- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 35
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.161
Aynen canim flasla bakiyorum gunes isigina tutuyorum gozlerim bozulacak vallaHaklisin canim cok iyi anliyorum seni. Bende 1 hafta kala teste basliyorum sonra flaslami bakmadim isiga mi cikmadim. Olmayan czgilerle umutlandim. Sabredemezsin bence sabah yap. Eger sabredebilirsen 2 gun beklemelisin
Ben saklamistim bide testimi hatıra olacakti sozdeAynen canim flasla bakiyorum gunes isigina tutuyorum gozlerim bozulacak valla
Birbirimizi kaybetmezsek doğuma dek beraberiz inşallahBana mı dedin canım? Evet senle bat'ımız aynıbencede bekle garanti olsun
Bende de var canım ama hamileyim oluyorInsallah canim yarin dursamda carsamba mi yapsam
Hayirlisi olsun
Pek umudum yok aslinda ama insan ister istemez merak ediyor pko var bende
AminnnnnAramızda yeni hamişler varmış hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kuzum belirgin bi cizgi var yerlesme kanamasida yasamissinKizlar merhaba reglime 2 gun var kahverengi lekelenmem var belirti de olmayinca test yaptim asilama yapiacakti bu ay testi atiyorum yardimci olur musunuz varsa da inanamiyorum emin degilim
Herkese merhaba
Benim de yarın regl günüm. 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Unutmuşum orda dün baktım çoook silik Bi 2. Çizgi vardı. Bugün de ucuz testlerden aldım 15 dk sonra yine çok silik bir 2. Çizgi çıktı dayanamadım 1 erken test daha yaptım o daha da silik 2. Çizgi çıkardı. Stresten 1 haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Bakalım ne olacak
Birbirimizi kaybetmezsek doğuma dek beraberiz inşallah
Mavi Boncugumm Canımm keseyi görmüşsün gözün aydın çok sevindim. En kısa zamanda bebişi görüp kalp atışını da duyarsın inşallah Ne tatlı heyecandır o Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bu heyecanı yeniden yaşamayı. Az kaldı benim de
Gercektwn mi esim de var diyor ocakta kimyasal gecirdim rabbime duam bu sefer olsunKuzum belirgin bi cizgi var yerlesme kanamasida yasamissingozun aydin hemen kan ver bence
Senden de Allah razı olsun canım bende güzel haber vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum.İnşaallah kuzum amin Allah razı olsun
Amiiin aminnn inşaallah tez zamanda bende duyarım burda güzel haberlerinizi merakla bekliyorum
Hadi gecmis olsunn darısı bizlere, ikinci turu da başarıyla atlattinOldum canım çok şükür keseyi gördüm
Son adetime göre 6 haftalığım ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi neye göre şimdiden böyle söyledi anlamadım belki kesenin mm'boyutuna göre dedi bilemiyorum....
Yani geç döllenme mi dedim evet dedi
Ama bence bunu şuan tespit etmek çok erken bana göre.... Henüz bebeğim görünmedi haliyle .. bide benim kan değerlerimde tiroidim 2.88 çıkmıştı doktor normalin bir tık üstünde çıkmış endokrine bi görün muhtemelen ilaç gerekmez bişey demeyecek ama yinede git dedihalbuki referans değerinin altında çıkmış yani yüksek değil ki... Sizlerin tsh kaç kızlar? Endokrin bölümüne gittim doktor şuan çok yoğun yarın sabah gel dediler ama gitmeyi düşünmüyorum... İnşaallah bebeğimi görüp kalp atışını da duymak nasip olur
@Hayal Kocak
@EneacizHayhatun @Reyosero sun dimi nick değiştin galiba?
.
HoşgeldininşaAllah Rabbim sana ve diğer bekleyen kardeşlerimede bu ay nasip eder
Allah im kucagina almayi nasip etsin canim benimde var cocugum pko engel degil biliyorum ama zor oluyor iste subattada bir kaybim oldu 4 aylik kontrole gittigimde kalbi durmustu ilacla düsük yaptim hayirlisi olsun insallahBende de var canım ama hamileyim oluyor
Bencede belirgin canim gozukuyor saglikla ilerlesin insallahKizlar merhaba reglime 2 gun var kahverengi lekelenmem var belirti de olmayinca test yaptim asilama yapiacakti bu ay testi atiyorum yardimci olur musunuz varsa da inanamiyorum emin degilim
İnşallah yaaCanim hic olmayan bi gebelikte testlerde o silik cizgide cikmiyor. Bence sabah ilk idrarinla tekrar yap. Insallah hamissindir
Fotoda görünecek kadar netleşirse atarım canım çünkü çok silik yaaaCanim merak ettim ilk yaptigin testi atabilir misin
Hadi gecmis olsunn darısı bizlere, ikinci turu da başarıyla atlattinsıra kalp atıslarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?