Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin canim cok iyi anliyorum seni. Bende 1 hafta kala teste basliyorum sonra flaslami bakmadim isiga mi cikmadim. Olmayan czgilerle umutlandim. Sabredemezsin bence sabah yap. Eger sabredebilirsen 2 gun beklemelisin
Aynen canim flasla bakiyorum gunes isigina tutuyorum gozlerim bozulacak valla

Kizlar merhaba reglime 2 gun var kahverengi lekelenmem var belirti de olmayinca test yaptim asilama yapiacakti bu ay testi atiyorum yardimci olur musunuz varsa da inanamiyorum emin degilim

Eklentiler

• 20190408_194433.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar merhaba reglime 2 gun var kahverengi lekelenmem var belirti de olmayinca test yaptim asilama yapiacakti bu ay testi atiyorum yardimci olur musunuz varsa da inanamiyorum emin degilim
Kuzum belirgin bi cizgi var yerlesme kanamasida yasamissin gozun aydin hemen kan ver bence

Birbirimizi kaybetmezsek doğuma dek beraberiz inşallah

İnşaallah Rabbimin izniyle hatta doğumdan sonra da irtibatı kesmeyelim

İnşaallah kuzum amin Allah razı olsun
Amiiin aminnn inşaallah tez zamanda bende duyarım burda güzel haberlerinizi merakla bekliyorum

İnşaallah kuzum amin Allah razı olsun
Amiiin aminnn inşaallah tez zamanda bende duyarım burda güzel haberlerinizi merakla bekliyorum
Senden de Allah razı olsun canım bende güzel haber vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Ama sanki her an âdet olacakmışım gibi âdet ağrısı var. Bu niye ki

Hadi gecmis olsunn darısı bizlere, ikinci turu da başarıyla atlattin sıra kalp atıslarinda

Bende de var canım ama hamileyim oluyor
Allah im kucagina almayi nasip etsin canim benimde var cocugum pko engel degil biliyorum ama zor oluyor iste subattada bir kaybim oldu 4 aylik kontrole gittigimde kalbi durmustu ilacla düsük yaptim hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…