Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi anladım canım başta anlamadım mesajı duzenliyim korkma canım inşallah bebekte gozukecek demek küçük o yüzden gözükmüyor herşey yolunda olacak rabbim in izniyle

Canım benim en sonu anlamadım ettikette özür dilerim

O başkasıyla ilgili zaten canım bi arkadaş nckini değişmiş galiba adı değişmiş listede o yüzden dedim ona senin adını bi türlü etiket yapamadım hani sana bildirim gelmesi için ama olmuyo

Kızlar benim normal Batım bugün. Normalde 2-3 gün gecikir. Az önce peçeteye kan geldi. Adette oluyor da olabilirim. Ama ne herzaman olan kasık agrım var ne de bel ağrım. Anlayamadım. Üzüldüm görünce.

Adet oldunmu canım? Kanamanın miktarı nasıl? Eğer az miktarda gelip devamı gelmezse yerleşmedir hayırlısı inşallah

O başkasıyla ilgili zaten canım bi arkadaş nckini değişmiş galiba adı değişmiş listede o yüzden dedim ona senin adını bi türlü etiket yapamadım hani sana bildirim gelmesi için ama olmuyo
Sorun değil kuzum ben mesajları kaldığım yerden devam ederek okuyorum o zamn görüyorum cevap gelmeyince endişe ettim gerçekten bidahakine kalp atisina gidersin bebisinide görürsün

s.a bende ilk hamileligim oyle oldu hapi biraktim ve adet olmam gereken gun olmadim 3 gun sonra test yaptim hamileydim ins seninde oyledir

E
Evet canım değiştirdim. Benim hadi gözün aydın darısı basınıza

Yaaa canımmm benimmm hiç üzülmeee sennn. Bazen küçük olunca karından değil de alttan hemen görünebiliyor bebek. Sen gönlünü ferah tut her şey yolunda Allah'ın izniyle Bir kaçta hafta sonra görünecek inşaAllah yavrucuğun

Troid iyi aslında ama gebelikte en aza indirmek istiyorlar ki sonra sıkıntı çıkmasın diye. Bakalım bana ne diyecekler. Hayırlısı olsun inşaAllah

İnşaallah kuzum amin Allah razı olsun sen ne yaptın
Bende randevu günü mu bekliyorum canım ama çocuk cok hastaydı hep kucagimda bazen diyorum düşük yapmsam iyi hiç belirti yok uyku disinda bir kere aşırı midem bulandı gece yine durdu bilmiyorum ben herşeyi gormeyene kadar için rahat olamayacak galiba

Bende Bi kaç gün bekleyim o zaman en iyisi değil mi senle aynıyız cünkü

Doktorda elbette bizim gordugumuz referans degerini goruyor canim ama normal bir bireyle gebeninki bir olmuyor malesef. Gebelikte istenilen ust sinir 2.5 bencede bir gozukmelisin hatta gebelikte artiyor bazen tekrarlamalisin testini.

Rabbim şifa versin oğluna canım zor ya
İçine doğan birşeyler mi var hayırlısı inşaallah kuzum Allah bilirya... Randevun ne zaman?

Son düzenleme:
Doktorda elbette bizim gordugumuz referans degerini goruyor canim ama normal bir bireyle gebeninki bir olmuyor malesef. Gebelikte istenilen ust sinir 2.5 bencede bir gozukmelisin hatta gebelikte artiyor bazen tekrarlamalisin testini.

Zaten kontrollerim olacak canım bilemedim valla uzak yer orayada sabahın köründe gidebilmem zor çocuğum küçük
Eve gidince ilk gebeliğimdeki değerlerime bakıp bi kıyaslama yapıcam bakayım o zaman kaçtı

Gebelik oncesi baktirdiysan onada bak canim. Genelde gebelikte cikiyor bu melet gerci ben cocuklugumdan beri kullaniyoeum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…