- 7 Nisan 2019
- 23
- 18
- 38
- 37
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.221
Tamam canım ay inşallah koyulaşırBenimde oylede canim ondan sordum bak bu benim benimkide gozukmuyor tam
Ins vardir canim sabah haber et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ay inşallah koyulaşırBenimde oylede canim ondan sordum bak bu benim benimkide gozukmuyor tam
Ins vardir canim sabah haber et
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallahAllah razi olsun amiiinn insallah flashla da ektim 5 gun once yapmistim hc ckmamisti smdi silik aksam idrari ne diim bilmiyorum kimyasal gebeligimde ocak ayinda kan pihtisi kirmizi dusmutu yine 2 gun vardi reglime. 1 hafta sonra dustu. Smdi kahverengi lekelenme sevinemiyorum bile rabbim buyuk rabbim kucagimizi doldursun
Gercekten mi canim benim testimi gordun mu ilk yok gibiydi sonra cizgi gordum gri gibi benimki gibi miydi
5 haftanın içindeyim canım :) bide bende de akinti var bide çok uykum geliyor genelde ilkinde mide bulantisindan perişan oldum hastanelerde o yuzden bunda şaşırdım ::Hayal Kocak belirti olmamasına takılma bende hala yok sadece ara ara gaz ve bol akıntı oluyor hayırlısıyla değerin yükseliyodur seninde son adetine göre şuan kaç haftalıksın?
Canım biz bebek düşününce ben muayene olmak için doktora gittim bize ilk söylediği şey akışına bırakın rahat olun stres yapmayın oldu. Hem bay günün geçmiş hemde silik çizgi sen ne pozitif ol stres yapma.elinde testin varsa yarın sabah tekrar yap bakalımİnş cnm öyle mi diyosun
Arrtik sabah idrariryla yarini beklemekten baska sansim yokaaa hadi hayirlisi ikinci cizgi silikde olsa var
Arrtik sabah idrariryla yarini beklemekten baska sansim yok
hayirlisi sabah ilk idrarla daha kesin sonuc alirsinArrtik sabah idrariryla yarini beklemekten baska sansim yok
Yok onu bugun yaptim carsamba tekrar yaparim insallah mesajini gorunce bi an icin umutlanmistimCanım şimdi baktımda kuruma çizgisi gibi duruyor. Tekrarladın mı testi?
Cnm stres değilde böyle net cikmiyo kaç gündür ya ondan soruyorum herkese olursa çok büyük süpriz olucak ❤Canım biz bebek düşününce ben muayene olmak için doktora gittim bize ilk söylediği şey akışına bırakın rahat olun stres yapmayın oldu. Hem bay günün geçmiş hemde silik çizgi sen ne pozitif ol stres yapma.elinde testin varsa yarın sabah tekrar yap bakalım
Güzel haberlerini bekliyoruzCnm stres değilde böyle net cikmiyo kaç gündür ya ondan soruyorum herkese olursa çok büyük süpriz olucak ❤
Benim ilk. Henüz hamile değilim ama inşallah olmuştur bu ay bakalımya arkadaslar peki hamile kalanlar ve bekleyenler ilk bebek mi yoksa 2 mi benm bi oglum var ikinciyi dusunuyoruz bakalim o da bu ay tutacak mi
Yok onu bugun yaptim carsamba tekrar yaparim insallah mesajini gorunce bi an icin umutlanmistim
hayirlisi canm ins olmustur8Benim ilk. Henüz hamile değilim ama inşallah olmuştur bu ay bakalım
ya arkadaslar peki hamile kalanlar ve bekleyenler ilk bebek mi yoksa 2 mi benm bi oglum var ikinciyi dusunuyoruz bakalim o da bu ay tutacak mi
hayirlisiyla kucagina alirsin insİlk :)
hayirlisiyla kucagina alirsin ins
Amin cnm cumlemizden güzel haberler duyalim insGüzel haberlerini bekliyoruz
Evet canim bugün daha bata bir hafta var duramadim erken gebelik testiyle yapmıştım hayırlısı olsun insallahKuruma çizgisi gibi olan bugün mü canımm. Belkide resimde anlaşılmıyordur