Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısın yaaa. İnsan hemen öğrenmek istiyorr. Bende adete 6 gün kala yapmıştım negatifti. 4 gün kala yaptığımda hayali çizgi oldu. 3 kala yaptığımda artık azcık belliydi
O zsman daha çıkmaz benim, adete 1 kalmaya kadar bekleyeceğim tabi dayanabilirsem

henüz hiç bişeye baktırmadım canım çünkü hiç denemedik daha önce. hani tutuyormu tutmuyormu bilemiyorum yani :) başlama zamanı bıraz ters oldu yumurtlama günü geçti. mayısta tutuyormu tutmuyormu anlayacağım :) beklemeden adet zamanı regl 3.günü hormon testi yapılıyor diye biliyorum. acaba garant, alıp hızlandırmak adına yaptırsammı ki?

Bu adetinde git bence zaten adetin 2 yada 3.günü yapıyorlar sadece... Bana 2.günü gel demişlerdi o zaman yaptırmıştım
Zaten öyle yada böyle adetini bekleyeceksin
O da aradan çıkmış olur

@Olvidame87 EceCigdem
Merhaba kızlar tebrik ederim gözünüz aydın sağlıkla gelsin inş bebişler
Gebeliğinizi öğrenmden hemen önceki belirtileriniz neydi acaba?
Canim ben adetimi bekliyordum belirtiye falan dikkat etmedim bu ay gebelikle ilgili bir dusunce yoktu aklimda. Tesadufen ogrendim gibi bisey rabbim sizlere de nasip etsin kisa zamanda insallah

Katılıyorum canım haklısın... inşaallah tez zamanda nasip olur Boş gebelik olduğunu kaçıncı haftada anladılar herhangi anormal bi durum oldumu sende peki
Aslında benim serüven uzun... 10 yıl önce ilk hamileliğim boş gebelik oldu. 12.haftaya kadar bekledik. Kese büyüdü fakat işi boştu. 12. haftada kürtajla alındı. 2 ay sonra oğluma hamile kaldım. Çok şükür sağlıkla doğdu. OĞlum 6 aylıkken regl olmadığım halde ve korunurken hamile kaldım. Onuda 9.haftada boş gebelikten aldılar. Yani herşey kısmet. Sonra spral taktırdım ve 7 yıl kullandım, 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi tevekkülle bekliyorum. Anormal hiçbir durum olmadı. Hemde ilk hamileliğimde 12 hafta kese büyüdü, kanama lekelenme ağrı hiçbirşey olmadı. Sonra alındı işte. Birde şunu anladım. Regl birkaç gün geçmeden idrarda gebelik testi yapmamak lazım. Çünkü çoğu kadın kimyasak gebelik farkına varmadan yaşıyormuş. Biz sabırsızlanıp test yapıyoruz pat 3 gün sonra kırmızılare gelince üzülüyoruz. Halbuki test yapmasak bunu yaşadığımızı bilmicez. Bu ay gerçekten kafama takmadım hiç, hayırlısı Allah'tan canım. Sen kaç haftalık oldun herşey yolunda mı...

Doğru diyosun canım ya herşeyin hayırlısı vakti zamanı belli elbet Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin sana
Ben 2 gün önce ilk doktora gittim keseyi gördük şükür son adetime göre 6 haftalıktı ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi....
O yüzden bende tam olarak bilmiyorum kaç haftalık olduğumu.... Bebek ve kalp atışı için bekliyorum boş gebelik o bu insanın kafasına takılıyor Allah'a sığındık bide bende hala belirti yok oğlumda çok belirtim olmuştu
Bunda sadece akıntı ve ara ara gaz oluyor o kadar... inşaallah hayırlısıyla bebeğimi görüp kalp atışını duyarım bende burdaki bütün arkadaşlarımla beraber

Günaydın kızlar 10.46da ilk idrarla test yaptım negatif malesef 32. Günümdeyim 1 ve 2 nisanda akıntı içinde kahverengilik vardı üzerinden 8 gün geçti yerleşme falan olsaydı şimdiye coktan çıkardı artık umudum yok bu aydan beklicem adetimi belkide geçen aylardaki gibi 40 50 günde gelcek bilmiyorum üzgünüm bu ay yine o kadar çok şey olmuştu ki çok umutlanmıştım hele bide o pislik test silik çıkınca eşim bile tamam oldu demişti cok sevinmişti onceden inanmıyodu deli muamelesi yapıyodu onun için dahada üzgünüm gözlerindeki o hayal kırıklığını gördüm bi daha ona bu konuda bişey söylemicem kaç cocuk olursa olsun sanki ilk olcakmış gibi heycanlanıyo olmayıncada üzülüyo kırılıyo insan 18 aydır her ay 4 5 tane test yapıyorum cok zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin hakkınızı helal edin kızlar

Görmemen çok nrmal küçükmüş çünkü. Boşgebelik değildir illa oğlunla aynı belirtileri yaşayacaksın diye birşey yok. Belki bu kızdır da elirtileri farklıdır annesi. Boş gebeliği hiç kafana takma, onu ben hamile kalırsam takmalıyım. İlk hamileliğinde sağlıklı olmuş sonuçta. İnşallah kalp atışlarını da duyacaksın. Allah'ın izniyle...

benim iki arkadaşım regle iki gün kala hamile kaldılar. ne de olsa yumurtlama geçti diye önemsememişler. regl olmadılar bir haftaları acaba ile geçti sonraki hafta öğrendiler. her şey olabiliyor bence.

Aynen canım oluruna bırak, Rabbim kararlaştırmıştır üzülme eşine de söyleme olursa süprriz olsun. Erken yapılan testler hep hüsran, test falan da lıp yapma bidaha bence. Ben öyle karar verdim...

bizim seninle aynı kuzum regl öncesi şüphelendiğin bir ilişki var mı? ben de hala regl olmadım ve umudumu tamamen kaybetmiş değilim.

benim iki arkadaşım regle iki gün kala hamile kaldılar. ne de olsa yumurtlama geçti diye önemsememişler. regl olmadılar bir haftaları acaba ile geçti sonraki hafta öğrendiler. her şey olabiliyor bence.
kııızzz umutlandırma bizi :) Takdir canım şanş düşük ama olamaz değil tabiki

kııızzz umutlandırma bizi :) Takdir canım şanş düşük ama olamaz değil tabiki
ben çok duydum amaaan yumurtlamam geçti ne de olsa deyip adete bir iki gün kala hamile kalanı. hatta regl olcağı zaman kanallar rahim daha savunmasız olur der büyüklerimiz. belki tıpla uymuyor söylenenler ama benim doktorum bile Allah’a kalmış artık olur veya olmaz diyemiyoruz kesinlikle diyor. mesela benm reglim bir hafta gecikti negatif çıkmasına rağmen doktorum normal prosedürü uygulamıyor bekleyelim belki de geç döllenmedir diyor. başkası olsa belki de tarlusal yazar geçerdi.

İnşaallah canım Allah razı olsun ya içimi biraz rahatlattın hay ağzın bal yesin kız çocuğu çok istiyorum zaten ama hayırlısı Allah'tan tabi sağlıklı olsunda takdir Onun...
Bu ay inşaallah sendende güzel haber alırım Allah'ın izniyle.... Boş gebelik yumurta sperm kalitesiyle mi alakalı bişey acaba sana doktorlar bu konuda bişey dedilermi neden olmuş inşaallah aynı durumu tekrar yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…