• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar ben de hayalet takipçilerdendim 🙈 baya geriden başlayarak yazışmalarınızı okudum. Gebe kalanlara hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Diğer arkadaşlara da en hayırlı vakitte Allah nasip etsin. Benim de dün bat günümdü gelen giden yok. Ama adet olacakmış gibi kasık agrılarım var. Geçen aylarda hep bir iki gün önceden test yapmıştım artık yapmak istemiyorum gecikme olmadan 😂 gebe kalanlar sizlerde kasık ağrısı oldu mu bat döneminizde

Hoşgeldin canım amin sağolasın darısı başına inşaallah 🥰 kasık ağrısı olur tabi ama illa herkeste olacak diye bişey yok kimisinde oluyo kimisinde olmuyo. Bencede gecikme olmadan test yapma insan o zaman daha çok üzülüyo

Y Yazgele maşallah yaaa benden küçüksün ama 3. çocuk 😍 benim hiç çocuğum yok pko var bende uzun yıllar doğum kontrol kullandım 8 aydır da doktor kontrolünde uğraşıyorum. bir tutmayan aşılamam var naparsam yapayım daha silik çizgi bile göremedim.
Inşallah sende tadarsın annelik duygusunu hayırlısıyla 😊

Hoşgeldin canım amin sağolasın darısı başına inşaallah 🥰 kasık ağrısı olur tabi ama illa herkeste olacak diye bişey yok kimisinde oluyo kimisinde olmuyo. Bencede gecikme olmadan test yapma insan o zaman daha çok üzülüyo
Hoşbulduumm amin inşallah ☺️ Evet geçen aylarda çok moralim bozuldu inanmak bile istemedim 😂 negatifi görmek istemiyor insan

Listeye baktımda 1 nisan 2 nisan bat yazan var haber vermeyenler sanırım çok zor rabbim bekleyiş içinde olanlara nasip etsin inşallah

merhabalar.. umarım ben de nisan ya da mayısta hamile kalabilirim artık.. biz bir yıldır deniyoruz, eşimde varikosel var, bu ay aşılama yapılacaktı, klomen kullanmıştım, 4 yumurtadan sadece ikisi büyümeye devam etti, cuma günü doktorum bi tanesi hızlı büyümüş haftasonu çatlar yakalayamayız dedi aşılama yapılamadı, önemli günleri söyledi mutlaka deneyin umut var dedi ama benim doğal yollarla olacağına dair hiç umudum yok :110: iki hafta sonra regl olursam yine aşılama sürecine başlanacak bu sefer çift doz klomen olacakmış.. forumları genelde okuyorum bu gece buraya yazmak istedim.. umarım kalbimizden geçen hayaller en kısa sürede gerçekleşir :KK36:
Amin canım inşallah en kısa zamanda verir istediğimizi rabbim. Aşılamaya da gerek kalmaz inşallah en umutsuz zamanda gelir zaten güzel haberler genelde.

Offf ben hala regl olamadım 2 ay oldu neredeyse 🤯 niye böyle oldu anlamadım. Doktora da gitmedim, gerçekten iyi bir doktor bulup gideyim diye. Kendi kendimi yiyip duruyorum 🤦🏻‍♀️ Çok düzenli bir döngüm yok ama daha önce gittiğim doktorlar hiçbir sorun yok, normal senin yapından kaynaklı bilmem ne dedi ama ben artık bunları duymak istemiyorum, bence hiç normal değil 💆🏻‍♀️

Offf ben hala regl olamadım 2 ay oldu neredeyse 🤯 niye böyle oldu anlamadım. Doktora da gitmedim, gerçekten iyi bir doktor bulup gideyim diye. Kendi kendimi yiyip duruyorum 🤦🏻‍♀️ Çok düzenli bir döngüm yok ama daha önce gittiğim doktorlar hiçbir sorun yok, normal senin yapından kaynaklı bilmem ne dedi ama ben artık bunları duymak istemiyorum, bence hiç normal değil 💆🏻‍♀️
doktor gerçekten çok önemli bir de ben erkek doktor tercih ediyorum. bizi bence çok iyi anlıyorlar

