• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin canim cok iyi anliyorum seni. Bende 1 hafta kala teste basliyorum sonra flaslami bakmadim isiga mi cikmadim. Olmayan czgilerle umutlandim. Sabredemezsin bence sabah yap. Eger sabredebilirsen 2 gun beklemelisin
Aynen canim flasla bakiyorum gunes isigina tutuyorum gozlerim bozulacak valla

Kizlar merhaba reglime 2 gun var kahverengi lekelenmem var belirti de olmayinca test yaptim asilama yapiacakti bu ay testi atiyorum yardimci olur musunuz varsa da inanamiyorum emin degilim

Eklentiler

• 20190408_194433.jpg
    20190408_194433.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar merhaba reglime 2 gun var kahverengi lekelenmem var belirti de olmayinca test yaptim asilama yapiacakti bu ay testi atiyorum yardimci olur musunuz varsa da inanamiyorum emin degilim
Kuzum belirgin bi cizgi var yerlesme kanamasida yasamissin 😊 gozun aydin hemen kan ver bence

Herkese merhaba
Benim de yarın regl günüm. 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Unutmuşum orda dün baktım çoook silik Bi 2. Çizgi vardı. Bugün de ucuz testlerden aldım 15 dk sonra yine çok silik bir 2. Çizgi çıktı dayanamadım 1 erken test daha yaptım o daha da silik 2. Çizgi çıkardı. Stresten 1 haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Bakalım ne olacak🙄
Birbirimizi kaybetmezsek doğuma dek beraberiz inşallah 💃😇😁

İnşaallah Rabbimin izniyle 🤲🥰 hatta doğumdan sonra da irtibatı kesmeyelim 😍

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Canımm keseyi görmüşsün gözün aydın çok sevindim. :KK68: En kısa zamanda bebişi görüp kalp atışını da duyarsın inşallah :dua::emir_bebek: Ne tatlı heyecandır o :KK36: Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bu heyecanı yeniden yaşamayı. Az kaldı benim de :dua:

İnşaallah kuzum amin Allah razı olsun 😘
Amiiin aminnn inşaallah tez zamanda bende duyarım burda güzel haberlerinizi merakla bekliyorum 😍💗

İnşaallah kuzum amin Allah razı olsun 😘
Amiiin aminnn inşaallah tez zamanda bende duyarım burda güzel haberlerinizi merakla bekliyorum 😍💗
Senden de Allah razı olsun canım bende güzel haber vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum. :KK28: Ama sanki her an âdet olacakmışım gibi âdet ağrısı var. Bu niye ki

Oldum canım çok şükür keseyi gördüm
Son adetime göre 6 haftalığım ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi neye göre şimdiden böyle söyledi anlamadım belki kesenin mm'boyutuna göre dedi bilemiyorum....
Yani geç döllenme mi dedim evet dedi
Ama bence bunu şuan tespit etmek çok erken bana göre.... Henüz bebeğim görünmedi haliyle .. bide benim kan değerlerimde tiroidim 2.88 çıkmıştı doktor normalin bir tık üstünde çıkmış endokrine bi görün muhtemelen ilaç gerekmez bişey demeyecek ama yinede git dedi🙄 halbuki referans değerinin altında çıkmış yani yüksek değil ki... Sizlerin tsh kaç kızlar? Endokrin bölümüne gittim doktor şuan çok yoğun yarın sabah gel dediler ama gitmeyi düşünmüyorum... İnşaallah bebeğimi görüp kalp atışını da duymak nasip olur💗
@Hayal Kocak
@Eneaciz Hayhatun Hayhatun @Reyosero sun dimi nick değiştin galiba?
Hadi gecmis olsunn darısı bizlere, ikinci turu da başarıyla atlattin 😍 sıra kalp atıslarinda 💕

Back