- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.121
Şimdi anladım canım başta anlamadım mesajı duzenliyim korkma canım inşallah bebekte gozukecek demek küçük o yüzden gözükmüyor herşey yolunda olacak rabbim in izniyleOldum canım çok şükür keseyi gördüm
Son adetime göre 6 haftalığım ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi neye göre şimdiden böyle söyledi anlamadım belki kesenin mm'boyutuna göre dedi bilemiyorum....
Yani geç döllenme mi dedim evet dedi
Ama bence bunu şuan tespit etmek çok erken bana göre.... Henüz bebeğim görünmedi haliyle .. bide benim kan değerlerimde tiroidim 2.88 çıkmıştı doktor normalin bir tık üstünde çıkmış endokrine bi görün muhtemelen ilaç gerekmez bişey demeyecek ama yinede git dedihalbuki referans değerinin altında çıkmış yani yüksek değil ki... Sizlerin tsh kaç kızlar? Endokrin bölümüne gittim doktor şuan çok yoğun yarın sabah gel dediler ama gitmeyi düşünmüyorum... İnşaallah bebeğimi görüp kalp atışını da duymak nasip olur
@Hayal Kocak
Eneaciz Hayhatun @Reyosero sun dimi nick değiştin galiba?
Canım benim en sonu anlamadım ettikette özür dilerim
Kızlar benim normal Batım bugün. Normalde 2-3 gün gecikir. Az önce peçeteye kan geldi. Adette oluyor da olabilirim. Ama ne herzaman olan kasık agrım var ne de bel ağrım. Anlayamadım. Üzüldüm görünce.
Sorun değil kuzum ben mesajları kaldığım yerden devam ederek okuyorum o zamn görüyorum cevap gelmeyince endişe ettim gerçekten bidahakine kalp atisina gidersin bebisinide görürsünO başkasıyla ilgili zaten canım bi arkadaş nckini değişmiş galiba adı değişmiş listede o yüzden dedim onasenin adını bi türlü etiket yapamadım hani sana bildirim gelmesi için ama olmuyo
s.a bende ilk hamileligim oyle oldu hapi biraktim ve adet olmam gereken gun olmadim 3 gun sonra test yaptim hamileydim ins seninde oyledir1 ay oldu hapı bırakalı o zamandan beridir korunmasız , ama normalde adet geciktiğinde insanlar hamile kaldığını öğrenir diye biliyorum benim daha yumurtam mı çatlamadı :) yoksa ben mi yanlış biliyorum
Sorun değil kuzum ben mesajları kaldığım yerden devam ederek okuyorum o zamn görüyorum cevap gelmeyince endişe ettim gerçekten bidahakine kalp atisina gidersin bebisinide görürsün
bizde bu ay korunmayi biraktik en son adet tarihi 28 mart sonraki adetim 24 nisan bakalim hayirlisiKızlar o zaman hepiniz bat'larınızı yazında yazayım bari
bizde bu ay korunmayi biraktik en son adet tarihi 28 mart sonraki adetim 24 nisan bakalim hayirlisi
Evet canım değiştirdim. BenimOldum canım çok şükür keseyi gördüm
Son adetime göre 6 haftalığım ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi neye göre şimdiden böyle söyledi anlamadım belki kesenin mm'boyutuna göre dedi bilemiyorum....
Ama bence bunu şuan tespit etmek çok erken bana göre.... Henüz bebeğim görünmedi haliyle .. bide benim kan değerlerimde tiroidim 2.88 çıkmıştı doktor normalin bir tık üstünde çıkmış endokrine bi görün muhtemelen ilaç gerekmez bişey demeyecek ama yinede git dedihalbuki referans değerinin altında çıkmış yani yüksek değil ki... Sizlerin tsh kaç kızlar? Endokrin bölümüne gittim doktor şuan çok yoğun yarın sabah gel dediler ama gitmeyi düşünmüyorum... İnşaallah bebeğimi görüp kalp atışını da duymak nasip olur
@Hayal Kocak
Oldum canım çok şükür keseyi gördüm
@Hayal Kocak
bin şükür vallahi çok iyi hissediyorum. inşallah kese için haftaya perşembe çağırdı doktor şimdi onu bekliyorum bakalım
Bende randevu günü mu bekliyorum canım ama çocuk cok hastaydı hep kucagimda bazen diyorum düşük yapmsam iyi hiç belirti yok uyku disinda bir kere aşırı midem bulandı gece yine durdu bilmiyorum ben herşeyi gormeyene kadar için rahat olamayacak galibaİnşaallah kuzum amin Allah razı olsunsen ne yaptın
ins nasip olur bu ayİnşaallah bu ay nasip olur hayırlısıyla
Doktorda elbette bizim gordugumuz referans degerini goruyor canim ama normal bir bireyle gebeninki bir olmuyor malesef. Gebelikte istenilen ust sinir 2.5 bencede bir gozukmelisin hatta gebelikte artiyor bazen tekrarlamalisin testini.Oldum canım çok şükür keseyi gördüm
@Hayal Kocak
Bende randevu günü mu bekliyorum canım ama çocuk cok hastaydı hep kucagimda bazen diyorum düşük yapmsam iyi hiç belirti yok uyku disinda bir kere aşırı midem bulandı gece yine durdu bilmiyorum ben herşeyi gormeyene kadar için rahat olamayacak galiba
Doktorda elbette bizim gordugumuz referans degerini goruyor canim ama normal bir bireyle gebeninki bir olmuyor malesef. Gebelikte istenilen ust sinir 2.5 bencede bir gozukmelisin hatta gebelikte artiyor bazen tekrarlamalisin testini.
ins nasip olur bu ay❤ sizinde bebisiniz hayirli olsun sevindim sizin adiniza saglikla kucaginiza alirsiniz ins
Gebelik oncesi baktirdiysan onada bak canim. Genelde gebelikte cikiyor bu meletZaten kontrollerim olacak canım bilemedim valla uzak yer orayada sabahın köründe gidebilmem zor çocuğum küçük
Eve gidince ilk gebeliğimdeki değerlerime bakıp bi kıyaslama yapıcam bakayım o zaman kaçtı
Gebelik oncesi baktirdiysan onada bak canim. Genelde gebelikte cikiyor bu meletgerci ben cocuklugumdan beri kullaniyoeum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?