• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 2 3 gündür çok hastayım theraflu thylot falan içtim. Bu arada ovülasyona daha 3 4 gün var. Bugünde iyice kötüleştim sesim falan gitti artık konuşamıyorum. Doktora gidicemde antibiyotik falan verirse kullanmayım dimi birşey olur mu biz ilişkiye başladık sonuçta tedirginim :(

Kızlar ben 2 3 gündür çok hastayım theraflu thylot falan içtim. Bu arada ovülasyona daha 3 4 gün var. Bugünde iyice kötüleştim sesim falan gitti artık konuşamıyorum. Doktora gidicemde antibiyotik falan verirse kullanmayım dimi birşey olur mu biz ilişkiye başladık sonuçta tedirginim :KK43:
Doktora hamilelik şüphem var de canım o zaman ona göre ilaç verir. Ben öyle yapmıştım

Off kızlar dünden beridir diş ağrısı çekiyorum bata 8 gün kaldı ben ne yapayım ya hiç bişey yiyemiyorum beynime vuruyor resmen 😭😭

Adet gecikmesini beklicem inşallah

Çok gecmis olsun parol içebilirsin hamilede olsan zararı yok 2 çocuk annesiyim ikisinede hamileyken diş ağrısı çıktı parol içtim faydası oluyor
Benim dişim kına gecemde kırıldı bide üstüne nazara gelmiştim galiba 😄😄 çok sağol canım eşime söylim de alsın

Back