- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 35
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.141
Benim 7lere felan cikmisti canim ufak bi ameliyat olacaktim o zaman farketmistik. Senelerdir ilac kullanıyorum. Suan 2.5 arada daha da dusuyor.Seninde mi yüksek kaç şuan canım? İlaç mı kullanıyorsun? İnşaallah normale döner
Resmini atsana kuzum. Ben gecen ay husrana ugradim o kuruma cizgisindenKizlar erken gebelik testinde kuruma cizgisi oluyor mu benim bata 7 gun var
Bu sabah laboq marka erken gebelik testi yaptim ilk goremedim birsey sonra ikindin golge gibi bir cizgi var ışıga tututnca gorunuyor durdugu icin mi oyle
Benim 7lere felan cikmisti canim ufak bi ameliyat olacaktim o zaman farketmistik. Senelerdir ilac kullanıyorum. Suan 2.5 arada daha da dusuyor.
Daha erken oldugundan tam kontrollerimizi yaptirmadik kuzum. Ama cok sukur tsh normal seviyelerde. Insallah tez vakitte cok bekletmeden gelir bebisimizÇok şükür düzelmişşuan bebişe de engel kalmadı o zaman
Bende Bi kaç gün bekleyim o zaman en iyisi değil mi senle aynıyız cünkü
Daha erken oldugundan tam kontrollerimizi yaptirmadik kuzum. Ama cok sukur tsh normal seviyelerde. Insallah tez vakitte cok bekletmeden gelir bebisimiz
Heralde kuruma cizgisi canim cunku fotoda belli olmuyor ben daha iyi goruyorum amaResmini atsana kuzum. Ben gecen ay husrana ugradim o kuruma cizgisinden
Amiin isteyen herkese inşallahİnşaallah canımm inşaallah Rabbim tez zamanda nasip etsin
Gordum canim bahsettigin cizgiyi. Inan benimki daha bile belirgindi ve tam gunumde adet oldumHeralde kuruma cizgisi canim cunku fotoda belli olmuyor ben daha iyi goruyorum ama
Siyay cizgi cektigim yere bak canim
Yaaa canımmm benimmm hiç üzülmeee sennn. Bazen küçük olunca karından değil de alttan hemen görünebiliyor bebek. Sen gönlünü ferah tut her şey yolunda Allah'ın izniyleBir kaçta hafta sonra görünecek inşaAllah yavrucuğun❤❤
Troid iyi aslında ama gebelikte en aza indirmek istiyorlar ki sonra sıkıntı çıkmasın diye. Bakalım bana ne diyecekler. Hayırlısı olsun inşaAllah
Canim hic olmayan bi gebelikte testlerde o silik cizgide cikmiyor. Bence sabah ilk idrarinla tekrar yap. Insallah hamissindirHerkese merhaba
Benim de yarın regl günüm. 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Unutmuşum orda dün baktım çoook silik Bi 2. Çizgi vardı. Bugün de ucuz testlerden aldım 15 dk sonra yine çok silik bir 2. Çizgi çıktı dayanamadım 1 erken test daha yaptım o daha da silik 2. Çizgi çıkardı. Stresten 1 haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Bakalım ne olacak
Insallah canim yarin dursamda carsamba mi yapsamGordum canim bahsettigin cizgiyi. Inan benimki daha bile belirgindi ve tam gunumde adet oldumcok kaptirma derim sabah tekrar et istersen git gide koyulasmali
Ama burda bi arkadas vardi onunda boyleydi git gide belirginlesti. İnşallah seninde oyle olur
Bu markanın gebelik testlerinde malesef ki öyle bi sıkıntı var canım imkanın varsa başka bi marka alıp yarın yine tekrarla testiHeralde kuruma cizgisi canim cunku fotoda belli olmuyor ben daha iyi goruyorum ama
Siyay cizgi cektigim yere bak canim
Haklisin canim cok iyi anliyorum seni. Bende 1 hafta kala teste basliyorum sonra flaslami bakmadim isiga mi cikmadim. Olmayan czgilerle umutlandim. Sabredemezsin bence sabah yap. Eger sabredebilirsen 2 gun beklemelisinInsallah canim yarin dursamda carsamba mi yapsam
Hayirlisi olsun
Pek umudum yok aslinda ama insan ister istemez merak ediyor pko var bende
Canim merak ettim ilk yaptigin testi atabilir misinHerkese merhaba
Benim de yarın regl günüm. 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Unutmuşum orda dün baktım çoook silik Bi 2. Çizgi vardı. Bugün de ucuz testlerden aldım 15 dk sonra yine çok silik bir 2. Çizgi çıktı dayanamadım 1 erken test daha yaptım o daha da silik 2. Çizgi çıkardı. Stresten 1 haftadır kasık ağrısı yaşıyorum. Bakalım ne olacak
Hayırlı olsun canim doktora gitmissin bugunAmin inşaAllah kuzum Allah razı olsunbeklemeye devam ....sen ne zaman gideceksin merakla bekliyorum senin sonuçlarını da...
Bide bu markanin erken degilde normal olani varBu
Bu markanın gebelik testlerinde malesef ki öyle bi sıkıntı var canım imkanın varsa başka bi marka alıp yarın yine tekrarla testi
Testin çoksa yarında yap ne olcak sankiBide bu markanin erken degilde normal olani var
Ben yarin sabredebilirsem carsamba tekrar yapayim varsa cikar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?