• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay gece gece nasıl kahkaha attim 😂😂😂😂
:KK70::KK70::KK70: rabbim daim etsin canım benim 3. Sezeryan olcak rabbim nasip ederse arkadaşım hamile onunda 3. Sezeryanı devletten kaç doktora gitmiş hepside araştırma hastanesine yönlendirmişler yeterli malzeme bilmemne falan yokmuş bi sürü mazeret yani gelde sinir olma :işsiz:

:KK70::KK70::KK70: rabbim daim etsin canım benim 3. Sezeryan olcak rabbim nasip ederse arkadaşım hamile onunda 3. Sezeryanı devletten kaç doktora gitmiş hepside araştırma hastanesine yönlendirmişler yeterli malzeme bilmemne falan yokmuş bi sürü mazeret yani gelde sinir olma :işsiz:
Aaa inanmıyorum hakkaten ne bu ya benjm ikinci olucsk olursa yirttimmi yani 😂😂😉😂😂

3 4 dk bekledim işte sanki var gibiydi ama o kadar silikti ki görmek istediğim için görüyom herhalde hayal dedim bi dahada alıp bakmadım zaten az önce baktım işte bilmiyorum ki artık eminde olamıyorum geçen haftalarda yaptığım bizi yanıltan silik testle karşılaştırınca bu dahada belli ondan ama karışık işler dicek bişeyde bulamıyorum artık :KK70:
Bak benim ilk böyleydi inanmadım çünkü daha önce bende bir yanılma yaşadım ama bu sefer vardı senin bundan daha belirgin belki geç döllenme olmuştur inşallah

Eklentiler

• IMG_20190401_101121.jpg
    IMG_20190401_101121.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 37
Back