Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde kan değerlerim baya düşük canım bağışıklığım da düşük hemen hasta oluveririm soğuk görünce. Doktor kontrolünde almadım aslında arastırıp almıştım. Regl olduktan sonra kullanmamaya başladım sanırım onun yan etkisi hamileyim sanmıştım oysaki

Bana olmuştu bi kere, doktora da gitmiştim bi sorun yok demişti anlam veremedim doktor da yeterli bi açıklama yapmadı

Bana olmuştu bi kere, doktora da gitmiştim bi sorun yok demişti anlam veremedim doktor da yeterli bi açıklama yapmadı
Neyden kaynaklı olduğunu açıklamıyor doktorlar şu hastalığın var şu ilaçları kullan diyip geçiştiryor hepsi. O ay hamile kalcam sanmıştım lekelenmedir sandım ilk başlarda ama sonra baya yoğun kanamam olunca hüsrana uğradım

İnşaallah ondan olmuştur canım üzülme nasip vakti gelince olacak inşaallah
Bağışıklığın düşükse bol c vitamini tüket bide kan değerlerine baktır canım mesela d vitaminin düşükse o da bağışıklığı düşürür
Demir b12 bunlarda önemli
Hamilelikte zaten vücut direnci dahada düşüyor o zaman daha zorlanırsın lütfen ihmal etme baktır sağlık ocağındada bakıyorlar bütün kan değerlerime bakmak istiyorum de

Kanlar geç gönderilmiş. Bugün çıkmayabilirmiş

Hay Allah ya sağlık ocağındamı verdin aynı gün çıkmaz zaten bende ertesi gün sonucu alırım hep hatta bu sefer sonuç garanti olsun diye 2 gün sonra gittim
Neyse sabır kuzum yarını beklicez napalım

Ben de öyle sanmıştım malesef hatta hormon tahlili yaptı pko değerleri çıkmasına rağmen hiçbir şey söylemedi.. aylar sonra başka doktordan öğrendim

D vitamini en son 10.ayda baktırmışım değerim 10 çıkmış canım. O zaman devit kullanmıştım sonra bir daha baktırmadım ama bir yararı olduğunu sanmıyorum. Şimdi ocean aldım onu kullanmaya başladım dün itibariyle bakalım. Soğan kürüne bakiyim ozaman.

Hay Allah ya sağlık ocağındamı verdin aynı gün çıkmaz zaten bende ertesi gün sonucu alırım hep hatta bu sefer sonuç garanti olsun diye 2 gün sonra gittim
Neyse sabır kuzum yarını beklicez napalım

Yok canım geçen verdiğimde aynı gün 4 de çıktı. Bu sefer kanları almaya gelen araç geç gelmiş diye böyle olmuş. 2 gün sonra gidince nasıl garanti oluyor ki canım

Sogan kürünü öneririm canim ben gecen ay 15.gün yaptim bu ayda hayit hapi kullandim ins ise yaramistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…