• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm sen akıntım gelmiş sık falan yazmışsın ya yumurtlaman bittikten sonra mı sürekli devam etti yoksa adetine yakın mı Akıntın çoğalmıştı benim adetim 10 gün kalmış bugünde saymazsak yumurtlamadan sonra sıfır akıntım var şuan ya bu bebek yok anlamına gelir mi sence 🤔😏
benim biliyorsun hala hamile olup olmadığım belli değil ama adet günümden itibaren çok yoğun şeffaf akıntm var battan önce hiç yoktu.

Canımmm sen akıntım gelmiş sık falan yazmışsın ya yumurtlaman bittikten sonra mı sürekli devam etti yoksa adetine yakın mı Akıntın çoğalmıştı benim adetim 10 gün kalmış bugünde saymazsak yumurtlamadan sonra sıfır akıntım var şuan ya bu bebek yok anlamına gelir mi sence 🤔😏

Canım adetime 10 gün falan kala daha fazlaydı akıntım topak topaktı. Ama adete bir kaç gün kala kuruluk daha fazla oldu. Ara sıra akıntı geldi. Şimdide çoğu kez kuruyum bazende sulu akıntı geliyo.

Canım adetime 10 gün falan kala daha fazlaydı akıntım topak topaktı. Ama adete bir kaç gün kala kuruluk daha fazla oldu. Ara sıra akıntı geldi. Şimdide çoğu kez kuruyum bazende sulu akıntı geliyo.
bende hiç akıntı yok ya yumurtlama sırasında yoğun oldu sonra artık kesildi komple umarım bünyem farklıdır da ondan olmuyordur bebişim benim göbişime düşer ☺️☺️

bende hiç akıntı yok ya yumurtlama sırasında yoğun oldu sonra artık kesildi komple umarım bünyem farklıdır da ondan olmuyordur bebişim benim göbişime düşer ☺☺

Herkeste aynı olmuyor kuzum. Bazılarının mesela aşırı akıntısı olur bende olmadı. Geçen aylar olurdu tam tersi 🤭

Canımmm yaa alttan muayene zararlı diyenler var ya. Bir kaç kişi o muayeneden sonra düşük oldu demiş. Aff içime korku düştü. Karnından baktır diyorlar

Tabiki karından baktırıcaz canım alttan bakmaları için kesenin görünmemesi gibi ciddi bi durum gerekir onu tespit etmek için bakarlar mesela... Değer 5000-6000 olduğunda ultrasonda görünür🥰

Genetik testlerini sizde mi yaptirmadiniz. Bende 30 ocakta kürtaj oldum. Testte yaptirmadim hep soru isareti var simdi kafamda
Ben yaptırdım ama 8 haftadan önce çıkmaz dediler. Zaten çok geç hamile kalmıştım o yüzden bekleyemicem sonuç çıkana kadar. Dr hamile kalırsan kan sulandırıcı veririm dedi önlem olarak

Bazıları Keseyi patlatıyor bebeği düşürüyor alttan muayene iyi değil kızlar

Aynen çok sakıncalı bende hiç önermem
Gerek yok o zaten Allah korusun dış gebelik durumunda bebeğin yerini tespit etmek için bakarlar onun dışında kesinlikle baktırılmamalı

Canımmm yaa alttan muayene zararlı diyenler var ya. Bir kaç kişi o muayeneden sonra düşük oldu demiş. Aff içime korku düştü. Karnından baktır diyorlar
Benim.oglumda degerim 314 cikti ilk Sonra 1 hafta geçmedi kahve kahve gelmişti pet Bile takmis tim kan da 2000 yükselmişti dr titizliginden hemen detaylı usg renkli dopler istedi kese vs kalp atışı duyuldu 6 haftalık ti masallah dinlendim 400 mg progestan verdi 4 ayında kesti üstten baktir sende dr gerekirse renkli detay dooplere sokar eğer iyi ve isinde titiz ise😊

Benim.oglumda degerim 314 cikti ilk Sonra 1 hafta geçmedi kahve kahve gelmişti pet Bile takmis tim kan da 2000 yükselmişti dr titizliginden hemen detaylı usg renkli dopler istedi kese vs kalp atışı duyuldu 6 haftalık ti masallah dinlendim 400 mg progestan verdi 4 ayında kesti üstten baktir sende dr gerekirse renkli detay dooplere sokar eğer iyi ve isinde titiz ise😊

Bencede.... 314 adetinin kaçıncı gününde çıkmıştı?

Back