Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hanımlar martın 18 den beri korunmuyorum ve adet olmadım normalde olmam gerekiyordu nisann 5 de kan testi yaptırdım negatif çıktı erken yaptırmış olabilirmiyim henüz adet görmedim birazdaha bekliyim mi

Merhaba hanımlar buraların uzun zamandır hayalet takipçisiyim bugün yazmaya karar verdim biz bu ay eşimle korunmayı bıraktık, sat 16 marttı, 30-31 martta yumurtlama zamanım. O zamandan sonra bir hafta kadar belimde ve kasıklarımda çok yoğun ağrılar, batmalar, sancılar oldu. Beraberinde de açık beyaz yumurta azından biraz daha koyu kıvamlı topak topak akıntı. Sonra bel ağrısı bitti ama kasıklarımda batmalar sancılar hala devam ediyordu. Dün sanki kasıklarım ben oturdukça kalktıkça benimle beraber hop oturup hop kalktı. Özellikle sağ bölgedeki yumurtalığımı hissediyordum. Dün eve gidince ovülasyon testi yaptım. Ekte paylaşıyorum. Pik olmuş gibiydi. Bir hafta öncesinde ovü testi tamamen silik gibiydi. Ama bu sabah predictor early ultra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kafam da çok karıştı. Ne diyorsunuz bir fikri olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20190410_135809.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 36
Kaç günde bir adet görüyorsun ben 34 gunde bat 15 nisan aynıyız seninde bende 2 nisan gibi hissettim yumurtamın çatladığını öncesinde ve sonrasında ilişki oldu inşallah tutar hepimizinki bu test gebelik testimi

Yok canım bu ovülasyon testi ben Yasmin kullanıyordum son bir yıldır 28 günde bir oluyordu ama şuanda yeni bıraktım ovülasyon testine göre 30-31 Mart yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…