- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.961
Çok tskler canım benim iyiyim ama midem de tuaflik var hiç biseyin tadı bana güzel gelmiyor ve tatlı gözümden çıkmış gibi inşallah fazlası olmaz güzel geçer senin nasıl geciyor canım daha evdekilere söylemedim eşim dışındaHayal Kocak şimdi nasılsın canım?
Kamerada bu kadar göründü gözle biraz daha belirgin ama bilemedim valla afakanlar bastı kan verebilsem veremiyomda şimdi bu çizgiyi göstersem eşime dalga mı geçiyon bi hamileyim bi değilim bi gene mi hamileyim diyon dicek deli muamelesi yapcak bundan bi kaç hafta öncede böyle silik çizgi yanılttı bizi en güzeli beklemek sinirlerim alt üst oldu artık bide kasıklarımda batmalarda oluyo arada başım dönüyo hamile değilsem allahım bunlar ne diyorum artık psikolojik olsa negatifi görğnce geçerdi herhalde anında diye düşünüyorum öylede böylede beklicem mecburGe
Sanki hafiften bir çizgi var gibi
Canım bişey mi oldu o kadar cok mesaj vardı ki kaçırmısım galiba iyi misinÇok tskler canım benim iyiyim ama midem de tuaflik var hiç biseyin tadı bana güzel gelmiyor ve tatlı gözümden çıkmış gibi inşallah fazlası olmaz güzel geçer senin nasıl geciyor canım daha evdekilere söylemedim eşim dışında
Bata görünüyor çizgi pembe gözüküyor canım kac dakikada çıktı sonuç inşallah vardır canım çok uzun oldu senin merak ediyorum sonucuBakın kızlar şimdi sçforuma girince test aklıma geldi bi baktım çizgi var gülüyorum artık geçen ki testlerimin ikiside en son negatifti bu testi netten almıştım rapid markasi ilk kez aldım keşke iki tane alsaymışım hiç kullanan oldumu daha önce sizce bu kuruma çizgisi mi ne bu sizce bakın her yönden çektim tam bırakıyorum koyvercem hamileliği düşünmücem diyorum hop yine başıma silik çizgi geliyo güler misin ağlarmısın
Cizgi var cnm adet gectimi ???Bakın kızlar şimdi sçforuma girince test aklıma geldi bi baktım çizgi var gülüyorum artık geçen ki testlerimin ikiside en son negatifti bu testi netten almıştım rapid markasi ilk kez aldım keşke iki tane alsaymışım hiç kullanan oldumu daha önce sizce bu kuruma çizgisi mi ne bu sizce bakın her yönden çektim tam bırakıyorum koyvercem hamileliği düşünmücem diyorum hop yine başıma silik çizgi geliyo güler misin ağlarmısın
Canım benim baş donmelerim oluyor hep deprem oluyor zannediyorum normalde bende olurdu ama bu seferki farklıydı inşallah senin de hamileliktendir canimKamerada bu kadar göründü gözle biraz daha belirgin ama bilemedim valla afakanlar bastı kan verebilsem veremiyomda şimdi bu çizgiyi göstersem eşime dalga mı geçiyon bi hamileyim bi değilim bi gene mi hamileyim diyon dicek deli muamelesi yapcak bundan bi kaç hafta öncede böyle silik çizgi yanılttı bizi en güzeli beklemek sinirlerim alt üst oldu artık bide kasıklarımda batmalarda oluyo arada başım dönüyo hamile değilsem allahım bunlar ne diyorum artık psikolojik olsa negatifi görğnce geçerdi herhalde anında diye düşünüyorum öylede böylede beklicem mecbur
İyiyim canım benim gebelikte bulantı yaşamaya korkuyorum bazen midem e vuruyor çok kötü oluyorum ya anlatamam çok agladigim oldu ne gecem ne gündüzüm ayranla yaşadım sadeceCanım bişey mi oldu o kadar cok mesaj vardı ki kaçırmısım galiba iyi misin
Ay inşallah önce seninki gebelik çıkar, hemen peşine de benimki, aminnnnBen erken gebelige inanmiyorum artik. Mantiksiz yani iliskiden 7 gun sinra cikiyo yaziyo üzerinde. Kanda bile cikmayan idrarda nasil cikacak acaba. Bende yaptim negatif cikti. 2 gun sonra normal testte hayalet cizgi cikti. Bugun tekrarliycam batım bugun. Eger hamileysem anlarizki erken gebelik erken cikarmiyo.
