- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.461
Allah razı olsun canımMavi Boncugumm @Eneaciz @Hatun93 Whitechocolate-2020 @Hayal Kocak
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamişleri tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza alın inş.
Diğer arkadaşlara ve bana da inş nasip eder Rabbim.
Hamiş arkadaşlara sormak istiyorum; gebeliğinizi öğrenmeden önceki belirtilerinizi paylaşabilir misiniz.? Pko gbi sorunlar var mıydı ve kaçıncı denemede oldu? Tedaviyle mi normal yolla mı oldu?
Belirtileriniz den bahsetmişsinizdir belki de ama gerideki sayfalara baktıysam da bulamdm.
Cvplarınız için şimdiden tşkkr ederm
Kuzum doktorlar oraya zorunlu bisey yazmak zorundalar kestirme yoldan ilk akla geleni yaziyolar . Mesela bende hipotroidi var doktor gitmis hipertiroidi yazmis dedim doktor.bu neYa arkadaşlar bende e nabıza bi gireyim dedimLostinparadise arkadaş pco yazıyor diyince merak ettim. Benim kadın doğumcu da tanıya kadın infertilitesi yazmış bu da benim bildiğim kısırlık. Ama bana öyle bişey demedi. Ay benimde kafam karıştı yaaa
Birde benim adetlerim düzenli 28-29 günde bir oluyorum çok nadir 30 güne çıkıyor. Ayrıca kilo durumumda yok. Kilom normal. Ay kafam karıştı moralim bozulduçen iyisi özelde bir doktora gidiyim haftasonu.Pco polikistik over oluyor canim tekrar bi dr git istersen bende pkoluyum
Çocuk olmuyor falan mı dedin acaba ondan mı yazdılar bu şekilde. Valla benimde kafam karıştı pco belirtileride yok bende sizide şüpheye düşürmek istemem doktorlar kafalarına göre yazıyorda olabilir. :/Ya arkadaşlar bende e nabıza bi gireyim dedimLostinparadise arkadaş pco yazıyor diyince merak ettim. Benim kadın doğumcu da tanıya kadın infertilitesi yazmış bu da benim bildiğim kısırlık. Ama bana öyle bişey demedi. Ay benimde kafam karıştı yaaa
Evet canım keseyi gördük şükür herşey yolunda
Sen ne yaptın ?
İnşallah çok teşekkürler canımHayırlı olsun canım 2 gün sonra kadın doğuma gün al bence :)) çok sevindim değerin sağlıkla artar inşallah.
Şuan rahatladım bende öyle düşündüm yoksa söylerdi değil mi pcolusun çocuğun zor olur falan diye bir sıkıntı gözükmüyor demişti bana. Deli midir nedir insanı stresse sokuyorlar :))Kuzum doktorlar oraya zorunlu bisey yazmak zorundalar kestirme yoldan ilk akla geleni yaziyolar . Mesela bende hipotroidi var doktor gitmis hipertiroidi yazmis dedim doktor.bu nesevdigim calistigim bi doktordu onlar gostermelik.seyler takilma onemli diil dedi
Beende baktim da simdi.cidden hic bi gitmemle koyduklari tanim uymuyorŞuan rahatladım bende öyle düşündüm yoksa söylerdi değil mi pcolusun çocuğun zor olur falan diye bir sıkıntı gözükmüyor demişti bana. Deli midir nedir insanı stresse sokuyorlar :))
Yaaa inşallah durduk yere canım sıkıldı yaKuzum doktorlar oraya zorunlu bisey yazmak zorundalar kestirme yoldan ilk akla geleni yaziyolar . Mesela bende hipotroidi var doktor gitmis hipertiroidi yazmis dedim doktor.bu nesevdigim calistigim bi doktordu onlar gostermelik.seyler takilma onemli diil dedi
Birde benim adetlerim düzenli 28-29 günde bir oluyorum çok nadir 30 güne çıkıyor. Ayrıca kilo durumumda yok. Kilom normal. Ay kafam karıştı moralim bozulduçen iyisi özelde bir doktora gidiyim haftasonu.
