- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.441
İnşallah kuzum ya bende yapmak istiyırum artık inşallah varsa cıkar artık yaAy valla merak ediyorum bende senin bu durumunu hayırla sonuçlanır inşaAllah
Dediğin akıntılar bendede oldubencede sabah tekrarla canım vardır inşaAllah yaaa
Tamam cnaım deniycem bende bakalımSogan kürünü öneririm canim ben gecen ay 15.gün yaptim bu ayda hayit hapi kullandim ins ise yaramistir
Geç olsun güç olmasınKanlar geç gönderilmiş. Bugün çıkmayabilirmiş
Yok canım geçen verdiğimde aynı gün 4 de çıktı. Bu sefer kanları almaya gelen araç geç gelmiş diye böyle olmuş. 2 gün sonra gidince nasıl garanti oluyor ki canım
15.gün yumurtlama günlerine denk gelmiyor mu o zaman sakıncalı olmaz mı? Döllenme olmama gibi birşey olur mu rahim temizlenirken. Şimdi baktımda biraz adet zamanı başlamışlae ve 3 4 gün kullanmışlar. Ovülasyon zamanı bırakmışlar sanırım. Ay bu zor geldi bana bir ay daha bekliyim en iyisi bunu yapmak için.Sogan kürünü öneririm canim ben gecen ay 15.gün yaptim bu ayda hayit hapi kullandim ins ise yaramistir
D vitamini en son 10.ayda baktırmışım değerim 10 çıkmış canım. O zaman devit kullanmıştım sonra bir daha baktırmadım ama bir yararı olduğunu sanmıyorum. Şimdi ocean aldım onu kullanmaya başladım dün itibariyle bakalım. Soğan kürüne bakiyim ozaman.
nisan 27-28 olabilirTabikihoşgeldin bat kaç?
İnşallah canım eve gidince bakarım ml bilmiyorumda üzerinde günde 1 damla kullanın yazuyordu. Bende 1 damla almaya başladım.İyi yapmışsın canım yarasın inşallah
ocean katkısız en azından 1000 iu olanından aldın dimi günde kaç damla kullanıyosun?
Canım e-nabizda çıkmıştır şimdi belkiYok canım geçen verdiğimde aynı gün 4 de çıktı. Bu sefer kanları almaya gelen araç geç gelmiş diye böyle olmuş. 2 gün sonra gidince nasıl garanti oluyor ki canım
Canim ben düsük yaptigim icin korunjyordum o zaman yaptim dusuk yaptigim gunden sayarak 11.gun basladim 26.gun bitirdim o yuzden bilemiyorum bi arastir istersen15.gün yumurtlama günlerine denk gelmiyor mu o zaman sakıncalı olmaz mı? Döllenme olmama gibi birşey olur mu rahim temizlenirken. Şimdi baktımda biraz adet zamanı başlamışlae ve 3 4 gün kullanmışlar. Ovülasyon zamanı bırakmışlar sanırım. Ay bu zor geldi bana bir ay daha bekliyim en iyisi bunu yapmak için.
Hayirlisi bakalim bekliyoruz işte kuzumİyi bi yer olur insallah bakalim dua ediyorum. Sen elini çabuk tut
Pco polikistik over oluyor canim tekrar bi dr git istersen bende pkoluyumBirşey daha sorucam kızlar şimdi farkettim tahlil sonuçlarıma bakarken. En son temmuz ayında kadın doğuma gitmişim ozamanda adetim 1 2 gün gecikmişti diye hatırlıyorum ilk denememizdi. Sonra zaten korunmuştuk tekrar ara vermiştik. Doktor rapora - end 10 mm overler pco- yazmış. Ben pco lumuyum acaba o zaman buterimi bilmiyordum. Doktorda hiç birşey dememişti. Acaba normal bir durum mu aklıma takıldı şimdi.
Yaa o zaman neden söylemedi hiç birşey. Keşke söyleseymiş ona göre önlem alırdım. Sen ne zamandır deniyorsun peki canım çocuğun var mı?Pco polikistik over oluyor canim tekrar bi dr git istersen bende pkoluyum
Değerim 60 çıkmış pozitif dedi ama mutlaka kadın doğuma gitmelisin yükselmesi lazım dedi...Bende bugün verdim akşam 4 de sonucu söylüyorlar burada. Belki seninde çıkar inşaAllah ❤
Hayırlı olsun canım 2 gün sonra kadın doğuma gün al bence :)) çok sevindim değerin sağlıkla artar inşallah.Değerim 60 çıkmış pozitif dedi ama mutlaka kadın doğuma gitmelisin yükselmesi lazım dedi...
Evet canım keseyi gördük şükür herşey yolundaWhitechocolate-2020 nasıl durumun ne yaptın doktora gittinmi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?