Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım
Hiç belirtim olmadı
Pko vb yoktu
Uzun süredir olmuyordu
Yaşım da 30 üstü
Doğal yolla oldu ama sebepsiz infertilite idi
Maydanoz süt buharı yaptım
Vesile olmuş olabilir

Kuzum doktorlar oraya zorunlu bisey yazmak zorundalar kestirme yoldan ilk akla geleni yaziyolar . Mesela bende hipotroidi var doktor gitmis hipertiroidi yazmis dedim doktor.bu ne sevdigim calistigim bi doktordu onlar gostermelik.seyler takilma onemli diil dedi

Pco polikistik over oluyor canim tekrar bi dr git istersen bende pkoluyum
Birde benim adetlerim düzenli 28-29 günde bir oluyorum çok nadir 30 güne çıkıyor. Ayrıca kilo durumumda yok. Kilom normal. Ay kafam karıştı moralim bozulduçen iyisi özelde bir doktora gidiyim haftasonu.

Çocuk olmuyor falan mı dedin acaba ondan mı yazdılar bu şekilde. Valla benimde kafam karıştı pco belirtileride yok bende sizide şüpheye düşürmek istemem doktorlar kafalarına göre yazıyorda olabilir. :/

Evet canım keseyi gördük şükür herşey yolunda
Sen ne yaptın ?

İyi sevindim çok şükür bende dün gördüm doktor sana usg ye göre kaç haftalık dedi?
Bana son adete göre 6 haftalık ama 4 gün geriden geliyor dedi inşallah bebişimizi görüp kalp atışlarını da duyarız

Şuan rahatladım bende öyle düşündüm yoksa söylerdi değil mi pcolusun çocuğun zor olur falan diye bir sıkıntı gözükmüyor demişti bana. Deli midir nedir insanı stresse sokuyorlar :))

Şuan rahatladım bende öyle düşündüm yoksa söylerdi değil mi pcolusun çocuğun zor olur falan diye bir sıkıntı gözükmüyor demişti bana. Deli midir nedir insanı stresse sokuyorlar :))
Beende baktim da simdi.cidden hic bi gitmemle koyduklari tanim uymuyor cok takilmayin kuzum belkide doktor degil sekreterler.giriyor tahmini bi tani oyle bisey olsa derlerdi mutlaka. Bide tahlillerine geri donuslu bakar misin. Fsh ve lh degerlerine. 3 katti olunca pco oluyomus.

Yaaa inşallah durduk yere canım sıkıldı ya

Birde benim adetlerim düzenli 28-29 günde bir oluyorum çok nadir 30 güne çıkıyor. Ayrıca kilo durumumda yok. Kilom normal. Ay kafam karıştı moralim bozulduçen iyisi özelde bir doktora gidiyim haftasonu.

Canlar eğer bilinen bir hastalık yoksa teşhis koyamadıkları için sebepsiz infertilite derler siz ona kafanızı takmayın herhangi bir sağlık sıkıntısı olmasında...banada 3 sene önce öyle derlerdi halbuki herhangi bir hastalığım yoktu çok şükür siz sadece rutin kontrolünüzü olun yeter gerisi tevekkül
K KurkmantoluS

Çocuk olmuyor falan mı dedin acaba ondan mı yazdılar bu şekilde. Valla benimde kafam karıştı pco belirtileride yok bende sizide şüpheye düşürmek istemem doktorlar kafalarına göre yazıyorda olabilir. :/
Yoo çocuk olmuyor demedim ya zaten doktora gittiğimizde daha 2. Denemeydi yani uzun yıllar denedik olmadı değilki. Arkadaşın biri yazmak için yazmıştır dedi onunda başına gelmiş galiba haklı. İnşallah yazmak için yazmışlardır canım. Pco belirtisi sende de yoksa büyük ihtimalle boş kalmasın diye doldurdular

Yaaa inşallah durduk yere canım sıkıldı ya
Canım kusura bakma ben kendime durduk yere iş çıkartıyorum senide dahil ettim. Aklıma sürekli birşey geliyor :) 4.denememiz olcak ve bir sıkıntı mı var acaba diye tedirgin oluyorum sürekli bu ayda olmazsa düzgün bir doktora giderim artık.

Kiz sıkma canini. Hem 1 sene cocugum olmuyor dersen kadin oraya kolayindan infertiliteyi yapistirir normal bunlar. Rabbim bigun bizede nasip edecek o gun dicez ki amaaan nelere takip aglamisim
Ay inşallah ya. Cumartesi gidicem bi kızıyım diyim tepem attı doktor ayağını denk al diyim şaka bi yana Rabbim kimseyi zor hastalıkla sınamasın ya. 1 yıl da değilki bebeğim daha 4. Ay

Ay aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 4. üydü. 5. Aya döndük. İnşallah sen 5. Ay olmadan hamiş olursun. Bu arada ne kusuru

Benimde duzenli sayilir canim en fazla 35 gun oldu ama 30-31 oluyorum yani boyum 1.68 kilom 65 benim de oyle bir kilo sorunum yok ama tuylenme falanda yok ama yumurtaliklarim poli kistik yapida

Can
ım bunlara hiç bakılmamış benim. Tsh falan var

Yaa o zaman neden söylemedi hiç birşey. Keşke söyleseymiş ona göre önlem alırdım. Sen ne zamandır deniyorsun peki canım çocuğun var mı?
Bencede baska bir dr git iste bazi dr biz sorarsak soyluyor
Benim iki tane cocugum var canim 3.yu subatta kaybettim kalbi durdugu icin
Ben once Rabbimin izniyle sonrada alternatif tipla hamile kaldim diyebilirim oglumda sogan suyu kürü
Kizimdada bögürtlen kökü ve hayit hapi vesile oldu
3.supriz olmustu ama kaybettim sonra esimle ben cok uzulduk ve tekrar denemeye basladik biraz uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…