- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.941
Hayirlisi olsun hakkinda cankmKısmet ya ben zaten hemen hamile kalacağımı asla düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun hakkinda cankmKısmet ya ben zaten hemen hamile kalacağımı asla düşünmüyorum
Olmayadabilir canim elbetteki ama bi ihtimal ne de olsa . Insan korkuyor.Doğum kontrol hapı değil mi bana kist için verdiler içtim kistim geçti ertesi ay hamile kaldım kızım 8 yaşına gelcek maşallahı var devamlı kullanıncamı yan etkisi oluyor
Ay Umutlandım şimdi acaba benimde mi şu an durumum öyle umut oldun banaEstegfirullah biz biraz geriden geldik geç döllenme olmuştu 2 hafta geriden bayabi geç gittim doktora 10 gün daha beklemiştim zor görmüştü keseyi
Yani 25 gün sonra mı öğrendin adettenHani derlerya yumurtlama öncesi erkek olur diye bende tutmadı geç döllenmeyle oglum olmuştu yanlış hatırlamıyosam adete 1 hafta kala olmuştu nasibi vardı geldi
İnş cnmHadi inşallah hepiniz sevınırsınız bu ay kızlar
Inşallah canım kaç günün geçtikiAy Umutlandım şimdi acaba benimde mi şu an durumum öyle umut oldun bana
Inşallah Sen hamilesin duan kabul olurHadi inşallah hepiniz sevınırsınız bu ay kızlar
24 Mart ti gelmedi 31 Mart ta kahve ax ax 3 gün geldi 17 gün oldu bugün tabi o adet mi yerleşme mi bilmiyorum ama koyu kirmixi her zaman olduğum yogun adet lerim den çok çok baskaydiInşallah canım kaç günün geçtiki
Yok canım 7 gün geçti Kan da çıktı sonra bekledim 10 gün sonra doktora gitmiştimYani 25 gün sonra mı öğrendin adetten
Havalardan stresten adet sıkıntıları oluyor gittinmi doktora24 Mart ti gelmedi 31 Mart ta kahve ax ax 3 gün geldi 17 gün oldu bugün tabi o adet mi yerleşme mi bilmiyorum ama koyu kirmixi her zaman olduğum yogun adet lerim den çok çok baskaydi
Ama idrar da cikmadi dedin 17 nci gun keseyi gördünYok canım 7 gün geçti Kan da çıktı sonra bekledim 10 gün sonra doktora gitmiştim
Yok cnm gitmedim olabilir tabiki belkide öyle bişeyHavalardan stresten adet sıkıntıları oluyor gittinmi doktora
Evet canım hakkında hayırlısı olsun rabbim bekletmesin inşallahAma idrar da cikmadi dedin 17 nci gun keseyi gördün
17 nci gun bakalım hayırlısı olsun rabbim biliyorEvet canım hakkında hayırlısı olsun rabbim bekletmesin inşallah
Önceki hamileligim tam adetin 29. Gününde silik cikti. 31. Gunu tam net cikti. Yine ayni olur diye düsünüyorum bugunde 31. GünüydüErken yaptın canım sen testi insallah bebegin seninledir
İnsallah vardır canımÖnceki hamileligim tam adetin 29. Gününde silik cikti. 31. Gunu tam net cikti. Yine ayni olur diye düsünüyorum bugunde 31. Günüydü
Aynen canım oluruna bırak, Rabbim kararlaştırmıştır üzülme eşine de söyleme olursa süprriz olsun. Erken yapılan testler hep hüsran, test falan da lıp yapma bidaha bence. Ben öyle karar verdim...
bizim seninle aynı kuzum regl öncesi şüphelendiğin bir ilişki var mı? ben de hala regl olmadım ve umudumu tamamen kaybetmiş değilim.
Canım benim ya bu kadar üzülme nolur
18 aydır bekliyorsun kolay değil elbet ama takdir Allah'tan işte elimizden ne gelir
Sen bence bundan sonra test alma onu yaptıkça daha çok üzülüyosun çünkü
Allah 2 evladını size bağışlasın onlarda olmasaydı şuan halin ne olurdu düşünsene? O yüzden bu kadar üzme kendini nasip vakti gelince olacak inşaallah Allah vermediği zamandada vardır bir hayır...biz bilemeyiz O biliyor. Çocuklarınla kafa dağıtmaya çalış Allah 2 melek vermiş sana bu çok büyük nimet inan hiç olmayanlar şuan imreniyodur sana
Biraz bosvermek lazim heralde canim ya herkes öyle söylüyo. Vazgecip umursamayinca oldu diyen cok kisiyi okudum ben. Stres yapiyoruz heralde. Gevse biraz cikar aklindan. cok sükür evin bos degil yalniz degilsin
Sanki hafiften bir çizgi var gibiBakın kızlar şimdi sçforuma girince test aklıma geldi bi baktım çizgi var gülüyorum artık geçen ki testlerimin ikiside en son negatifti bu testi netten almıştım rapid markasi ilk kez aldım keşke iki tane alsaymışım hiç kullanan oldumu daha önce sizce bu kuruma çizgisi mi ne bu sizce bakın her yönden çektim tam bırakıyorum koyvercem hamileliği düşünmücem diyorum hop yine başıma silik çizgi geliyo güler misin ağlarmısın