- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #4.021
Ay gecen sen anlat karadenizi izliyorum kadin bi test yapmis yani masallah kirmizi kalemle cizmeselermis keskem de bi hamileye Allah rizasi icin cis yaptirsalarmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdim ya acil macerasmi test al yap dedi bilmiyorum sanki kapıdan geri döndürdüAcilde ver kanı. O zaman sorun olmadan öğreniyo insan :)
Ayy yemin ederim catladimAy gecen sen anlat karadenizi izliyorum kadin bi test yapmis yani masallah kirmizi kalemle cizmeselermis keskem de bi hamileye Allah rizasi icin cis yaptirsalarmis
Hayir belki ilac icicem ogrenmeyip saka bi yana haftalarda dis agrisi cektim hamileyimdir diye parol bilem icemedim mmeger bosuna cekmisim.keskem icseymisimYazdim ya acil macerasmi test al yap dedi bilmiyorum sanki kapıdan geri döndürdü
hayir komik oluyo ama neymis hemen aşermis oyle anlamis yohhkk yaaAyy yemin ederim catladim
Benjm karışık bat sat inan çorba oldum 24 Mart ti 31 inde kahve geldi 3 gncu gün kesildi 13 Mart son ilişki ona bagladim umudu son umutayy insallah bat ne zamandi senin
Bu testin markasi ovula mi canimKapağı açık olan geçende bizi aldatan silik çizgi ondan sonra yaptığım iki testte negatifti hala dahada negatifler hiç sonradan çizgi çıkmadı onlarda bu kapağı kapalı olanda sabahki ilk idrarla yaptığım test kızlar acaba buda yanıltan aldatan çizgilerden midir ki kuruma çizgisi midir ki sizce
Yırttın hadi 3.de düşünürsün artık sendeAaa inanmıyorum hakkaten ne bu ya benjm ikinci olucsk olursa yirttimmi yani
Hayirlisi insallah olur canim bu ayBenjm karışık bat sat inan çorba oldum 24 Mart ti 31 inde kahve geldi 3 gncu gün kesildi 13 Mart son ilişki ona bagladim umudu son umut
öyle olmuyo biz biliyozzxhayir komik oluyo ama neymis hemen aşermis oyle anlamis yohhkk yaa
Yok artık 3 mu ikinciyi yaptimdaYırttın hadi 3.de düşünürsün artık sende
oyle diyomda demin bi tabak pilav yedim diyorum ki Allah Allah normalde yiyemezdim niye yedim kiöyle olmuyo biz biliyozzx
Canım senin baya pembe ama bide kaç dakkada cıktı benim bu teste ben 3 4 dk baktım yok gibiydi sanki hayal gibi gmrünüyodu ama ben görmek istediğim için gmrüyorumdır dedim bıraktım bi dahada bakmamıştım azönce gördüm şaşırdım atıcaktım artık çöpe senin kaç dkda çıkmıştıBak benim ilk böyleydi inanmadım çünkü daha önce bende bir yanılma yaşadım ama bu sefer vardı senin bundan daha belirgin belki geç döllenme olmuştur inşallah
Ayy herseyden kıl kapiyozoyle diyomda demin bi tabak pilav yedim diyorum ki Allah Allah normalde yiyemezdim niye yedim ki
Kapağı açık olan testin markası yabancı bi isimdş eşim almıştı eczaneden kapalı olandada rapid yazıyodu netten almıştımBu testin markasi ovula mi canim
Ay bende deli gibi yiyorum. İnşallah sıradan bir şüşko değil de hamileyimdir diyorumoyle diyomda demin bi tabak pilav yedim diyorum ki Allah Allah normalde yiyemezdim niye yedim ki
Nasip canın olur mu olur bende 2.yi isterken 3.yü hayal bile etmiyodumYok artık 3 mu ikinciyi yaptimda
3 ncu mu senin masallah ne guzelllNasip canın olur mu olur bende 2.yi isterken 3.yü hayal bile etmiyodum
Kiyamam ya sende haklısın insan bir türlü inanmak istemiyor inşallah vardır canım benim ama hep silik cikiyor olmasaydı negatif cikRdiVeremiyorum Ayy ins cnm şaka bi yana bi tık Daha net Olsa diycem var emin olamıyorum karmakarışık oldum