- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.001
Musaitsen kadın doğuma git direk o kan istiuoBi tusa tik yapcan ne va yaniben ilk.defa kan vercem insallah husrana ugramam.
Bende geçen ay öyle 4 gün varken gitmiştim. Daha 4 gün var ama tahammül edemiyorum dedim olmaz cevabını kabul etmeyeceğimi anlayınca yaptı el mahkum sgxhhshd
Valla oyle canım beEl mahkum hep kocanla ra kaldık istemiyorum derler yapmayız yaparız test için bekle bu ne yaa
Ay gece gece nasıl kahkaha attimKız anam başkan 3 5 diyo ama devlet hastaneleri 3. Sezeryanı bile yapmıyolarmış şaka gibi cidden devlet kendi içinde çelişiyo yapalımmı yapmayalım mı napsak ne etsek belli değil
Cook uzak canim ya mecbur saglik ocagina gitcemMusaitsen kadın doğuma git direk o kan istiuo
2 3 dk içinde koyu koyu çıkarsa doğrudur ama canım ya benimkiler hep 20 26 dk sonra gölge gıbı cok silik incecik çıkmışlardıBu beni derinden yaraladı
Ewt oda hemen idrar diyo bakalkm onada gittimCook uzak canim ya mecbur saglik ocagina gitcem
dicem tsh baktirmak istiyorum ilacim bitti bide oraya betahcg ilistirir misiniz
Ay gece gece nasıl kahkaha attim
Ewt oda hemen idrar diyo bakalkm onada gittimidrar ben yapiyom zaten kan diuo bekle 10 gün geçmeden olmax anliycagin hep bekliyoruz
Bende gecen idrar testi istedim kan gunu gel dediEwt oda hemen idrar diyo bakalkm onada gittimidrar ben yapiyom zaten kan diuo bekle 10 gün geçmeden olmax anliycagin hep bekliyoruz
Hahahahah çok iyiydi bu :)))
Bir kere belimden emar çekilecektim. Doktor hanım beli işaretleyeceğine boynu işaretlemişİki gün emara girdim yani sağolsun
Aaa inanmıyorum hakkaten ne bu ya benjm ikinci olucsk olursa yirttimmi yanirabbim daim etsin canım benim 3. Sezeryan olcak rabbim nasip ederse arkadaşım hamile onunda 3. Sezeryanı devletten kaç doktora gitmiş hepside araştırma hastanesine yönlendirmişler yeterli malzeme bilmemne falan yokmuş bi sürü mazeret yani gelde sinir olma
Evet canım görünüyor keşke kan versen için rahat olurduKizlar sizde görüyomusunuz
Ayy kizlar costuKKK varya ne güldüm umarım bu gulmelerimiz mutlu sonla olur son gülen iyi GulerBende gecen idrar testi istedim kan gunu gel dedine istesek tersini veriyolar
Veremiyorum AyyEvet canım görünüyor keşke kan versen için rahat olurdu
Amiin insallahAyy kizlar costuKKK varya ne güldüm umarım bu gulmelerimiz mutlu sonla olur son gülen iyi Guler
Benimkide yok ondanAmiin insallahhade benim kocam evde yok siz nasil giriyonuz bu saatte yumurtlamiyonuz mu anam siz
Bak benim ilk böyleydi inanmadım çünkü daha önce bende bir yanılma yaşadım ama bu sefer vardı senin bundan daha belirgin belki geç döllenme olmuştur inşallah3 4 dk bekledim işte sanki var gibiydi ama o kadar silikti ki görmek istediğim için görüyom herhalde hayal dedim bi dahada alıp bakmadım zaten az önce baktım işte bilmiyorum ki artık eminde olamıyorum geçen haftalarda yaptığım bizi yanıltan silik testle karşılaştırınca bu dahada belli ondan ama karışık işler dicek bişeyde bulamıyorum artık
Benimkide yok ondanyumurtlamıyoz ins gebeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?