- 7 Nisan 2019
- 23
- 18
- 38
- 37
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.181
Görünüyor 2. Çizgi de cnm benim de bundan biraz daha silik inşallah güzel haberler alırızKizlar merhaba reglime 2 gun var kahverengi lekelenmem var belirti de olmayinca test yaptim asilama yapiacakti bu ay testi atiyorum yardimci olur musunuz varsa da inanamiyorum emin degilim
Senden de Allah razı olsun canım bende güzel haber vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Ama sanki her an âdet olacakmışım gibi âdet ağrısı var. Bu niye ki
Hayırlı olsun canim doktora gitmissin bugun
Azcikda olsa mi kiz cozgiyi burdaaan gordum acmadan resmiBat bugün ya da yarın ama ben erken gebelikte negatifi gördügüm halde simdi bide normal test yaptim. Yok gibi ama cevirdikce bisey beliriyo gibi sanki. Azicikta olsa o sayilirmi
Bat bugün ya da yarın ama ben erken gebelikte negatifi gördügüm halde simdi bide normal test yaptim. Yok gibi ama cevirdikce bisey beliriyo gibi sanki. Azicikta olsa o sayilirmi
Ay gelmesin yaa yarın 8 gün kalıyorAdet ağrısı her şekildede olabilir adet gelmedikçe sıkıntı değil
Bende bu ay öyle şeyler yaşadım cnm senin gibi bilmiyorumki hala test silik cikiuo sürekli silik mi çıkarSelam kızlar benim de geçen hafta ilişkiden sonra kasıklarımda ve belimde ağrı başladı geçmiyor regl tarihime 12-13 gün var daha.sizce bunlar belirti mi yoksa psikolojik mi aynı durumu yaşayanlarınız var mı
Azcikda olsa mi kiz cozgiyi burdaaan gordum acmadan resmisabah tekrarla insallah daha belirgin olur
Cumartesi aksam erken gebelik yaptim hic bisey yoktu. Su an var dimi ben yanilmiyorumEneaciz arkadasimizda erken gebelik testinde çıkmayıp normal testte silik cizgi gormustu
Allah razi olsun amiiinn insallah flashla da ektim 5 gun once yapmistim hc ckmamisti smdi silik aksam idrari ne diim bilmiyorum kimyasal gebeligimde ocak ayinda kan pihtisi kirmizi dusmutu yine 2 gun vardi reglime. 1 hafta sonra dustu. Smdi kahverengi lekelenme sevinemiyorum bile rabbim buyuk rabbim kucagimizi doldursunGörünüyor 2. Çizgi de cnm benim de bundan biraz daha silik inşallah güzel haberler alırız
Cok tesekkur ederimmm ocakta kimyasal yasadgm icin korkuyorum yine rabbim yardimcimiz olsunBencede belirgin canim gozukuyor saglikla ilerlesin insallah
Var gibi canim yani goruyorum amaCumartesi aksam erken gebelik yaptim hic bisey yoktu. Su an var dimi ben yanilmiyorum
Benimde oylede canim ondan sordum bak bu benim benimkide gozukmuyor tamFotoda görünecek kadar netleşirse atarım canım çünkü çok silik yaaa
Amin canim bende subatta kaybettim bebegimiCok tesekkur ederimmm ocakta kimyasal yasadgm icin korkuyorum yine rabbim yardimcimiz olsun
Görünuyor canim hadi insallah vardir kan testi yaptirBat bugün ya da yarın ama ben erken gebelikte negatifi gördügüm halde simdi bide normal test yaptim. Yok gibi ama cevirdikce bisey beliriyo gibi sanki. Azicikta olsa o sayilirmi
Rabbim bu uzuntunun iyiligini versin canimAmin canim bende subatta kaybettim bebegimi
Allah im gonlune gore versin
Aminnnnnn insallahRabbim bu uzuntunun iyiligini versin canim
İnş hakkimizda hayirlisi 3,5 yaşında bir oğlum var benimde ikincisi nasip kısmetSağol canım evet gittimdarısı sizlere inşaallah
Amin inşaAllah kuzum Allah razı olsunbeklemeye devam ....sen ne zaman gideceksin merakla bekliyorum senin sonuçlarını da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?