• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim bugün daha bata bir hafta var duramadim erken gebelik testiyle yapmıştım hayırlısı olsun insallah

Erkenmiş daha canım. Benim adete 4 kala erken gebelik testinde çıkmadı. Saatler sonra hayali çizgi çıkmış ama laboquick kaset testte gölge çıkmıştı. İnşaAllah hamilesindirrrr yaaaa 🤗🤗🤗

Erkenmiş daha canım. Benim adete 4 kala erken gebelik testinde çıkmadı. Saatler sonra hayali çizgi çıkmış ama laboquick kaset testte gölge çıkmıştı. İnşaAllah hamilesindirrrr yaaaa 🤗🤗🤗
Allah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş 🤗
Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

Allah im kucagina almayi nasip etsin canim benimde var cocugum pko engel degil biliyorum ama zor oluyor iste subattada bir kaybim oldu 4 aylik kontrole gittigimde kalbi durmustu ilacla düsük yaptim hayirlisi olsun insallah
Hayırlısı olsun canım Rabbimin izniyle

Ne guzel canim benimde iki gun sonra cikar insallah😊
Canım ben de gördüm silik bişeyler var orda ☺️ İnşallah hamilesindir. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah 🙏🏻
Sabır istiyo gercekten bu süreç beklemek çok zor ama iki gün daha bekleyelim bakalim hep beraber 😊 Dileyen hakeden herkese nasip etsin İnsallah, kucaklarimizi bos bırakmasin 🙏🏻

İlk yaptığım gün yok gibiydi resmen. Kendim hayal görüyodum sanki. Ama bir kaç saat sonra hafif grimsi oldu. Ertesi günde yine aynı silikti ama pembeliği anlaşılıyordu🙈
Benimkide koyulaşır insallah 🙏🏻 Yarin sabaha testim yok malesef. Yarin alip carsamba sabah yapcam varsa netlesir iki günde heralde. İnsallah o zamana kadar kırmızı görmem 🙏🏻🙏🏻

Benimkide koyulaşır insallah 🙏🏻 Yarin sabaha testim yok malesef. Yarin alip carsamba sabah yapcam varsa netlesir iki günde heralde. İnsallah o zamana kadar kırmızı görmem 🙏🏻🙏🏻

İnşaAllah canım yaaaa 🤗🤲 internetten 50 adet laboquick test olan paketi alsana. Rahat rahat yaparsın takip edersin hemde uyguna gelmiş olur :)

5 haftanın içindeyim canım :) bide bende de akinti var bide çok uykum geliyor genelde ilkinde mide bulantisindan perişan oldum hastanelerde o yuzden bunda şaşırdım ::😂

Aynıyız o zaman 🥰 bende ilkinde çok bulantı çektim öğürürdüm aman maaşallah diyelim o zaman 😍😘 dedikleri gibi her gebelik bir değilmiş demekki...

Gebelik oncesi baktirdiysan onada bak canim. Genelde gebelikte cikiyor bu melet 😂 gerci ben cocuklugumdan beri kullaniyoeum da 😂

Canım önceki kan tahlillerime baktımda hamilelikten önce tsh en yükseği 2.57'miş diğerleri hep 1 küsürlerde...
Gebeliktede en yükseği 7 aylık olduğum tahlilde 3.35'miş
Dediğin gibi o zaman hamilelikte artıyor heralde🙄

Back