Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar.. kafam karıştı yardım eder misiniz iki gündür fazlasıyla ağrım var,az önce de kanlı akıntı gördüm, bu ay klomen kullanmıştım iki tane yumurtam oluşmaya devam etmişti, cuma günü 17mm ve 19 mm'di, pazartesi tekrar kontrole gitmiştim çatlamış halini gördük, cumartesi ve pazartesiyi değerlendirdik, hormonlarım iyi kist falan da yok, bu ağrı ve kanama neyin nesidir acaba yerleşme desem çok erken değil mi, 5 günde yerleşir mi ki

evet arkadaşım regl bıtmıs ve birlikte olmuş. o ay hamile kaldım dedı

Valla bende 8-9 Nisan yumurtlama günlerimdi. O kadar hissediyorum ki yumurtladığımı kasıklarım çok ağrıyor ve dokunamıyorum, yumurta hücresi 24 saat yaşayabildiği için yumurtlama olduktan 1 gün içerisinde ilişki olursa gebelik gerçekleşebilir. Ancak yumurtlama olduktan 2-3 gün sonra ilişki ve spermle yumurta buluşması olursa gebelik olamaz çünkü yumurta hücresi o zamana kadar canlılığını kaybeder.

Benimde bugün regl günüm Hayirlisi Insallah bekliorum

Bazı kadınlar iki kere yumurtlarmış canım. O yüzden adete 1 hafta kala gebe kalanları da duydum ben

Bence oluruna bırakın, ben oğluma hamileliğimde ne yumurtlama günü bilirdim ne bişey. Regl olmayınca hamile olduğumu anladım. İkinci hamileliğime eşim korunurken kaldım. Boş gebelik oldu aldılar. Şimd ise istiyorum olmuyor. Kafada bitrmek lazım. Bu ay rahatım olursa da olmazda kısmet. Allah kararlaştırmıştır...

Nedir hamile kaldıgınız şey biraz fransız kaldım konulara :) Geri gittim ama bulamadım. Bende önümüzdeki ay kısmetse istiyorum.

Ben herhangi bişey denemedim canım çok şükür kendiliğinden oldu Rabbimin izniyle...
Sen kan değerlerine baktırdınmı? Bazı değerlerin düşük olması da gebeliği zorlaştırır d vitamini demir folik asit gibi...hormon tahlilini de mutlaka yaptır
İnşaallah Mayıs'ta nasip olur

Geçmiyor son günler iyice sabırsızlandım Buradan bebek haberlerini duydukça daha çok meraklanıyorum.

Çok haklısın yaaa. İnsan hemen öğrenmek istiyorr. Bende adete 6 gün kala yapmıştım negatifti. 4 gün kala yaptığımda hayali çizgi oldu. 3 kala yaptığımda artık azcık belliydi

Katılıyorum canım haklısın... inşaallah tez zamanda nasip olur Boş gebelik olduğunu kaçıncı haftada anladılar herhangi anormal bi durum oldumu sende peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…