan silik testle karşılaştırınca bu dahada belli ondan ama karışık işler dicek bişeyde bulamıyorum artık
ayy insallah bat ne zamandi seninBenimkide yok ondan yumurtlamıyoz ins gebeyiz