- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.981
sonra iğneyi yapan hemşireye sordum burda yapmıyoruz kadın doğum uzmanı istemedikçe çünkü önünü alamıyoruz sonra dedi.Aa ne kadar saçma yani alt tarafı bi test isticekti çok mu zordu yani
Arkadaşlar yumurtlama günlerini nasıl takip edebiliriz. Benim şuan kasık bölgem de hareketlilik var acaba yumurtlama mı gerçekleşiyor. Vücud ısımı kontrol edemiyorum ve akıntım da yok gibi. Ovülasyon testim de şimdilik yok o yüzden kontrol edemiyorum. Yeni yeni öğreniyorum böyle şeyleri.
Onlarda haklı bi yandan sende sağlık ocağında ver artık canım sabah verince öğleden sonra çıkıyor diye biliyorm ama pek gitmedim de sağlık ocağınasonra iğneyi yapan hemşireye sordum burda yapmıyoruz kadın doğum uzmanı istemedikçe çünkü önünü alamıyoruz sonra dedi.
Ewt cnm sağlık ocağı 1 gunde verir cuma günü gidersen pzt alirsin sonucu ben öyle biliyorum netten görürsün ewtözel hastanede 50 tlye yapıyorlar kararsızım. peki sonucu internet ortamında görebiliyor muyuz sağlık ocağında kan verince?
Terbiyesizler ya babalarının ceplerinden cikiyo sanki bixim paralarimizla bize bakmiuolar sinir şeyler ya hamile ise vatandaş ya sen ne kadar sorumsuz sun iğne yapıp bide zarar vermez diye ahkam kesmeler önce bi bak bakalim kan değerlerine sanki babasının dükkanı sinir oluyorum burdada acile git Ecz yolluyo git test al diye allah havale ediyorumaa tamam sorarım bizim burdaki devlet hastanesi yapmıyor yaa başım ağrıyo midem bulanıyor diye gittim geçen hamile olabilirim dedim yapacağım iğne gebeliğe zarar vermez deyip iğne yaptı gönderdi ben betaya da baktrsaydm dedim yarın kadın doğuma gel dedi
10 nisandı adet tarihim malesef bugün oldum bu ay da umutlar tükendi
kızlar bugün bi babaanne bana kirpiklerine bak dedi hamile kalınca kirpiklerin birbirine karışırmış uçları birleşirmiş benimkiler liftingli anlayamadım ama
bu da bir fikir olsun
Benimde 10 nisan ve gelmek üzere. Ne zamandir istiyosunuz. Bu ay daha sıkı bi çalısmayla olur insallah. Demekki 2020 bebegi olmak istiyo bizimkiler üzmeyin kendinizi10 nisandı adet tarihim malesef bugün oldum bu ay da umutlar tükendi
Evet genelde beklediğimden bi iki gün önce olurum hep hiç test yapmadım ben akıntı yoğunluğundan anlıyorum ovu gününüErken olmuşsun. Normalde erkene attığı olur muydu ve ovu testi yapmış mıydın
15 aydır evliyim ama son 2 aydır denedik 2dir olmadı çok erken belki ama insan hemen olsun istiyo sabredelim bakalım Allah’ın bi bildiği vardırBenimde 10 nisan ve gelmek üzere. Ne zamandir istiyosunuz. Bu ay daha sıkı bi çalısmayla olur insallah. Demekki 2020 bebegi olmak istiyo bizimkiler üzmeyin kendinizi
@Bhr_38
@chatlak_anne
@Sessiz melekkk
nejlaa 86
@bilgilisirine
@Morvampir1
@papatyakokankadin
@patuli6153
@Nerimmm
Kızlar ne alemdesiniz bat'lar geçmiş adetler geldi mi?
Mavi Boncugumm Hayırlı sabahlar canımaaaa. Çok güzell muayene olacakkk ve yavrusunu görecek inşaAllah benim güzel yüreklimmmm
Hayırlı sabahımız olsunoy oy güzel yüreklim inşaAllah Allah razı olsun
Tez zamanda sende görüp duyasın inşaAllah can kardeşim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?