Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadi ya aman Allah korusun inşaallah geçecek sabır canım ya bende korkuyorum bulantıdan ... Gazdan mı oldu acaba ağrı midede gaz olunca dayanılmaz ağrı oluyo bana çok olmuştu çubuk kraker ve ayva ye mideye iyi gelir

Merhabalar,
sadece yorumları okurken birden üye olup bende yazmak istedim. 5,5 yıldır evliyim ve Eylül ayından beri bebek istiyoruz , yumurtlama günlerimi takip etmeye çalışıyorum ama olmuyor. her ayı bu ay olacak diye geçirdim. Allah herkesin gönlüne göre versin. . İnşallah bu ay isteyen herkesle beraber bana da nasip olur...

Kızlar merhabalar ben de hayalet takipçilerdendim baya geriden başlayarak yazışmalarınızı okudum. Gebe kalanlara hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Diğer arkadaşlara da en hayırlı vakitte Allah nasip etsin. Benim de dün bat günümdü gelen giden yok. Ama adet olacakmış gibi kasık agrılarım var. Geçen aylarda hep bir iki gün önceden test yapmıştım artık yapmak istemiyorum gecikme olmadan gebe kalanlar sizlerde kasık ağrısı oldu mu bat döneminizde

İki günde bir ilişkiye gir canım tecrübeyle sabit bende pkoluyum yumurtlama günüm tutmuyordu doktor tavsıyesı üzerine bunu uyguladım ve sonucu güzel oldu Allahım izniyle denemelisin

O
Bende oldu baya Bi

Y Yazgele maşallah yaaa benden küçüksün ama 3. çocuk benim hiç çocuğum yok pko var bende uzun yıllar doğum kontrol kullandım 8 aydır da doktor kontrolünde uğraşıyorum. bir tutmayan aşılamam var naparsam yapayım daha silik çizgi bile göremedim.

Genelde 28günde bir oluyorum adet ama 30u bulduğu da oldu bir kaç kez. Yarında olmazsam bakalım test yaparım. Ama agrılar korkutuyor olacakmışım gibi hayırlısı bakalım
Bazen adet sancısı gibi sanvıda gebelik belirtisi olabiliyor mesela benım ilk çocuğumda olmamıştı ama bu kez oldu baya bir ağrı her an acılacakmısım gibi

Her gebelik birbirinden cok farklı olabiliormus demekki bu yüzden dilerim çift çizgileri görürsün

Off kızlar dünden beridir diş ağrısı çekiyorum bata 8 gün kaldı ben ne yapayım ya hiç bişey yiyemiyorum beynime vuruyor resmen

Ah canım çürük mü var diş ağrısı çok kötü ya ilaçda içemiyosun dimi parol iç dicem ama onunda etkisi olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…