Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar erken gebelik testinde kuruma cizgisi oluyor mu benim bata 7 gun var
Bu sabah laboq marka erken gebelik testi yaptim ilk goremedim birsey sonra ikindin golge gibi bir cizgi var ışıga tututnca gorunuyor durdugu icin mi oyle

Kizlar erken gebelik testinde kuruma cizgisi oluyor mu benim bata 7 gun var
Bu sabah laboq marka erken gebelik testi yaptim ilk goremedim birsey sonra ikindin golge gibi bir cizgi var ışıga tututnca gorunuyor durdugu icin mi oyle
Resmini atsana kuzum. Ben gecen ay husrana ugradim o kuruma cizgisinden

Heralde kuruma cizgisi canim cunku fotoda belli olmuyor ben daha iyi goruyorum ama
Siyay cizgi cektigim yere bak canim
Gordum canim bahsettigin cizgiyi. Inan benimki daha bile belirgindi ve tam gunumde adet oldum cok kaptirma derim sabah tekrar et istersen git gide koyulasmali
Ama burda bi arkadas vardi onunda boyleydi git gide belirginlesti. İnşallah seninde oyle olur

Amin inşaAllah kuzum Allah razı olsun beklemeye devam ....sen ne zaman gideceksin merakla bekliyorum senin sonuçlarını da...

Herkese merhaba
Benim de yarın regl günüm. 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Unutmuşum orda dün baktım çoook silik Bi 2. Çizgi vardı. Bugün de ucuz testlerden aldım 15 dk sonra yine çok silik bir 2. Çizgi çıktı dayanamadım 1 erken test daha yaptım o daha da silik 2. Çizgi çıkardı. Stresten 1 haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Bakalım ne olacak

Canim hic olmayan bi gebelikte testlerde o silik cizgide cikmiyor. Bence sabah ilk idrarinla tekrar yap. Insallah hamissindir

Insallah canim yarin dursamda carsamba mi yapsam
Hayirlisi olsun
Pek umudum yok aslinda ama insan ister istemez merak ediyor pko var bende

Insallah canim yarin dursamda carsamba mi yapsam
Hayirlisi olsun
Pek umudum yok aslinda ama insan ister istemez merak ediyor pko var bende
Haklisin canim cok iyi anliyorum seni. Bende 1 hafta kala teste basliyorum sonra flaslami bakmadim isiga mi cikmadim. Olmayan czgilerle umutlandim. Sabredemezsin bence sabah yap. Eger sabredebilirsen 2 gun beklemelisin

Canim merak ettim ilk yaptigin testi atabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…