- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.721
Nasıl yapcam onuÖzelden sorsana yavrum özel mesaj butonun yok senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yapcam onuÖzelden sorsana yavrum özel mesaj butonun yok senin
Oldu demiÖzelden sorsana yavrum özel mesaj butonun yok senin
Yaaaa sen beni unutmuşun benim regl biteli çok oldu bebeğimmm yeni aya başladım soğan kürü yapıyorum bugün başladımmK KurkmantoluS canımmm naptın geldi mi kırmızılar
ins bu ay guzel haberler alirizYaaaa sen beni unutmuşun benim regl biteli çok oldu bebeğimmm yeni aya başladım soğan kürü yapıyorum bugün başladımm
Aminnnnn hepimiz inşallahhhhAllah razı olsun canım yaaa. İnşaAllah kese ve kalp atışınıda görür duyarım yaa
İnşallah canım. Senin bat ne zaman. Yapıyor musun kür vsins bu ay guzel haberler aliriz
Benimde 24 Nisan hadi bakalım...ay kizlar hamilelerin oldugunu okuyunca cok mutlu oluyorum benm daha var bata 24 nisan ama bakarsiniz bende sizlere guzel haberler veririm
yaaa evet şimdi hatırladım ya hep bi umut inanmak istediğim için hayırlısı olsun kuzum ben hala regl olmadım bir hafta oldu bugün.Yaaaa sen beni unutmuşun benim regl biteli çok oldu bebeğimmm yeni aya başladım soğan kürü yapıyorum bugün başladımm
Sen uyu kuzum biz seslenirizKasıklarim agriyooo 10 gun kala belirti ariyoomm beni uyuyup 10 gun sonra uyandirsalar keskemm
Olmamak ve negatif çıkması daha kötü demi ya. Bi an önce ya pozitif çıksın ya olsun diyor insan. İnşallah bu bekleyişlerinin sonu mutluluk oluryaaa evet şimdi hatırladım ya hep bi umut inanmak istediğim için hayırlısı olsun kuzum ben hala regl olmadım bir hafta oldu bugün.
soyle 10 gun araliksiz keskeee. 1.haftada olur ya 1.hafta sonra kan vercem. saka bi yana bu ay stres yapmiyorum diyodum meğer10 gun kalana kadarmisSen uyu kuzum biz sesleniriz
hahahha 10 gün sonra da iş bitmiyor ki bak benm regl gecikeli bir hafta oldu doktorum hala umutlu bekletiyorKasıklarim agriyooo 10 gun kala belirti ariyoomm beni uyuyup 10 gun sonra uyandirsalar keskemm
yaaa evet şimdi hatırladım ya hep bi umut inanmak istediğim için hayırlısı olsun kuzum ben hala regl olmadım bir hafta oldu bugün.
Aynen bende öyle demiştim ama gün yaklaştıkça insan düşüne düşüne belirti arayarak strese giriyorsoyle 10 gun araliksiz keskeee. 1.haftada olur ya 1.hafta sonra kan vercem. saka bi yana bu ay stres yapmiyorum diyodum meğer10 gun kalana kadarmis
Kasıklarim agriyooo 10 gun kala belirti ariyoomm beni uyuyup 10 gun sonra uyandirsalar keskemm
Çok kötü bişey ya benim açım dan yemek ve şu için agladigim bile oldu yaAlın benden de o kadar midem çok kötü bugün 7.haftaya girdik ve baslıoooorrr sanırım m