• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar hanımlar, acaba çörekotu, bal ve tarçın karışımı adet gecikmesi yapabilir mi? Başınıza geldi mi hiç? Benim adetim 3 gün gecikti, hiçbir belirtim yok. BAT günü erken gebelik testi yaptım, negatif; bugün sabah normal gebelik testi yaptım, yine negatif. Tek faklılık bu karışımı kullanmış olmam. Bir fikir verebilir misiniz bana?

günaydınlaaar 😍 bugün bat günüm, pazartesi aksam yaptigim testte hayalette olsa bi cizgi gördüm. İcimde bi hareketlilik var ama adet mi bebek mi bilemiyorum. Ne kadar dikkatsizmisim daha önce adet belirtilerime hic dikkat etmemisim kendime kiziyorum su an🙈
Dün test siparis ettim aksama yapacagim insallah 🤗

günaydınlaaar 😍 bugün bat günüm, pazartesi aksam yaptigim testte hayalette olsa bi cizgi gördüm. İcimde bi hareketlilik var ama adet mi bebek mi bilemiyorum. Ne kadar dikkatsizmisim daha önce adet belirtilerime hic dikkat etmemisim kendime kiziyorum su an🙈
İnşallah hamişsindir 😍

Canım günaydın hadi hayırlısı sonucu merakla bekliyoruz inşallah bebiş yoldadır :emir_bebek::KK54:

Kızlar acilll yardımınıza ihtiyacım var !!!!
Adetimin ikinci günü soğan kürüne başladım yani dört gündür içiyorum sabah akşam. Dün adetim bitmişti afedersiniz ped bile kullanmadım. Bu gün tekrar kanamam oldu ama hafif kanamalar. Rengide ne kırmızı ne pembe Fuşya gibi . Yani acaba soğan suyundan dolayı mı .içime kurt düştü bırakcam soğan suyunu. Klomende kullanıyorum zaten

Adetimin ikinci günü soğan kürüne başladım yani dört gündür içiyorum sabah akşam. Dün adetim bitmişti afedersiniz ped bile kullanmadım. Bu gün tekrar kanamam oldu ama hafif kanamalar. Rengide ne kırmızı ne pembe Fuşya gibi . Yani acaba soğan suyundan dolayı mı .içime kurt düştü bırakcam soğan suyunu. Klomende kullanıyorum zaten
Canim adet olurken sogan suyu icilmezki niye oyle basladin

Yumurtalklarnda polikstk görünüm yoksa ya da kilo, kıllanma, akne gbi belirtiler de yksa bile hormon değerlerin yüksekse pko diyorlar.
Özellikle insülin direnci fsh LH ve prolaktin değerlerin yüksekse. Ztn problem buysa bu değerleri kontrol etmek içn ilaç da vermştr
Yok daha önce hiç bu değerlerime bakılmamış. İlaçta vermedi doktor hiç.

Canım adet bitiminden 2 gün sonra başlamak gerekiyor saraçoğlu öyle diyor

Hemen bırak bence, sonrasinda kullaniyo onu herkes.

Selamlar hanımlar, acaba çörekotu, bal ve tarçın karışımı adet gecikmesi yapabilir mi? Başınıza geldi mi hiç? Benim adetim 3 gün gecikti, hiçbir belirtim yok. BAT günü erken gebelik testi yaptım, negatif; bugün sabah normal gebelik testi yaptım, yine negatif. Tek faklılık bu karışımı kullanmış olmam. Bir fikir verebilir misiniz bana?

Ben yapmıştım onu 3 sene önce adetim gecikti o ay tam 20 gün gecikti ama maalesef hamile değildim 50.günde adet olmuştum
Kist yapma riski varmış diye duydum belkide o yüzden olmadım bende

Umudunu asla kaybetme canım. Biz 6 senedir evliyiz. Eşimde azosperm var. Varikosel başlangıcı da var. Tüp bebek denedik her şey güzel yolunda gitti. Ama nasip de yokmuş ki bende tutmadı. Eşim ara sıra kür denedi yine de olmadı. Kaybetmedik umudumuzu. Elbet bir gün güneş bizim içinde doğacaktı biliyordum. Çünkü imkansızları olduran bir Yaradanımız var hamdolsun.

Varikoselmiş sperm yokmuş bunlara takılma sen. Tıbben bizim imkansızın imkansızıydı. Ama Rabbimin ol deyince olduran gücünü hesaplayamayan bir tıp var... ❤

Allah isterse yumurtası olmayan bir kadına da verir, spermi olmayan bireylere de verir. Tıpkı hep verdiğim örnek gibi. HZ.MERYEM... Hiç eşi olmadan Hz. İSA YA gebe bıraktıran Allah, sana da evlat verecek umudunu dinç tut  Yeter ki sabır ve dua ile çabalayıp tevekkül edelim ❤

çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldi umut oldun :KK19:

hadi bakalim ins hamilesindir

Ben yapmıştım onu 3 sene önce adetim gecikti o ay tam 20 gün gecikti ama maalesef hamile değildim 50.günde adet olmuştum

Ay gerçekten mi ya?? 20 gün gecikme nedir yahu!! İnsan çatlar! Ayy yok yapmam bir daha o vakit ben bu karışımdan.

Ayyy korkutmaa İnsanıııı bende onunla gebe kaldııım :)))) kist varkende hcg yükselmez dimiii 😲😲😲

Back