Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürünü nasıl uyguladın canım hatırlıyor musun? Benim adetim biteli 2 3 gün oluyor şimdi uygulamaya başlasam olur mu? Gebelik olucakken ters etki yapıp olmama gibi birşey olur mu endişeliyim açıkcası. Bu ayda düzenli ilişki deneyip bir sonraki aya mı bıraksam kürü?

KIZLAR BİŞEY SORCAM pazar gunum adet gunumdu benım aksama azcıklekelenme oldu dun de oglen kahverengı pembemsı lekelenme oldu sabah kalktgımda adet agrım vardı az sancı gıbı normalde bugun sokmm gerekıyodu ama cok az bı kanama oldu suan da oyle sizce yerlesme olablırmı acaba

Polikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Ben bu sekilde yaptim canim sabah ve aksam yemeginden once ictim
Sen bilirsin canim

Teşekkürler canım sanırım bir sonraki aya bırakıcam bunu.

Canim benide ekleyebilir misin lutfen. Sat 3 mart Mavi Boncugumm

Ooo canım hoşgeldin ya beni hatırladınmı eski nickim Fm-ist 'di nasılsın yaa epeydir konuşamadık senin 2.bebiş olmuştu dimi? Ne güzel denk geldik
O gruba daha yazan yok uzun zamandır ben ara ara bakıyordum ama kayboldu bende konu açayım dedim burda adetin geçmiş hamilemisin yoksa?

Hatirladim canim hatirlamam mi . Evet ne guzel denk gelmis zamanlarimiz da cok yakin hemde. Malesef ikinci nasip olmadi 8. Ayimda kaybettim. Bir seneyi gecti site simdi tekrar hamileyim rabbim u sefer kucagima almayi nasip etsin insallah

Hatirladim canim hatirlamam mi . Evet ne guzel denk gelmis zamanlarimiz da cok yakin hemde. Malesef ikinci nasip olmadi 8. Ayimda kaybettim. Bir seneyi gecti site simdi tekrar hamileyim rabbim u sefer kucagima almayi nasip etsin insallah

Ayyy canım benim çok üzüldüm başın sağolsun cennette şefaatçin olsun meleğin inşaallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın acını deşmek istemem ama merak ettim neden kaybettin bebeğini?
Kaç haftalıksın şimdi gittinmi doktora

Kizlar sag alt tarafta en arkadan bir onceki dişim. Daha once ici bosalmisti dolgu yaptirdim bosluk kalmis heralde pek kullanamadim. Tam dişime gidecekken dişim kırıldı yan tarafindan. Sonra da iltihaplandi. Iste doktora cektirmeye gidecektim dur dedim adet gunum geldi bir test yapayim bir baktim ki hamileyim. Doktorlar da simdi 4. Ayina kadar beklemen lazim diyor ama ben agrisindan duramiyorum. Basina boyle bisey gelen var mi

Rabbik kimseye yasatmasin insallah canim. Plasenta benden erken ayrilmis rahmimin arkasina yapismis. Kanama ile gittim. Son anda beni kurtarabilmisler sadece. Zor bir ameliyat gecirdim. Rahmimi falan alacaklarken son anda kurtarmislar yani. Simdi de adet gunum pazar günüydü iste. Cumartesi dişimden dolayi uyice kotu olunca doktora gitmeden test yapayim dedim aslinda aklimda yoktu ama varmis megerse. Cumartesiden bu yana her gun test yapiyorum disimden dolayi antibiyotik kullaniyorum. Hepsinde cizgim pozitif cikti cok sukur. Ama kan testi yaptirmadim daha yarin giderim insallah

Eskilerden pek kimse kalmadi. Çoğu da isim degistirdi falan bilemiyoruz artik. Kan testi yaptirdin mi ben yaptirmadim daha Mavi Boncugumm

Aynen kuzum çoğu gitti çocuğu olanlarda girmiyor artık... Selinokay 'ı hatırlıyormusun o da nick değiştirdi ama beni görmüş profil resmimden tanımış bana yazdı o da burda listede adı
Smile Forever
Ben ilk kan testimi 28 martta adet günümde yaptırmıştım 170'di 2.yi 5 gün sonra yaptırdım 2 Nisan'da 1860 çıktı çok şükür...
Dün keseyi görmeye gittim bekliyoruz bakalım
Allah yavrularımıza sağ salim kavuştursun
Aynı zamana denk gelmişiz ne güzel
Sen ne zaman nasıl öğrendin? Oğlun vardı dimi kaç yaşında oldu büyüktü ama o öyle hatırlıyorum

Rabbim aynı acıyı yaşatmasın
Çok şükür ki rahmin alınmadı kullandığın antibiyotik zararlı değilmi canım aman bişey olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…