• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat bugün ya da yarın ama ben erken gebelikte negatifi gördügüm halde simdi bide normal test yaptim. Yok gibi ama cevirdikce bisey beliriyo gibi sanki. Azicikta olsa o sayilirmi

Eklentiler

• 038D5554-FC9A-439C-9907-5C59EEBFEFF6.jpeg
    038D5554-FC9A-439C-9907-5C59EEBFEFF6.jpeg
    40,5 KB · Görüntüleme: 72
  • AB9219C5-288F-4FA7-88EE-3509301321B3.jpeg
    AB9219C5-288F-4FA7-88EE-3509301321B3.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 68
Bat bugün ya da yarın ama ben erken gebelikte negatifi gördügüm halde simdi bide normal test yaptim. Yok gibi ama cevirdikce bisey beliriyo gibi sanki. Azicikta olsa o sayilirmi
Azcikda olsa mi kiz cozgiyi burdaaan gordum acmadan resmi 😍 sabah tekrarla insallah daha belirgin olur

Hayal Kocak Hayal Kocak belirti olmamasına takılma bende hala yok sadece ara ara gaz ve bol akıntı oluyor hayırlısıyla değerin yükseliyodur seninde 💗 son adetine göre şuan kaç haftalıksın?

Selam kızlar benim de geçen hafta ilişkiden sonra kasıklarımda ve belimde ağrı başladı geçmiyor regl tarihime 12-13 gün var daha.sizce bunlar belirti mi yoksa psikolojik mi aynı durumu yaşayanlarınız var mı
Bende bu ay öyle şeyler yaşadım cnm senin gibi bilmiyorumki hala test silik cikiuo sürekli silik mi çıkar 😣

Görünüyor 2. Çizgi de cnm benim de bundan biraz daha silik inşallah güzel haberler alırız 😊
Allah razi olsun amiiinn insallah flashla da ektim 5 gun once yapmistim hc ckmamisti smdi silik aksam idrari ne diim bilmiyorum kimyasal gebeligimde ocak ayinda kan pihtisi kirmizi dusmutu yine 2 gun vardi reglime. 1 hafta sonra dustu. Smdi kahverengi lekelenme sevinemiyorum bile rabbim buyuk rabbim kucagimizi doldursun

Görünuyor canim hadi insallah vardir kan testi yaptir
Erken gebeligi ne zaman yapmistin

Back