3 4 dk bekledim işte sanki var gibiydi ama o kadar silikti ki görmek istediğim için görüyom herhalde hayal dedim bi dahada alıp bakmadım zaten az önce baktım işte bilmiyorum ki artık eminde olamıyorum geçen haftalarda yaptığım bizi yanıltan silik testle karşılaştırınca bu dahada belli ondan ama karışık işler dicek bişeyde bulamıyorum artıkBata görünüyor çizgi pembe gözüküyor canım kac dakikada çıktı sonuç inşallah vardır canım çok uzun oldu senin merak ediyorum sonucu
İnş guzel haberler alırız cnmKamerada bu kadar göründü gözle biraz daha belirgin ama bilemedim valla afakanlar bastı kan verebilsem veremiyomda şimdi bu çizgiyi göstersem eşime dalga mı geçiyon bi hamileyim bi değilim bi gene mi hamileyim diyon dicek deli muamelesi yapcak bundan bi kaç hafta öncede böyle silik çizgi yanılttı bizi en güzeli beklemek sinirlerim alt üst oldu artık bide kasıklarımda batmalarda oluyo arada başım dönüyo hamile değilsem allahım bunlar ne diyorum artık psikolojik olsa negatifi görğnce geçerdi herhalde anında diye düşünüyorum öylede böylede beklicem mecbur
Adetim 3 nisandaydı ama benim 1ve 2 nisanda lekelenmem oldu işte o zamandan beri bekliyom canımCizgi var cnm adet gectimi ???
inşallah kız o deprem oluyo gibiler banada oluyo yürürken bile yer sarsılıyo sanki ayağımın altından kayıyo sanki bismillah diyom duruyom biCanım benim baş donmelerim oluyor hep deprem oluyor zannediyorum normalde bende olurdu ama bu seferki farklıydı inşallah senin de hamileliktendir canim
Aynen oyle canım ben hiçbi hamileliğimdede yaşamadım öyle bi bulantı kusma falan iyi olsunlarda herseye değerİyiyim canım benim gebelikte bulantı yaşamaya korkuyorum bazen midem e vuruyor çok kötü oluyorum ya anlatamam çok agladigim oldu ne gecem ne gündüzüm ayranla yaşadım sadeceaman bazen diyorum sağlıklı olsun gerisi Allah kerim gelir geçer
İnş cnm yerleSME kanamasi ve bebis tir haberlerini ver bizleredeAdetim 3 nisandaydı ama benim 1ve 2 nisanda lekelenmem oldu işte o zamandan beri bekliyom canım
inşallah kız o deprem oluyo gibiler banada oluyo yürürken bile yer sarsılıyo sanki ayağımın altından kayıyo sanki bismillah diyom duruyom bi
Aynen oyle canım ben hiçbi hamileliğimdede yaşamadım öyle bi bulantı kusma falan iyi olsunlarda herseye değer
Var çizgi canım ya senin bi kan verme ihtimalin yok mu acaba günlerdir koyulaşmıyo silik çıkıyo ya keşke bi kan versen inşallah sağlıklı bi gebeliktirKizlar sizde görüyomusunuz
Tebrik ederim canım hamilesin kan ver hemen değerlerin nasıl benimde ovu testim böyle pik yaptı ve testinde pozitif çıktı kandada çıktıArkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir sayfanızı takip ediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.Regl düzensiz olduğu için bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama gününü değerlendirdik ve üzerinden 15 gün geçti. İki gündür süren şiddetli kasık ve bel ağrım var. Ayağımın üzerine basamıyorum. Bugün de kahverengi akıntı geldi dayanamadım ov.testi ve erken geb.testi yaptım. Sonuç ekteki gibi sizce bir şeyler var mı? Çok uzun oldu kusura bakmayın nolur.
bana mı dedin canım rapid marka bi tane bile test göremedim googleden aratınca ama üzerinde rapid yazıyodu paketinin allah allah anlamadım ki ilk defa aldım kağıdı kutusıda yoktu bi paketi vardı sadeceErken gebelik testleri evt bende aldim 40 tl olmuş ve dediğin gibi kanda olmayan önce kan geçen bthcg nasıl idrarda erken gözüküyor bide Ecz bi tanıdık demiştiki insanları ticaret aracı yaptılar pahalı alsinlar vs normal testler güvenilir demişti bilemiyorum tabiki
Amiiiin inşallah canım inşallah gğzel haberler veririzİnş cnm yerleSME kanamasi ve bebis tir haberlerini ver bizlerede
Maasimi bekliuorum cnm bide ısyerinden bilsinler istemiyorum acile gittim test al yap dediler testlerim var fazla böyle tesTT yapa yapa bekliyorum benimkide karışık anliyacaginVar çizgi canım ya senin bi kan verme ihtimalin yok mu acaba günlerdir koyulaşmıyo silik çıkıyo ya keşke bi kan versen inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Yok erken gebelik le ilgili yazan bi arkadasa demiştimbana mı dedin canım rapid marka bi tane bile test göremedim googleden aratınca ama üzerinde rapid yazıyodu paketinin allah allah anlamadım ki ilk defa aldım kağıdı kutusıda yoktu bi paketi vardı sadece
Amiiiin inşallah canım inşallah gğzel haberler veririz
Ay ne demek test yapMaasimi bekliuorum cnm bide ısyerinden bilsinler istemiyorum acile gittim test al yap dediler testlerim var fazla böyle tesTT yapa yapa bekliyorum benimkide karışık anliyacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?