Kiz sıkma canini. Hem 1 sene cocugum olmuyor dersen kadin oraya kolayindan infertiliteyi yapistirir normal bunlar. Rabbim bigun bizede nasip edecek o gun dicez ki amaaan nelere takip aglamisimYaaa inşallah durduk yere canım sıkıldı ya
Yoo çocuk olmuyor demedim ya zaten doktora gittiğimizde daha 2. Denemeydi yani uzun yıllar denedik olmadı değilki. Arkadaşın biri yazmak için yazmıştır dedi onunda başına gelmiş galiba haklı. İnşallah yazmak için yazmışlardır canım. Pco belirtisi sende de yoksa büyük ihtimalle boş kalmasın diye doldurdularÇocuk olmuyor falan mı dedin acaba ondan mı yazdılar bu şekilde. Valla benimde kafam karıştı pco belirtileride yok bende sizide şüpheye düşürmek istemem doktorlar kafalarına göre yazıyorda olabilir. :/
Canım kusura bakma ben kendime durduk yere iş çıkartıyorum senide dahil ettim. Aklıma sürekli birşey geliyor :) 4.denememiz olcak ve bir sıkıntı mı var acaba diye tedirgin oluyorum sürekli bu ayda olmazsa düzgün bir doktora giderim artık.Yaaa inşallah durduk yere canım sıkıldı ya
Ay inşallah ya. Cumartesi gidicem bi kızıyım diyim tepem attı doktor ayağını denk al diyimKiz sıkma canini. Hem 1 sene cocugum olmuyor dersen kadin oraya kolayindan infertiliteyi yapistirir normal bunlar. Rabbim bigun bizede nasip edecek o gun dicez ki amaaan nelere takip aglamisim
Ay aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 4. üydü. 5. Aya döndük. İnşallah sen 5. Ay olmadan hamiş olursun. Bu arada ne kusuruCanım kusura bakma ben kendime durduk yere iş çıkartıyorum senide dahil ettim. Aklıma sürekli birşey geliyor :) 4.denememiz olcak ve bir sıkıntı mı var acaba diye tedirgin oluyorum sürekli bu ayda olmazsa düzgün bir doktora giderim artık.
Benimde duzenli sayilir canim en fazla 35 gun oldu ama 30-31 oluyorum yani boyum 1.68 kilom 65 benim de oyle bir kilo sorunum yok ama tuylenme falanda yok ama yumurtaliklarim poli kistik yapidaBirde benim adetlerim düzenli 28-29 günde bir oluyorum çok nadir 30 güne çıkıyor. Ayrıca kilo durumumda yok. Kilom normal. Ay kafam karıştı moralim bozulduçen iyisi özelde bir doktora gidiyim haftasonu.
Allah seni ne etmesin emiAy inşallah ya. Cumartesi gidicem bi kızıyım diyim tepem attı doktor ayağını denk al diyimşaka bi yana Rabbim kimseyi zor hastalıkla sınamasın ya. 1 yıl da değilki bebeğim daha 4. Ay
ım bunlara hiç bakılmamış benim. Tsh falan varBeende baktim da simdi.cidden hic bi gitmemle koyduklari tanim uymuyorcok takilmayin kuzum belkide doktor degil sekreterler.giriyor tahmini bi tani oyle bisey olsa derlerdi mutlaka. Bide tahlillerine geri donuslu bakar misin. Fsh ve lh degerlerine. 3 katti olunca pco oluyomus.
Bencede baska bir dr git iste bazi dr biz sorarsak soyluyorYaa o zaman neden söylemedi hiç birşey. Keşke söyleseymiş ona göre önlem alırdım. Sen ne zamandır deniyorsun peki canım çocuğun var mı?
Canım seninde bu ay nasip olur inşallah hayırlısıyla :)Ay aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 4. üydü. 5. Aya döndük. İnşallah sen 5. Ay olmadan hamiş olursun. Bu arada ne kusuru❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?