Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla merak ediyorum bende senin bu durumunu hayırla sonuçlanır inşaAllah
Dediğin akıntılar bendede oldu bencede sabah tekrarla canım vardır inşaAllah yaaa
İnşallah kuzum ya bende yapmak istiyırum artık inşallah varsa cıkar artık ya

Yok canım geçen verdiğimde aynı gün 4 de çıktı. Bu sefer kanları almaya gelen araç geç gelmiş diye böyle olmuş. 2 gün sonra gidince nasıl garanti oluyor ki canım

Bana aile hekimi 2 gün sonra gelsen daha iyi çıkar sonuçlar dedide ondan dedim canım ama ben genelde ertesi güne alıyorum doktor yarın gel diyor ondan demekki her yerde farklı oluyo

Sogan kürünü öneririm canim ben gecen ay 15.gün yaptim bu ayda hayit hapi kullandim ins ise yaramistir
15.gün yumurtlama günlerine denk gelmiyor mu o zaman sakıncalı olmaz mı? Döllenme olmama gibi birşey olur mu rahim temizlenirken. Şimdi baktımda biraz adet zamanı başlamışlae ve 3 4 gün kullanmışlar. Ovülasyon zamanı bırakmışlar sanırım. Ay bu zor geldi bana bir ay daha bekliyim en iyisi bunu yapmak için.

İyi yapmışsın canım yarasın inşallah
ocean katkısız en azından 1000 iu olanından aldın dimi günde kaç damla kullanıyosun?

Canim ben düsük yaptigim icin korunjyordum o zaman yaptim dusuk yaptigim gunden sayarak 11.gun basladim 26.gun bitirdim o yuzden bilemiyorum bi arastir istersen

Birşey daha sorucam kızlar şimdi farkettim tahlil sonuçlarıma bakarken. En son temmuz ayında kadın doğuma gitmişim ozamanda adetim 1 2 gün gecikmişti diye hatırlıyorum ilk denememizdi. Sonra zaten korunmuştuk tekrar ara vermiştik. Doktor rapora - end 10 mm overler pco- yazmış. Ben pco lumuyum acaba o zaman buterimi bilmiyordum. Doktorda hiç birşey dememişti. Acaba normal bir durum mu aklıma takıldı şimdi.

Pco polikistik over oluyor canim tekrar bi dr git istersen bende pkoluyum

Ya arkadaşlar bende e nabıza bi gireyim dedim Lostinparadise arkadaş pco yazıyor diyince merak ettim. Benim kadın doğumcu da tanıya kadın infertilitesi yazmış bu da benim bildiğim kısırlık. Ama bana öyle bişey demedi. Ay benimde kafam karıştı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…