• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınn.benimde bat 20 nisan :) burda beklemek hamile kalan arkadaşların sevincine ortak olmak çok güzel.:KK200:umarım bu ay benimde sevinvcime ortak olursunuz...
.

Hoşgeldin🌹😊 inşaAllah Rabbim sana ve diğer bekleyen kardeşlerimede bu ay nasip eder🤲

Yildiz__Tozu Yildiz__Tozu canim sende durumlar nasil
Bende durumlar hala aynı canım adet olmadım hala bekliyorum dün gece şeffaf jel gibi yapışkan bi akıntı geldi artık yuh yani genemi buda mı yumurtlama ne bu ya dedim hamilelikte de böyle bi akıntı oluyo mu bildiğin jel gibi şeffaf yayılmıyo bildiğim kadarıyla yumurtlama akıntısı sünüyodu akışkan ve yapışkan oluyodu yanlış hatırlamıyosam ama hala ni gram bile adet belirtim yok buay bu üçüncü şeffaf akıntı görüşüm kafam allak bullak oldu :KK45:

Bende durumlar hala aynı canım adet olmadım hala bekliyorum dün gece şeffaf jel gibi yapışkan bi akıntı geldi artık yuh yani genemi buda mı yumurtlama ne bu ya dedim hamilelikte de böyle bi akıntı oluyo mu bildiğin jel gibi şeffaf yayılmıyo bildiğim kadarıyla yumurtlama akıntısı sünüyodu akışkan ve yapışkan oluyodu yanlış hatırlamıyosam ama hala ni gram bile adet belirtim yok buay bu üçüncü şeffaf akıntı görüşüm kafam allak bullak oldu :KK45:

Hayırdır inşaallah 😊 hamileliktede akıntı çok oluyo benim öğrenmeden önce böyle losyon gibi krem gibiydi bazende su gibi geliyodu ama hiçbir zaman kesilmedi senin adetde gecikti inşaallah bebiştendir ya😍
Aynı ay içinde bu kadarda yumurtlama olmaz heralde tavukmusun sen🤭😂

Hayırdır inşaallah 😊 hamileliktede akıntı çok oluyo benim öğrenmeden önce böyle losyon gibi krem gibiydi bazende su gibi geliyodu ama hiçbir zaman kesilmedi senin adetde gecikti inşaallah bebiştendir ya😍

Tavuk 🤣🤣🤣🤣 Alemsin yaaa 🤣🤣🤣

Tavuk değilsemde olucam artık az kaldı o tarafa doğru gidiyorum :KK70:benimde losyon gibi akıntım vardı beyaz dün gece gene şeffaf jel gibi olunca hayordır ama yeter yani ya dedim :KK48:

15 aydır evliyim ama son 2 aydır denedik 2dir olmadı çok erken belki ama insan hemen olsun istiyo sabredelim bakalım Allah’ın bi bildiği vardır :KK43:
bende 18 aylık evliyim bi kaybım oldu malesef :( yumurtlama dönemlerini kaçırmadığından, iyi değerlendirdiğinden eminsen kan verip değerlerine baktırabilirsin bence. bu ay işi daha garantiye alırsın canım. sağık ocağı bile yeter ilk etapta. troid d vitamini falan bakılır onlar etkiliyo çünkü

Adet sancısı gibi sancılarım oluyo özelliklede sol kasığımda bi batma oluyo uzun uzun gece yatarken baya,bi hissettiriyo benimde

bende 18 aylık evliyim bi kaybım oldu malesef :KK43: yumurtlama dönemlerini kaçırmadığından, iyi değerlendirdiğinden eminsen kan verip değerlerine baktırabilirsin bence. bu ay işi daha garantiye alırsın canım. sağık ocağı bile yeter ilk etapta. troid d vitamini falan bakılır onlar etkiliyo çünkü
Tüm testleri yaptırdım canım özel hastanede doktor hiç bi sıkıntın yok dedi artık Allahtan bekleyecez hayırlı zamanı napalım . Çok geçmiş olsun sana da inşallah sağlıcakla bir bebeğin olur en kısa zamanda 🙏🏻

Back