Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat bugün ya da yarın ama ben erken gebelikte negatifi gördügüm halde simdi bide normal test yaptim. Yok gibi ama cevirdikce bisey beliriyo gibi sanki. Azicikta olsa o sayilirmi

Ayyyyyy vaaaar gibi yaaaaa benim de ilk böyle çıktı her sabah tekrarladım. Sende tekrarla

Ayyyyyy vaaaar gibi yaaaaa benim de ilk böyle çıktı her sabah tekrarladım. Sende tekrarla

Çok az ama ya inanmak çok zor. Kendimi kandiriyorum dedim ama sizde gördünüz yarina test yokta gelirken aliyim carsamba sabaha kadar dayaniyim artik
hızlı degistimi peki bi iki günde tekrarladikca test

Kizlar ilk test bugün saat 8 de yaptim diğerleri 6 nisan sizce koyulasma varmi

Eklentiler

• 20190408_220446.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 20190405_235048.jpg
    219,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 20190408_000007.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 20190407_150030.jpg
    177,5 KB · Görüntüleme: 47
Bat bugün ya da yarın ama ben erken gebelikte negatifi gördügüm halde simdi bide normal test yaptim. Yok gibi ama cevirdikce bisey beliriyo gibi sanki. Azicikta olsa o sayilirmi

Canım ben de gördüm silik bişeyler var orda İnşallah hamilesindir. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah

Çok az ama ya inanmak çok zor. Kendimi kandiriyorum dedim ama sizde gördünüz yarina test yokta gelirken aliyim carsamba sabaha kadar dayaniyim artik
hızlı degistimi peki bi iki günde tekrarladikca test

İlk yaptığım gün yok gibiydi resmen. Kendim hayal görüyodum sanki. Ama bir kaç saat sonra hafif grimsi oldu. Ertesi günde yine aynı silikti ama pembeliği anlaşılıyordu

İlk yaptığım gün yok gibiydi resmen. Kendim hayal görüyodum sanki. Ama bir kaç saat sonra hafif grimsi oldu. Ertesi günde yine aynı silikti ama pembeliği anlaşılıyordu
Gercekten mi canim benim testimi gordun mu ilk yok gibiydi sonra cizgi gordum gri gibi benimki gibi miydi

Benim on gün geçilmem var baş dönmesi şiddetli bel ağrısı yorgunluk var meme uclarım hassas akıntım su gibi 31 Mart’ta kan testi yaptım (gecikmenin ikinci günüydü) 1.20di belirtilerim psikolojik mi bilemiyorum pcos hastasıyım kafayı yiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…