- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.781
Yakınlarım diyor 2 çocuk yeter diye ama insan istiyor 3 olsun ilerde 30 umdan sonra da süpriz olursa 4 cü olsun inşallah ben çok seviyom çocuklarıInsallah canim
Mavi Boncugumm dün hiç mide bulantısı yok dedim ama bugün gorseydin nasıl bir ağrı girdi mideme bian öleceğimi zannettim ya anlatamam çok korkuyom mide bulantısı olacak diye istahim yavaş yavaş kapanıyor
Senden deAllah razı olsun
İki günde bir ilişkiye gir canım tecrübeyle sabit bende pkoluyum yumurtlama günüm tutmuyordu doktor tavsıyesı üzerine bunu uyguladım ve sonucu güzel oldu Allahım izniyle denemelisinMerhabalar,
sadece yorumları okurken birden üye olup bende yazmak istedim. 5,5 yıldır evliyim ve Eylül ayından beri bebek istiyoruz , yumurtlama günlerimi takip etmeye çalışıyorum ama olmuyor. her ayı bu ay olacak diye geçirdim. Allah herkesin gönlüne göre versin. . İnşallah bu ay isteyen herkesle beraber bana da nasip olur...
Aminnn canım valla inancım tammmmAminnnn
Bende oldu baya BiKızlar merhabalar ben de hayalet takipçilerdendimbaya geriden başlayarak yazışmalarınızı okudum. Gebe kalanlara hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Diğer arkadaşlara da en hayırlı vakitte Allah nasip etsin. Benim de dün bat günümdü gelen giden yok. Ama adet olacakmış gibi kasık agrılarım var. Geçen aylarda hep bir iki gün önceden test yapmıştım artık yapmak istemiyorum gecikme olmadan gebe kalanlar sizlerde kasık ağrısı oldu mu bat döneminizde
Genelde 28günde bir oluyorum adet ama 30u bulduğu da oldu bir kaç kez. Yarında olmazsam bakalım test yaparım. Ama agrılar korkutuyor olacakmışım gibiO
Bende oldu baya Bi
Bazen adet sancısı gibi sanvıda gebelik belirtisi olabiliyor mesela benım ilk çocuğumda olmamıştı ama bu kez oldu baya bir ağrı her an acılacakmısım gibiGenelde 28günde bir oluyorum adet ama 30u bulduğu da oldu bir kaç kez. Yarında olmazsam bakalım test yaparım. Ama agrılar korkutuyor olacakmışım gibihayırlısı bakalım
Amin canımAllah herkezin gönlüne göre versin inşallah çok beklemeden nasip etsin herkeze
Amin inşallah isteyen herkes görür çift çizgileriHer gebelik birbirinden cok farklı olabiliormus demekki bu yüzden dilerim çift çizgileri görürsün
Off kızlar dünden beridir diş ağrısı çekiyorum bata 8 gün kaldı ben ne yapayım ya hiç bişey yiyemiyorum beynime vuruyor resmen
Kırılmış içi canım dolgum vardı ama çok kötü oldu bu ya bakalım bi hafta sabredim adet olursam direk doldurmaya gitcem artkkAh canım çürük mü var diş ağrısı çok kötü ya ilaçda içemiyosun dimi parol iç dicem ama onunda etkisi olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?