Günaydın kızlar 10.46da ilk idrarla test yaptım negatif malesef 32. Günümdeyim 1 ve 2 nisanda akıntı içinde kahverengilik vardı üzerinden 8 gün geçti yerleşme falan olsaydı şimdiye coktan çıkardı artık umudum yok bu aydan beklicem adetimi belkide geçen aylardaki gibi 40 50 günde gelcek bilmiyorum üzgünüm bu ay yine o kadar çok şey olmuştu ki çok umutlanmıştım hele bide o pislik test silik çıkınca eşim bile tamam oldu demişti cok sevinmişti onceden inanmıyodu deli muamelesi yapıyodu onun için dahada üzgünüm gözlerindeki o hayal kırıklığını gördüm bi daha ona bu konuda bişey söylemicem kaç cocuk olursa olsun sanki ilk olcakmış gibi heycanlanıyo olmayıncada üzülüyo kırılıyo insan 18 aydır her ay 4 5 tane test yapıyorum cok zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin hakkınızı helal edin kızlar :KK61::KK42:
Biraz bosvermek lazim heralde canim ya herkes öyle söylüyo. Vazgecip umursamayinca oldu diyen cok kisiyi okudum ben. Stres yapiyoruz heralde. Gevse biraz cikar aklindan. cok sükür evin bos degil yalniz degilsin 💕

Kist falan yoktur inşaallah 🙄 yapıyla ne alakası var yumurtalıklarda sorun yoksa düzenli adet gelmesi gerekir
Yumurta tembelliği mi var acaba🤔 yakın zamanda hormonlarına baktırdınmı adet olamamak çok strese bindiriyo bence iyi bi doktor bul bacım hepsi işini iyi yapmıyo malesef

Dol
Kırılmış içi canım dolgum vardı ama çok kötü oldu bu ya bakalım bi hafta sabredim adet olursam direk doldurmaya gitcem artkk☹

Benimde geçen ay dolgum kırılmıştı içi boşaldı ama Allah'a şükür ağrı olmadı çünkü eskiden kanal tedavisi yaptırmıştım onun etkisi sanırım dişçi dolguyu yenilerken anestezi de yapmadı biraz hissettim tabi ama dayanılmayacak bi acı olmadı çok şükür
Senin kanal tedavin yoktu heralde?

Yakınlarım diyor 2 çocuk yeter diye ama insan istiyor 3 olsun ilerde 30 umdan sonra da süpriz olursa 4 cü olsun inşallah ben çok seviyom çocukları 😂
Aynı şeyi bana da söylüyorlar canim oglun var kızın var daha ne cocuk istiyorsun diye bende cok seviyorum cocuklari Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba hanımlar buraların uzun zamandır hayalet takipçisiyim bugün yazmaya karar verdim :KK48: biz bu ay eşimle korunmayı bıraktık, sat 16 marttı, 30-31 martta yumurtlama zamanım. O zamandan sonra bir hafta kadar belimde ve kasıklarımda çok yoğun ağrılar, batmalar, sancılar oldu. Beraberinde de açık beyaz yumurta azından biraz daha koyu kıvamlı topak topak akıntı. Sonra bel ağrısı bitti ama kasıklarımda batmalar sancılar hala devam ediyordu. Dün sanki kasıklarım ben oturdukça kalktıkça benimle beraber hop oturup hop kalktı. Özellikle sağ bölgedeki yumurtalığımı hissediyordum. Dün eve gidince ovülasyon testi yaptım. Ekte paylaşıyorum. Pik olmuş gibiydi. Bir hafta öncesinde ovü testi tamamen silik gibiydi. Ama bu sabah predictor early ultra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kafam da çok karıştı. Ne diyorsunuz bir fikri olan var mı? :110:
Ben erken gebelige inanmiyorum artik. Mantiksiz yani iliskiden 7 gun sinra cikiyo yaziyo üzerinde. Kanda bile cikmayan idrarda nasil cikacak acaba. Bende yaptim negatif cikti. 2 gun sonra normal testte hayalet cizgi cikti. Bugun tekrarliycam batım bugun. Eger hamileysem anlarizki erken gebelik erken cikarmiyo.

Back