• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oldum canım çok şükür keseyi gördüm
Son adetime göre 6 haftalığım ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi neye göre şimdiden böyle söyledi anlamadım belki kesenin mm'boyutuna göre dedi bilemiyorum....
Yani geç döllenme mi dedim evet dedi
Ama bence bunu şuan tespit etmek çok erken bana göre.... Henüz bebeğim görünmedi haliyle .. bide benim kan değerlerimde tiroidim 2.88 çıkmıştı doktor normalin bir tık üstünde çıkmış endokrine bi görün muhtemelen ilaç gerekmez bişey demeyecek ama yinede git dedi🙄 halbuki referans değerinin altında çıkmış yani yüksek değil ki... Sizlerin tsh kaç kızlar? Endokrin bölümüne gittim doktor şuan çok yoğun yarın sabah gel dediler ama gitmeyi düşünmüyorum... İnşaallah bebeğimi görüp kalp atışını da duymak nasip olur💗
@Hayal Kocak
Eneaciz Eneaciz Hayhatun Hayhatun @Reyosero sun dimi nick değiştin galiba?
Şimdi anladım canım başta anlamadım mesajı duzenliyim korkma canım inşallah bebekte gozukecek demek küçük o yüzden gözükmüyor herşey yolunda olacak rabbim in izniyle 😘😘😘😘

Canım benim en sonu anlamadım ettikette özür dilerim 😅😘

O başkasıyla ilgili zaten canım bi arkadaş nckini değişmiş galiba adı değişmiş listede o yüzden dedim ona😊 senin adını bi türlü etiket yapamadım hani sana bildirim gelmesi için ama olmuyo

Kızlar benim normal Batım bugün. Normalde 2-3 gün gecikir. Az önce peçeteye kan geldi. Adette oluyor da olabilirim. Ama ne herzaman olan kasık agrım var ne de bel ağrım. Anlayamadım. Üzüldüm görünce.

Adet oldunmu canım? Kanamanın miktarı nasıl? Eğer az miktarda gelip devamı gelmezse yerleşmedir hayırlısı inşallah

O başkasıyla ilgili zaten canım bi arkadaş nckini değişmiş galiba adı değişmiş listede o yüzden dedim ona😊 senin adını bi türlü etiket yapamadım hani sana bildirim gelmesi için ama olmuyo
Sorun değil kuzum ben mesajları kaldığım yerden devam ederek okuyorum o zamn görüyorum cevap gelmeyince endişe ettim gerçekten bidahakine kalp atisina gidersin bebisinide görürsün 😘💞

1 ay oldu hapı bırakalı o zamandan beridir korunmasız , ama normalde adet geciktiğinde insanlar hamile kaldığını öğrenir diye biliyorum benim daha yumurtam mı çatlamadı :) yoksa ben mi yanlış biliyorum
s.a bende ilk hamileligim oyle oldu hapi biraktim ve adet olmam gereken gun olmadim 3 gun sonra test yaptim hamileydim ins seninde oyledir

E
Son adetime göre 6 haftalığım ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi neye göre şimdiden böyle söyledi anlamadım belki kesenin mm'boyutuna göre dedi bilemiyorum....
Ama bence bunu şuan tespit etmek çok erken bana göre.... Henüz bebeğim görünmedi haliyle .. bide benim kan değerlerimde tiroidim 2.88 çıkmıştı doktor normalin bir tık üstünde çıkmış endokrine bi görün muhtemelen ilaç gerekmez bişey demeyecek ama yinede git dedi🙄 halbuki referans değerinin altında çıkmış yani yüksek değil ki... Sizlerin tsh kaç kızlar? Endokrin bölümüne gittim doktor şuan çok yoğun yarın sabah gel dediler ama gitmeyi düşünmüyorum... İnşaallah bebeğimi görüp kalp atışını da duymak nasip olur💗
@Hayal Kocak
Evet canım değiştirdim. Benim (: hadi gözün aydın darısı basınıza 🙂❣️

@Hayal Kocak

Yaaa canımmm benimmm hiç üzülmeee sennn. Bazen küçük olunca karından değil de alttan hemen görünebiliyor bebek. Sen gönlünü ferah tut her şey yolunda Allah'ın izniyle 🤗🤗🤗 Bir kaçta hafta sonra görünecek inşaAllah yavrucuğun❤️❤️🤗🤗🤗

Troid iyi aslında ama gebelikte en aza indirmek istiyorlar ki sonra sıkıntı çıkmasın diye. Bakalım bana ne diyecekler. Hayırlısı olsun inşaAllah 💞

İnşaallah kuzum amin Allah razı olsun 😘💗 sen ne yaptın
Bende randevu günü mu bekliyorum canım ama çocuk cok hastaydı hep kucagimda bazen diyorum düşük yapmsam iyi hiç belirti yok uyku disinda bir kere aşırı midem bulandı gece yine durdu bilmiyorum ben herşeyi gormeyene kadar için rahat olamayacak galiba 😖😱

Bende Bi kaç gün bekleyim o zaman en iyisi değil mi senle aynıyız cünkü (:

@Hayal Kocak
Doktorda elbette bizim gordugumuz referans degerini goruyor canim ama normal bir bireyle gebeninki bir olmuyor malesef. Gebelikte istenilen ust sinir 2.5 bencede bir gozukmelisin hatta gebelikte artiyor bazen tekrarlamalisin testini.

Bende randevu günü mu bekliyorum canım ama çocuk cok hastaydı hep kucagimda bazen diyorum düşük yapmsam iyi hiç belirti yok uyku disinda bir kere aşırı midem bulandı gece yine durdu bilmiyorum ben herşeyi gormeyene kadar için rahat olamayacak galiba 😖😱

Rabbim şifa versin oğluna canım zor ya
İçine doğan birşeyler mi var 🤔 hayırlısı inşaallah kuzum Allah bilirya... Randevun ne zaman?

Son düzenleme:
Doktorda elbette bizim gordugumuz referans degerini goruyor canim ama normal bir bireyle gebeninki bir olmuyor malesef. Gebelikte istenilen ust sinir 2.5 bencede bir gozukmelisin hatta gebelikte artiyor bazen tekrarlamalisin testini.

Zaten kontrollerim olacak canım bilemedim valla uzak yer orayada sabahın köründe gidebilmem zor çocuğum küçük
Eve gidince ilk gebeliğimdeki değerlerime bakıp bi kıyaslama yapıcam bakayım o zaman kaçtı

Zaten kontrollerim olacak canım bilemedim valla uzak yer orayada sabahın köründe gidebilmem zor çocuğum küçük
Eve gidince ilk gebeliğimdeki değerlerime bakıp bi kıyaslama yapıcam bakayım o zaman kaçtı
Gebelik oncesi baktirdiysan onada bak canim. Genelde gebelikte cikiyor bu melet 😂 gerci ben cocuklugumdan beri kullaniyoeum da 😂

Back