• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar.. kafam karıştı yardım eder misiniz :KK64: iki gündür fazlasıyla ağrım var,az önce de kanlı akıntı gördüm, bu ay klomen kullanmıştım iki tane yumurtam oluşmaya devam etmişti, cuma günü 17mm ve 19 mm'di, pazartesi tekrar kontrole gitmiştim çatlamış halini gördük, cumartesi ve pazartesiyi değerlendirdik, hormonlarım iyi kist falan da yok, bu ağrı ve kanama neyin nesidir acaba :KK34: yerleşme desem çok erken değil mi, 5 günde yerleşir mi ki

Soyle dusun canim regline 14 gun kala o aralarda yumurtluyorsun. Ancak sperm kalitesine gore 4 gun felan rahimde yasiyabiliyormus. Yani regline 18 gun kala ve 12 gun kalana kadar ihtimal yuksek.. ancak geri kalan gunlerde de oldu diyenleri duydum pek bilimsel gelmedi ama Allahin hikmeti 😊
evet arkadaşım regl bıtmıs ve birlikte olmuş. o ay hamile kaldım dedı

günaydın kızlar.kasıklarda ağrı akıntı,ve ateş yükselmesi olunca yumurta mı çatlıyordu.birde o gün ilişki olması mı gerek?
ya benim adam 2 gündr seyahatte bugünde yok sinir oluyorum.bu ayda boş geçecek :KK43:
Valla bende 8-9 Nisan yumurtlama günlerimdi. O kadar hissediyorum ki yumurtladığımı kasıklarım çok ağrıyor ve dokunamıyorum, yumurta hücresi 24 saat yaşayabildiği için yumurtlama olduktan 1 gün içerisinde ilişki olursa gebelik gerçekleşebilir. Ancak yumurtlama olduktan 2-3 gün sonra ilişki ve spermle yumurta buluşması olursa gebelik olamaz çünkü yumurta hücresi o zamana kadar canlılığını kaybeder.

Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi😉
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler eğer aramızda paylaşım yapacaksa benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın😊😜
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.🌹🌹🌼🌷🌷

👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩HAMİŞLERİMİZ👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 SAT: 26.02👉:anneadayı::emir_bebek:

Eneaciz Eneaciz 👉 SAT:2 mart 👉:anneadayı::emir_bebek:
@Reyosero 👉SAT:26.02 👉:anneadayı::emir_bebek:
@suzi88 👉 26 mart 👉:anneadayı::emir_bebek:
@Hayal Kocak
👉 5 nisan 👉:anneadayı::emir_bebek:
@EceCigdem 👉 SAT: 3 mart 👉:anneadayı::emir_bebek:

BEKLENEN ADET TARİHLERİ
S SiriusBlackK 👉 21 nisan

@Yarenimi 👉 23 nisan
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉 30 nisan
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉 28 mart
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

@beren_naz 👉 27 nisan
@ogretmen61 👉 20 nisan
@Nurov 👉 26 nisan
@NorthCarolina
👉20 nisan
@szfb 👉 25 mart
@eecemyldz 👉 24 mart

@papatyakokankadin 👉 23 mart
@Aselkocak 👉 8 nisan
@Semaes 👉 5 nisan
@nicknamedn 👉 25 mart
@Morvampir1👉 24 mart
@Lostinparadise 👉 30 nisan
@Umutumut82 👉 6 nisan
@minik kalp0753 👉 29 mart
@asihan 👉 6 nisan
@chatlak_anne 👉 27 mart
@Bhr_38 👉 3 nisan
@senmeleksin 👉 1 mayıs
@buse_ipek09 👉 23-24 nisan
@HeyeCANm 👉 10 nisan
@3 cicek annesi 👉 21 mart
@karanmasal 👉 7 nisan
@Hulya Ceylan 👉 1 nisan
@eslem0706 👉 19 nisan
@Nurem 👉 16 nisan
@nerdesinmelegim 👉 18 nisan
@Sessizzollll 👉 25 nisan
@hayat2828 👉 9 nisan
@gkymc 👉 2 nisan
@LiMm 👉 1 nisan
@nimesota 👉 25 nisan
@srplmtmtk 👉 14 nisan
@Hayal_B91 👉 27 mart
@kelebekays 👉 1 nisan
@Aselceren 👉 31 mart
@GltnByrktr 👉 6 nisan
sukufenazz sukufenazz 👉 17 nisan
@nejlaa 86 👉 5 nisan
@cheryblossommm 👉 6 nisan
@Hasretim42 👉 11 nisan
@Sari NisaN 👉 29 nisan
@Teacher8934 👉 24 nisan
@Morzirhli 👉 8 nisan
@irregularidea 👉 18 nisan
@Esammar 👉 16 nisan
@bilgilisirine 👉 2 mayıs
@fatuu 👉 26 nisan
@yslkbr 👉 14 nisan
@Dersaadet18 👉 20 nisan
@ciceklibocekli111 👉 2 nisan
S SERAPGNL 👉 24 nisan
@Htcckn 👉 8 nisan
@Minik_kebelek 👉 3 nisan
@kubraaa92 👉 11 nisan
@Nerimmm 👉 3 nisan
@nunu2588 👉 29 nisan
@Busrayld 👉 8 nisan
@MAMA_to_be 👉 5 nisan
@Hirabiask 👉 11 nisan
@Eslem91 👉 8 nisan
@asel37 👉 27 nisan
@busra89ist 👉 29 nisan
@fer_nur 👉 23 nisan
@nastasya30 👉 1 mayıs
@Kurkmantolumdnn 👉 4 nisan
@esmanur7 👉 23 nisan
@Sema2158 👉 10 nisan
@selozy 👉 19 nisan
@arzerik 👉 14 nisan
@1meyra 👉 27-28 nisan
Benimde bugün regl günüm Hayirlisi Insallah bekliorum

