Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beklediğin adet gününden 13-14 gün önce yumurtlama gerçekleşir
Atıyorum 30 günde adet görüyosan 30-14=16.günde yumurtlama olur adet göreceğin günle bağlantılı yani ama bazı aylarda yumurtlama gecikebilir veya erkenden olabilir yumurtlama döneminde akıntı artışı olur uzayan yumurta akı kıvamında şeffaf akıntı olur eğer hiç tespit edemiyosan ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin

sonra iğneyi yapan hemşireye sordum burda yapmıyoruz kadın doğum uzmanı istemedikçe çünkü önünü alamıyoruz sonra dedi.
Onlarda haklı bi yandan sende sağlık ocağında ver artık canım sabah verince öğleden sonra çıkıyor diye biliyorm ama pek gitmedim de sağlık ocağına

Terbiyesizler ya babalarının ceplerinden cikiyo sanki bixim paralarimizla bize bakmiuolar sinir şeyler ya hamile ise vatandaş ya sen ne kadar sorumsuz sun iğne yapıp bide zarar vermez diye ahkam kesmeler önce bi bak bakalim kan değerlerine sanki babasının dükkanı sinir oluyorum burdada acile git Ecz yolluyo git test al diye allah havale ediyorum

kızlar özele acile gideceğim galiba çünkü yumurtalıklarım kopacakmış gibi bir sancı girdi bıçak saplanır gibi.

10 nisandı adet tarihim malesef bugün oldum bu ay da umutlar tükendi

kızlar bugün bi babaanne bana kirpiklerine bak dedi hamile kalınca kirpiklerin birbirine karışırmış uçları birleşirmiş benimkiler liftingli anlayamadım ama
bu da bir fikir olsun

Bunu bende hep okudum. Dikkat ettim olmadı bende ama sadece sağ kirpiğimin kenarını sanki kirpik makasıyla yukarı kıvırmışım gibi kıvrık olmuş inmiyor hiç

Benimde 10 nisan ve gelmek üzere. Ne zamandir istiyosunuz. Bu ay daha sıkı bi çalısmayla olur insallah. Demekki 2020 bebegi olmak istiyo bizimkiler üzmeyin kendinizi
15 aydır evliyim ama son 2 aydır denedik 2dir olmadı çok erken belki ama insan hemen olsun istiyo sabredelim bakalım Allah’ın bi bildiği vardır

Mavi Boncugumm Hayırlı sabahlar canımaaaa. Çok güzell muayene olacakkk ve yavrusunu görecek inşaAllah benim güzel yüreklimmmm

Hayırlı sabahımız olsun oy oy güzel yüreklim inşaAllah Allah razı olsun
Tez zamanda sende görüp duyasın inşaAllah can kardeşim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…