- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.761
Nazara inanırım olabilirBenim dişim kına gecemde kırıldı bide üstüne nazara gelmiştim galibaçok sağol canım eşime söylim de alsın
Gidip kan tahlili veririp acaba dişcide gün mü alsam ayy hamilelikte diş ağrısı daha çok artıyormuş hiç bişey yiyemiyorum dişimi bastırdm mı aklım çıkıyor resmenNazara inanırım olabilir
Insallah oglusuna bi kardes nasip olur bu ayOğluma hamileyken adetim 8 gün geçmişti 200 küsürdü kan testi geç döllenme oluyor benim o yüzden beklicem
Bayağı kötü olmuş canım senin allah şifa versin gebeliği öğrenmeden bişey olmaz diyorlardı iğne konusundaGidip kan tahlili veririp acaba dişcide gün mü alsam ayy hamilelikte diş ağrısı daha çok artıyormuş hiç bişey yiyemiyorum dişimi bastırdm mı aklım çıkıyor resmen
Allah razı olsun canım hafta sonu da sınavlarım var hepsi De böyle üst üste geliyor işteBayağı kötü olmuş canım senin allah şifa versin gebeliği öğrenmeden bişey olmaz diyorlardı iğne konusunda
Tek oğlum degilki 1 de kız var kız 8 yaşında oğlan 4Insallah oglusuna bi kardes nasip olur bu ay
Kaç günde bir adet görüyorsun ben 34 gunde bat 15 nisan aynıyız seninde bende 2 nisan gibi hissettim yumurtamın çatladığını öncesinde ve sonrasında ilişki oldu inşallah tutar hepimizinki bu test gebelik testimiMerhaba hanımlar buraların uzun zamandır hayalet takipçisiyim bugün yazmaya karar verdimbiz bu ay eşimle korunmayı bıraktık, sat 16 marttı, 30-31 martta yumurtlama zamanım. O zamandan sonra bir hafta kadar belimde ve kasıklarımda çok yoğun ağrılar, batmalar, sancılar oldu. Beraberinde de açık beyaz yumurta azından biraz daha koyu kıvamlı topak topak akıntı. Sonra bel ağrısı bitti ama kasıklarımda batmalar sancılar hala devam ediyordu. Dün sanki kasıklarım ben oturdukça kalktıkça benimle beraber hop oturup hop kalktı. Özellikle sağ bölgedeki yumurtalığımı hissediyordum. Dün eve gidince ovülasyon testi yaptım. Ekte paylaşıyorum. Pik olmuş gibiydi. Bir hafta öncesinde ovü testi tamamen silik gibiydi. Ama bu sabah predictor early ultra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kafam da çok karıştı. Ne diyorsunuz bir fikri olan var mı?
yaaa ne güzel ben adet gelmeyince beş gün sonra yaptrdm negatifti çıkar mı acaba sonradanOğluma hamileyken adetim 8 gün geçmişti 200 küsürdü kan testi geç döllenme oluyor benim o yüzden beklicem
Yok canım bu ovülasyon testi ben Yasmin kullanıyordum son bir yıldır 28 günde bir oluyordu ama şuanda yeni bıraktım ovülasyon testine göre 30-31 Mart yumurtladımKaç günde bir adet görüyorsun ben 34 gunde bat 15 nisan aynıyız seninde bende 2 nisan gibi hissettim yumurtamın çatladığını öncesinde ve sonrasında ilişki oldu inşallah tutar hepimizinki bu test gebelik testimi
Inşallah vardır canım normalde gecikiyomuydu bu kadar adetin hava değişimi ve stresde gecikme yapıyor varmı belirtinyaaa ne güzel ben adet gelmeyince beş gün sonra yaptrdm negatifti çıkar mı acaba sonradan
MasallaahhTek oğlum degilki 1 de kız var kız 8 yaşında oğlan 4yaşım 27
Teşekkür ederim canım 3 üncü çocuğa niyetlendim inşallah Hayırlı olurMasallaahh
TESEKKUR ETTİM :)Evet canım zaten kötü kokuyor tekrar kullanılacak olsa bile saklayamazsın ki.
Insallah canimTeşekkür ederim canım 3 üncü çocuğa niyetlendim inşallah Hayırlı olur
Lütfen inanarak yap ve hayırlısını iste
Eki Görüntüle 2256570
[/bende baslıcam duaya insALLAH herkesin kucagı dolar RABBIMhepmıze hayrlı evlatlar nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?