- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.741
Insallah belkleyisin bosa degildir canimhahahha 10 gün sonra da iş bitmiyor ki bak benm regl gecikeli bir hafta oldu doktorum hala umutlu bekletiyor
Hayir dememYaa senin bildirimlerini niye alamıyorum beeeen
Hipnoz edem seniii 10 gün kadar
Ben az bişey kahvaltı yaptım cıktı cıkcak zor tutuyorum içeride canımÇok kötü bişey ya benim açım dan yemek ve şu için agladigim bile oldu ya
Vallahi yaAynen bende öyle demiştim ama gün yaklaştıkça insan düşüne düşüne belirti arayarak strese giriyor
Hayir dememanam gidecek yerimde yok evde gun sayiyom
Insallah canim benimmAyyy heyecanla çarşambayı bekliyorummm kuzumm inşaAllah güzel haber alır ve verirsinnnn
Hadi inşallah sonuç pozitif olsunVallahi yagaz ve kasık agrim var baskada bisicikler yok
Insallah canimHadi inşallah sonuç pozitif olsun
Doktora hamilelik şüphem var de canım o zaman ona göre ilaç verir. Ben öyle yapmıştımKızlar ben 2 3 gündür çok hastayım theraflu thylot falan içtim. Bu arada ovülasyona daha 3 4 gün var. Bugünde iyice kötüleştim sesim falan gitti artık konuşamıyorum. Doktora gidicemde antibiyotik falan verirse kullanmayım dimi birşey olur mu biz ilişkiye başladık sonuçta tedirginim
MerhabaO Olvidame87 @EceCigdem
Merhaba kızlar tebrik ederim gözünüz aydın sağlıkla gelsin inş bebişler
Gebeliğinizi öğrenmden hemen önceki belirtileriniz neydi acaba?
Tamam kuzum öyle yapiyim teşekkürlerDoktora hamilelik şüphem var de canım o zaman ona göre ilaç verir. Ben öyle yapmıştım
Selam arkadaşlar benim bat 15 mart inşallah gelmez ilk denemem bu ay hayırlısı olsun hepimiz hakkında
15 nisan sanirim canim az kalmis sabah test yaparsan cikar bence
Rica ederim canımTamam kuzum öyle yapiyim teşekkürler
Çok gecmis olsun parol içebilirsin hamilede olsan zararı yok 2 çocuk annesiyim ikisinede hamileyken diş ağrısı çıktı parol içtim faydası oluyorOff kızlar dünden beridir diş ağrısı çekiyorum bata 8 gün kaldı ben ne yapayım ya hiç bişey yiyemiyorum beynime vuruyor resmen
Benim dişim kına gecemde kırıldı bide üstüne nazara gelmiştim galibaAdet gecikmesini beklicem inşallah
Çok gecmis olsun parol içebilirsin hamilede olsan zararı yok 2 çocuk annesiyim ikisinede hamileyken diş ağrısı çıktı parol içtim faydası oluyor
Oğluma hamileyken adetim 8 gün geçmişti 200 küsürdü kan testi geç döllenme oluyor benim o yüzden beklicem15 nisan sanirim canim az kalmis sabah test yaparsan cikar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?