- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.961
Aaa gerçekten mii kızz ben sana demiştim ayy gözün aydın hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahAdet sabahi olmadim test pozitif cikti kan testine gittik eşimle hastaneye ve 314
Kiz oglumdakinden bahsediyorumAaa gerçekten mii kızz ben sana demiştim ayy gözün aydın hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnm sagolHii bende ne çok sevindim
Bende duymuştum kirpik karışmasındakızlar bugün bi babaanne bana kirpiklerine bak dedi hamile kalınca kirpiklerin birbirine karışırmış uçları birleşirmiş benimkiler liftingli anlayamadım ama
bu da bir fikir olsun
evde testim yok acaba yine karbonat mı döksem idrarımaBende duymuştum kirpik karışmasında
Onlarda yalan inanma kız karbonat domates falanevde testim yok acaba yine karbonat mı döksem idrarıma
domates ne bilmiyorum hemen yapayım kızOnlarda yalan inanma kız karbonat domates falan
Domestos yazdım domates olmuş yadomates ne bilmiyorum hemen yapayım kız
neyse en mantıklısı sabah işe gitmeden sağlık ocağına gitmek geç döllenmeyse bile en azından 5in üstünde çıkar belki değerDomestos yazdım domates olmuş yaçamaşır suyu yani
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımneyse en mantıklısı sabah işe gitmeden sağlık ocağına gitmek geç döllenmeyse bile en azından 5in üstünde çıkar belki değer
özel hastanede 50 tlye yapıyorlar kararsızım. peki sonucu internet ortamında görebiliyor muyuz sağlık ocağında kan verince?Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım ☺ sağlık ocağında da sonuçlar çok geç çıkıyormuş
Bazı sağlık ocakları sana kod veriyormuş canım her yer aynı değil sor istersen neden acie gitmiyon devlet hastanesineözel hastanede 50 tlye yapıyorlar kararsızım. peki sonucu internet ortamında görebiliyor muyuz sağlık ocağında kan verince?
ben hiç kontrol etmedim hep doktor kontrolünde oluyordu. gelişine birliktelikler yaşadık hep illaki denk gelmiştir diye düşündüm hep. kafamı rahat tutmaya çalıştım o yüzden bir bilgim yokArkadaşlar yumurtlama günlerini nasıl takip edebiliriz. Benim şuan kasık bölgem de hareketlilik var acaba yumurtlama mı gerçekleşiyor. Vücud ısımı kontrol edemiyorum ve akıntım da yok gibi. Ovülasyon testim de şimdilik yok o yüzden kontrol edemiyorum. Yeni yeni öğreniyorum böyle şeyleri.
aa tamam sorarım bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyor yaa başım ağrıyo midem bulanıyor diye gittim geçen hamile olabilirim dedim yapacağım iğne gebeliğe zarar vermez deyip iğne yaptı gönderdi ben betaya da baktrsaydm dedim yarın kadın doğuma gel dediBazı sağlık ocakları sana kod veriyormuş canım her yer aynı değil sor istersen neden acie gitmiyon devlet hastanesine
Aa ne kadar saçma yani alt tarafı bi test isticekti çok mu zordu yaniaa tamam sorarım bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyor yaa başım ağrıyo midem bulanıyor diye gittim geçen hamile olabilirim dedim yapacağım iğne gebeliğe zarar vermez deyip iğne yaptı gönderdi ben betaya da baktrsaydm dedim yarın kadın doğuma gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?