- 14 Mart 2018
- 3.488
- 3.653
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.201
Bat bugün ya da yarın ama ben erken gebelikte negatifi gördügüm halde simdi bide normal test yaptim. Yok gibi ama cevirdikce bisey beliriyo gibi sanki. Azicikta olsa o sayilirmi
Persembe günü randevum vardi zaten o güne kadar vermem kan. Adet gelmezse giderim insallah. Zor oluyo zaten gitmek is güc malesefVar gibi canim yani goruyorum amasabah kan vermelisin
Görünuyor canim hadi insallah vardir kan testi yaptir
Erken gebeligi ne zaman yapmistin
Haklisin canim gidene kadar test yap her sabahPersembe günü randevum vardi zaten o güne kadar vermem kan. Adet gelmezse giderim insallah. Zor oluyo zaten gitmek is güc malesef
Ayyyyyy vaaaar gibi yaaaaabenim de ilk böyle çıktı her sabah tekrarladım. Sende tekrarla
Ne guzel canim benimde iki gun sonra cikar insallahCumartesi aksam erken gebeligi yaptim ama ufacik bisey yoktu. İki gün sonra böyle oldupersembe günü randevum var zaten beklerim o zamana kadar artik
Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum.sen battan önce mi test yaptın bir iki güne netleşir inşllahBende bu ay öyle şeyler yaşadım cnm senin gibi bilmiyorumki hala test silik cikiuo sürekli silik mi çıkar
16 nisan salı inşaAllahçok heyecanlıyım bende. Bugün sol göğsüm çok ağrıyor
Bat bugün ya da yarın ama ben erken gebelikte negatifi gördügüm halde simdi bide normal test yaptim. Yok gibi ama cevirdikce bisey beliriyo gibi sanki. Azicikta olsa o sayilirmi
Yok cnm adet 5 gun gecti test yaptim siljk varla yok gibiydi kahve az az geldi 3 gün Kaç gündür yapiyorum testBen ilk defa böyle bişey yaşıyorum.sen battan önce mi test yaptın bir iki güne netleşir inşllah
Çok az ama ya inanmak çok zor. Kendimi kandiriyorum dedim ama sizde gördünüzyarina test yokta gelirken aliyim carsamba sabaha kadar dayaniyim artik
hızlı degistimi peki bi iki günde tekrarladikca test
Hadi hayırlısı inşaAllahbenim göğsüm bu sefer ağrımadı
Bir iki güne daha koyulaşır bence.sen içini ferah tut stres yapmaYok cnm adet 5 gun gecti test yaptim siljk varla yok gibiydi kahve az az geldi 3 gün Kaç gündür yapiyorum test
Gercekten mi canim benim testimi gordun mu ilk yok gibiydi sonra cizgi gordum gri gibi benimki gibi miydiİlk yaptığım gün yok gibiydi resmen. Kendim hayal görüyodum sanki. Ama bir kaç saat sonra hafif grimsi oldu. Ertesi günde yine aynı silikti ama pembeliği anlaşılıyordu
Bir iki güne daha koyulaşır bence.sen içini ferah tut stres yapma
İnş cnm öyle mi diyosunBir iki güne daha koyulaşır bence.sen içini ferah tut stres yapma
sağol canım Allah razi olsunRabbim şifa versin oğluna canım zor ya
İçine doğan birşeyler mi varhayırlısı inşaallah kuzum Allah bilirya... Randevun ne zaman?
aaa hadi hayirlisi ikinci cizgi silikde olsa varKizlar merhaba reglime 2 gun var kahverengi lekelenmem var belirti de olmayinca test yaptim asilama yapiacakti bu ay testi atiyorum yardimci olur musunuz varsa da inanamiyorum emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?