• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar yumurtlama günlerini nasıl takip edebiliriz. Benim şuan kasık bölgem de hareketlilik var acaba yumurtlama mı gerçekleşiyor. Vücud ısımı kontrol edemiyorum ve akıntım da yok gibi. Ovülasyon testim de şimdilik yok o yüzden kontrol edemiyorum. Yeni yeni öğreniyorum böyle şeyleri.

Arkadaşlar yumurtlama günlerini nasıl takip edebiliriz. Benim şuan kasık bölgem de hareketlilik var acaba yumurtlama mı gerçekleşiyor. Vücud ısımı kontrol edemiyorum ve akıntım da yok gibi. Ovülasyon testim de şimdilik yok o yüzden kontrol edemiyorum. Yeni yeni öğreniyorum böyle şeyleri.
ben hiç kontrol etmedim hep doktor kontrolünde oluyordu. gelişine birliktelikler yaşadık hep illaki denk gelmiştir diye düşündüm hep. kafamı rahat tutmaya çalıştım o yüzden bir bilgim yok 🤷🏼‍♀️

Bazı sağlık ocakları sana kod veriyormuş canım her yer aynı değil sor istersen neden acie gitmiyon devlet hastanesine
aa tamam sorarım bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyor yaa başım ağrıyo midem bulanıyor diye gittim geçen hamile olabilirim dedim yapacağım iğne gebeliğe zarar vermez deyip iğne yaptı gönderdi ben betaya da baktrsaydm dedim yarın kadın doğuma gel dedi 😒

aa tamam sorarım bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyor yaa başım ağrıyo midem bulanıyor diye gittim geçen hamile olabilirim dedim yapacağım iğne gebeliğe zarar vermez deyip iğne yaptı gönderdi ben betaya da baktrsaydm dedim yarın kadın doğuma gel dedi 😒
Aa ne kadar saçma yani alt tarafı bi test isticekti çok mu zordu yani

Back