• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım allah razı olsun hepinizden o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ağlayarak okudum cok saolun rabbim ne muradınız varsa versin yüreğime su serptiniz cok şükür iki evladım var onlarla uğraştım bütün gün temizlik yaptım giremedim şimdi okudum haklısınız gerçekten ne desem boş işte rabbim olmayanlara tez zamanda nasip etsin melek onlar evet hayatlarımızın mucizeleri rabbim ne yoklukşarını nede acılarını yaşatmasın allah bir değil bin kere razı olsun hepinizden toparladım :KK200::KK200::KK200: kendimi çok şükür adetimi bekliyorum belkide jasmenianın dediği gibi umut dunyası son anda tutunmuştur geç döllenmedir içerde neler oluyo akıl sır ermiyo ki :KK51::KK48:
Aynen canım oluruna bırak, Rabbim kararlaştırmıştır üzülme eşine de söyleme olursa süprriz olsun. Erken yapılan testler hep hüsran, test falan da lıp yapma bidaha bence. Ben öyle karar verdim...
bizim seninle aynı kuzum regl öncesi şüphelendiğin bir ilişki var mı? ben de hala regl olmadım ve umudumu tamamen kaybetmiş değilim.
Canım benim ya bu kadar üzülme nolur
18 aydır bekliyorsun kolay değil elbet ama takdir Allah'tan işte elimizden ne gelir😔
Sen bence bundan sonra test alma onu yaptıkça daha çok üzülüyosun çünkü
Allah 2 evladını size bağışlasın onlarda olmasaydı şuan halin ne olurdu düşünsene? O yüzden bu kadar üzme kendini nasip vakti gelince olacak inşaallah 🤲 Allah vermediği zamandada vardır bir hayır...biz bilemeyiz O biliyor. Çocuklarınla kafa dağıtmaya çalış Allah 2 melek vermiş sana bu çok büyük nimet inan hiç olmayanlar şuan imreniyodur sana 💗
Biraz bosvermek lazim heralde canim ya herkes öyle söylüyo. Vazgecip umursamayinca oldu diyen cok kisiyi okudum ben. Stres yapiyoruz heralde. Gevse biraz cikar aklindan. cok sükür evin bos degil yalniz degilsin 💕

Bakın kızlar şimdi sçforuma girince test aklıma geldi bi baktım çizgi var gülüyorum artık geçen ki testlerimin ikiside en son negatifti bu testi netten almıştım rapid markasi ilk kez aldım keşke iki tane alsaymışım hiç kullanan oldumu daha önce sizce bu kuruma çizgisi mi ne bu sizce bakın her yönden çektim tam bırakıyorum koyvercem hamileliği düşünmücem diyorum hop yine başıma silik çizgi geliyo güler misin ağlarmısın :KK70::KK70:

Eklentiler

• 20190410_232507.jpg
    20190410_232507.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 20190410_232447.jpg
    20190410_232447.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190410_232411.jpg
    20190410_232411.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 53
Ge
Bakın kızlar şimdi sçforuma girince test aklıma geldi bi baktım çizgi var gülüyorum artık geçen ki testlerimin ikiside en son negatifti bu testi netten almıştım rapid markasi ilk kez aldım keşke iki tane alsaymışım hiç kullanan oldumu daha önce sizce bu kuruma çizgisi mi ne bu sizce bakın her yönden çektim tam bırakıyorum koyvercem hamileliği düşünmücem diyorum hop yine başıma silik çizgi geliyo güler misin ağlarmısın :KK70::KK70:
Sanki hafiften bir çizgi var gibi

Back