• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben çok duydum amaaan yumurtlamam geçti ne de olsa deyip adete bir iki gün kala hamile kalanı. hatta regl olcağı zaman kanallar rahim daha savunmasız olur der büyüklerimiz. belki tıpla uymuyor söylenenler ama benim doktorum bile Allah’a kalmış artık olur veya olmaz diyemiyoruz kesinlikle diyor. mesela benm reglim bir hafta gecikti negatif çıkmasına rağmen doktorum normal prosedürü uygulamıyor bekleyelim belki de geç döllenmedir diyor. başkası olsa belki de tarlusal yazar geçerdi.
haklısın umut fakirin ekmeği ayrıca. ne olur ne olma dıyede uzandım kalkmadım. birde şu bal çörekotu tarçın karısımı kullanıcam.olmadıysada hazırlasın bıdahaki aya. kendımızce careler arıyoruz işte

İnşaallah canım Allah razı olsun ya içimi biraz rahatlattın😘 hay ağzın bal yesin kız çocuğu çok istiyorum zaten ama hayırlısı Allah'tan tabi sağlıklı olsunda takdir Onun...
Bu ay inşaallah sendende güzel haber alırım Allah'ın izniyle.... Boş gebelik yumurta sperm kalitesiyle mi alakalı bişey acaba🤔 sana doktorlar bu konuda bişey dedilermi neden olmuş inşaallah aynı durumu tekrar yaşamazsın
İlk boş gebeliğimden sonra isteğim üzerine patolojiye gitti. Sonuç doku uyuşmazlığı yani sağlıksız sperm döllenmesi çıktı. İnşallah tekrar yaşamam, yaşarsam da takdir-i ilahi. Ben öyle şeylere takılmam bunda bi hayır vardır der geçerim. Ama bence senin kızın olacak nazlı biraz heralde cimcime...

Günaydın kızlar 10.46da ilk idrarla test yaptım negatif malesef 32. Günümdeyim 1 ve 2 nisanda akıntı içinde kahverengilik vardı üzerinden 8 gün geçti yerleşme falan olsaydı şimdiye coktan çıkardı artık umudum yok bu aydan beklicem adetimi belkide geçen aylardaki gibi 40 50 günde gelcek bilmiyorum üzgünüm bu ay yine o kadar çok şey olmuştu ki çok umutlanmıştım hele bide o pislik test silik çıkınca eşim bile tamam oldu demişti cok sevinmişti onceden inanmıyodu deli muamelesi yapıyodu onun için dahada üzgünüm gözlerindeki o hayal kırıklığını gördüm bi daha ona bu konuda bişey söylemicem kaç cocuk olursa olsun sanki ilk olcakmış gibi heycanlanıyo olmayıncada üzülüyo kırılıyo insan 18 aydır her ay 4 5 tane test yapıyorum cok zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin hakkınızı helal edin kızlar :KK61::KK42:

Canım benim ya bu kadar üzülme nolur
18 aydır bekliyorsun kolay değil elbet ama takdir Allah'tan işte elimizden ne gelir😔
Sen bence bundan sonra test alma onu yaptıkça daha çok üzülüyosun çünkü
Allah 2 evladını size bağışlasın onlarda olmasaydı şuan halin ne olurdu düşünsene? O yüzden bu kadar üzme kendini nasip vakti gelince olacak inşaallah 🤲 Allah vermediği zamandada vardır bir hayır...biz bilemeyiz O biliyor. Çocuklarınla kafa dağıtmaya çalış Allah 2 melek vermiş sana bu çok büyük nimet inan hiç olmayanlar şuan imreniyodur sana 💗

İlk boş gebeliğimden sonra isteğim üzerine patolojiye gitti. Sonuç doku uyuşmazlığı yani sağlıksız sperm döllenmesi çıktı. İnşallah tekrar yaşamam, yaşarsam da takdir-i ilahi. Ben öyle şeylere takılmam bunda bi hayır vardır der geçerim. Ama bence senin kızın olacak nazlı biraz heralde cimcime...

Ay Allah söyletmiştir inşaallah canım ya içine mi doğdu inşaallah öyle olur😍 sağlıkla gelsinler inşaallah ne kadar güzel böyle tevekkül etmen tebrik ediyorum seni
Allah gönlündekine kavuşturacak bigün inanıyorumki🤲

Çok iyi canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum doktora ne zaman gideceksin canım ay bide bebeginide görünce çok çok mutlu olacağını hissediyorum hemde çok ilk ti bide senin ay altı seneden sonra canım ya Allah herşeyi gönlüne göre versin 😘😘😘😍😍💕💖

Çok iyi canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum doktora ne zaman gideceksin canım ay bide bebeginide görünce çok çok mutlu olacağını hissediyorum hemde çok ilk ti bide senin ay altı seneden sonra canım ya Allah herşeyi gönlüne göre versin 😘😘😘😍😍💕💖

Yaaa hemdee nasılll şuaaan bir rüyadayımmm uyanmak istemediğimmm 🙈🙈🙈 Ama hala keseyi görmeden tam inanamıyorum yaa. Kendim oyalanıyorum gibi hissediyorum :olamaz:

Benimle bu sevinci ne güzel paylaşıyorsun sen öyle ama yaaa :KK36::-)

Yaaa hemdee nasılll şuaaan bir rüyadayımmm uyanmak istemediğimmm 🙈🙈🙈 Ama hala keseyi görmeden tam inanamıyorum yaa. Kendim oyalanıyorum gibi hissediyorum :olamaz:

Benimle bu sevinci ne güzel paylaşıyorsun sen öyle ama yaaa :KK36::-)
Annelik ne kadar zor olasada bende dünyada en güzel meslek rabbim sen bütün anne olmak isteyenlere nasip et olamayanlarinda gobisleri çıksın inşallah , bende hala keseyi görmedim benimde 15 nisanda randevum var hamile değilmişim gibi sanki görmediğim için bende senin gibi 😘😘😘😍😍

Annelik ne kadar zor olasada bende dünyada en güzel meslek rabbim sen bütün anne olmak isteyenlere nasip et olamayanlarinda gobisleri çıksın inşallah , bende hala keseyi görmedim benimde 15 nisanda randevum var hamile değilmişim gibi sanki görmediğim için bende senin gibi 😘😘😘😍😍

Ayyyyy hadiii inşaAllah görrr yavrunuuu canım benimmm yaaaaa. Aynı anda yaşıyoruz heyecanlarımızı 🙈🙈🙈🙈

İnan ara ara kasık ağrısı girmese normal adet bitmiş hayatıma devam ediyorum sanacağım :hamarat:

Back