- 14 Mart 2018
- 3.465
- 3.647
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.941
Tabiki karından baktırıcaz canım alttan bakmaları için kesenin görünmemesi gibi ciddi bi durum gerekir onu tespit etmek için bakarlar mesela... Değer 5000-6000 olduğunda ultrasonda görünür
Benim.oglumda degerim 314 cikti ilk Sonra 1 hafta geçmedi kahve kahve gelmişti pet Bile takmis tim kan da 2000 yükselmişti dr titizliginden hemen detaylı usg renkli dopler istedi kese vs kalp atışı duyuldu 6 haftalık ti masallah dinlendim 400 mg progestan verdi 4 ayında kesti üstten baktir sende dr gerekirse renkli detay dooplere sokar eğer iyi ve isinde titiz ise
Adet sabahi olmadim test pozitif cikti kan testine gittik eşimle hastaneye ve 314314 çıktığında adetin geçmiş miydi kuzummm. Benim adet 2 gün geçince 211 çıktı
Bide cnm değerler herkeste farklı oluyo benimki ile kıyaslama sağlıkla ilerlemesi önemli 2 kat artış masallah seninde guzrl gidiyo sağlıkla al kucağınaAdet sabahi olmadim test pozitif cikti kan testine gittik eşimle hastaneye ve 314
Adet sabahi olmadim test pozitif cikti kan testine gittik eşimle hastaneye ve 314
Bide cnm değerler herkeste farklı oluyo benimki ile kıyaslama sağlıkla ilerlemesi önemli 2 kat artış masallah seninde guzrl gidiyo sağlıkla al kucağına
Hayırlı guzel haberler cnmKızlar merhaba. Cuma günü ve dün ovulasyonda yumurtlamayı gördüm 2 günü de değerlendirdik yarın da değerlendircez tekrardandua edin de bu sefer olsun lütfen
Beni.m detaylida dediğim gibi duyduk gördük vs 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zamsn da keseyi normal usg de gördükYok kuzum kıyaslama yapmayacağım da acaba 16 nisanda görünür mü karnımdan bilemiyorum yaa. Ne kadar evhamlı oldum ben beee
Beni.m detaylida dediğim gibi duyduk gördük vs 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zamsn da keseyi normal usg de gördük16 nisan kaç haftalik olucak sin
35 nci gun de ogrenmis im 29 eylül kan tahlili günümilki sonra 2599 olmuş 5.kasımda detayliya girdim ogun kanama kahve geliyo diye
Ben yaptirmadimda sürekli aklimda onun icin. Eger sikinti yoksa kan sulandiricinin surekli kullanilmasi dogru olurmu. O konuda bisey söyledimi doktorunuzBen yaptırdım ama 8 haftadan önce çıkmaz dediler. Zaten çok geç hamile kalmıştım o yüzden bekleyemicem sonuç çıkana kadar. Dr hamile kalırsan kan sulandırıcı veririm dedi önlem olarak
İnsan kendını dinleyince sanırım bnmkiBende pek ağrı yok sadece hafif kıpırtılar oluyor bazen anlık ama geçiyor
Pardon 5 inde kanama başladı işte hem 2599 çıkmış 17 sinde renkli dooplere direk gönderdi tık tık 6 haftalık timYaaa maşaAllah ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?