• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kapağı açık olan geçende bizi aldatan silik çizgi ondan sonra yaptığım iki testte negatifti hala dahada negatifler hiç sonradan çizgi çıkmadı onlarda bu kapağı kapalı olanda sabahki ilk idrarla yaptığım test kızlar acaba buda yanıltan aldatan çizgilerden midir ki kuruma çizgisi midir ki sizce :110:

Eklentiler

• 20190402_002445.jpg
    20190402_002445.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 20190410_232447.jpg
    20190410_232447.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 45
Kapağı açık olan geçende bizi aldatan silik çizgi ondan sonra yaptığım iki testte negatifti hala dahada negatifler hiç sonradan çizgi çıkmadı onlarda bu kapağı kapalı olanda sabahki ilk idrarla yaptığım test kızlar acaba buda yanıltan aldatan çizgilerden midir ki kuruma çizgisi midir ki sizce :110:
Bu testin markasi ovula mi canim

Bak benim ilk böyleydi inanmadım çünkü daha önce bende bir yanılma yaşadım ama bu sefer vardı senin bundan daha belirgin belki geç döllenme olmuştur inşallah
Canım senin baya pembe ama bide kaç dakkada cıktı benim bu teste ben 3 4 dk baktım yok gibiydi sanki hayal gibi gmrünüyodu ama ben görmek istediğim için gmrüyorumdır dedim bıraktım bi dahada bakmamıştım azönce gördüm şaşırdım atıcaktım artık çöpe senin kaç dkda çıkmıştı

Back