kızlar merhaba :) Bende gruba katılmak isterim. 4 senelik evliyim.Rabbim kısmet ederse nisan yada mayısta hamile kalmak istiyorum inşallah diyelim rabbim inşaa edermiş. Ve size bir soruyla start vermek istiyorum.:) ben haftaya bugün regl olacağım.normal olarak yumurtalama günü geçti. dün akşam korunmadık. sizce tutma ihtimali varmı? yani yumurtalama günü bitiminden 1 hafta sonrası ilişki olmuş oldu. yeni karar verdik.ve dün akşama kısmet oldu.Bu aralıkta tutma ihtimali düşük deniyor ama tecrubeli olanlar ne düşünüyor?

Bazı kadınlar iki kere yumurtlarmış canım. O yüzden adete 1 hafta kala gebe kalanları da duydum ben 🙈

çok umutlu değiliim zaten çok ani gelişti ama biz kadınlar merak etmeden duramıyoruz. mesela benım arkadasım adeti bitti. duş aldım ve ilişkiye girdim. hamile kaldı.yani biraz şans kısmet ama tabiki.bakalım :)
Bence oluruna bırakın, ben oğluma hamileliğimde ne yumurtlama günü bilirdim ne bişey. Regl olmayınca hamile olduğumu anladım. İkinci hamileliğime eşim korunurken kaldım. Boş gebelik oldu aldılar. Şimd ise istiyorum olmuyor. Kafada bitrmek lazım. Bu ay rahatım olursa da olmazda kısmet. Allah kararlaştırmıştır...

Nedir hamile kaldıgınız şey biraz fransız kaldım konulara :) Geri gittim ama bulamadım. Bende önümüzdeki ay kısmetse istiyorum.

Ben herhangi bişey denemedim canım çok şükür kendiliğinden oldu Rabbimin izniyle...
Sen kan değerlerine baktırdınmı? Bazı değerlerin düşük olması da gebeliği zorlaştırır d vitamini demir folik asit gibi...hormon tahlilini de mutlaka yaptır
İnşaallah Mayıs'ta nasip olur🥰

Geçmiyor son günler iyice sabırsızlandım :KK43: Buradan bebek haberlerini duydukça daha çok meraklanıyorum.

Çok haklısın yaaa. İnsan hemen öğrenmek istiyorr. Bende adete 6 gün kala yapmıştım negatifti. 4 gün kala yaptığımda hayali çizgi oldu. 3 kala yaptığımda artık azcık belliydi

Bence oluruna bırakın, ben oğluma hamileliğimde ne yumurtlama günü bilirdim ne bişey. Regl olmayınca hamile olduğumu anladım. İkinci hamileliğime eşim korunurken kaldım. Boş gebelik oldu aldılar. Şimd ise istiyorum olmuyor. Kafada bitrmek lazım. Bu ay rahatım olursa da olmazda kısmet. Allah kararlaştırmıştır...

Katılıyorum canım haklısın... inşaallah tez zamanda nasip olur💗 Boş gebelik olduğunu kaçıncı haftada anladılar herhangi anormal bi durum oldumu sende peki

Back