- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.881
Sennkıde silik cıkmıs yarın koyulasır neden sıkıntı edıosın canımOvulasyon testi ama kuzum bu. HCG değil ovulasyon koyu olması gerekiyor iki çizginin de dediler diğer sayfalarda bazi arkadaşlar ufacık umut vardı içimde emin olamıyorum
Ya diğer Sayfalarda bazilari değilsin filan ddi emin olamıyorum hala yarın sabah bı gebelik testi yapayım ama çok erken bugün adet tarihim normaldeSennkıde silik cıkmıs yarın koyulasır neden sıkıntı edıosın canım
Ovulasyon testi ama kuzum bu. HCG değil ovulasyon koyu olması gerekiyor iki çizginin de dediler diğer sayfalarda bazi arkadaşlar ufacık umut vardı içimde emin olamıyorum
Ya diğer Sayfalarda bazilari değilsin filan ddi emin olamıyorum hala yarın sabah bı gebelik testi yapayım ama çok erken bugün adet tarihim normalde
Bana şu an umut oldun arkadaşım sağolasın nerden bakacağımi bilmiyorum konuyaCanım benim gebelik testimde ne çıktıysa ovulasyon testimde de o çıktı. Bir ara şu ovu testin gibi çıktı benim. O an gebelik testimde öyle çıktı. Adet 4 gün gecikince de her ikiside kopkoyu çıktı. Örneklere bakabilirsin konumda istersen
6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler
Hayırlı günler kalbinde iyilik barındıran herkese ❤ Yıllardır bu konuyu açıp birilerine umut olmak için çok bekledim. Bunca zaman burada yazılanlar bana umut oldu. Sıra bana ne zaman gelir diye bekledim Rabbimden. Elhamdulillah 2019 senesine nasipmiş❤🤗 Güzel arkadaşlarım. Belirtilerime geçmeden...www.kadinlarkulubu.com
Hepsi bugüne ait tek test çok çektim her yerde tek test resmi ne ait hepsiCanım şu 3.resim bugüne mi ait. Ben onu bana attığında 13 marta ait sandım
Ben ovunun koyu çıktığı tezini çürütenimherkeste aynı olmuyor
Yaa inşallah bebeğim gelmiştir bir buçuk senedir bekliyoruz bizde
Yoo cnm benim rahatım varsa da süpriz gebelik olcakİçini ferah tut bendede solda kist sağda pko vardı üç aydr kistten kurtulmaya calıstım kistim eridi pkolu olarak Allah ın izniyle hamile kaldım olunca oluyor bende cok üzülüyordum
Mavi Boncugumm nasıl gidiyor
Merhaba kızlar
Hamile olanları tebrik ediyorum Allah ım kucaginiza almayi nasip etsin
Benide ekler misiniz bat 14 nisan
Bana şu an umut oldun arkadaşım sağolasın nerden bakacağımi bilmiyorum konuya
Canım özür diliyorum ama linki göremedim siteyi çok iyi kullanmayı bilmiyorum yardımcı olur musunLinki verdim canım yorumda tıklayabilirsin.
Kürtaj oldugum hamileligimde mide yanmasi ve uyku cok olmustu ondan yine olur diye bekledim ama her gebelikte ayni olmuyo yazanlar çok evet. Vardir insallah testte cikmamistir belki gercekten. Adet olmadigim sürece beklemeye devam
Canım özür diliyorum ama linki göremedim siteyi çok iyi kullanmayı bilmiyorum yardımcı olur musun
Geldi canimmm okuyorum hemen teşekkürler6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler
Hayırlı günler kalbinde iyilik barındıran herkese ❤ Yıllardır bu konuyu açıp birilerine umut olmak için çok bekledim. Bunca zaman burada yazılanlar bana umut oldu. Sıra bana ne zaman gelir diye bekledim Rabbimden. Elhamdulillah 2019 senesine nasipmiş❤🤗 Güzel arkadaşlarım. Belirtilerime geçmeden...www.kadinlarkulubu.com
Geldi mi link canımmm
Sağol canım sevindimÇok şüküryarın doktora gidicem inşaallah herşey yolundadır...sen nasılsın nasıl hissediyosun gitmedin dimi ne zaman gideceksin?
İki gün bekle tam cıksınYa diğer Sayfalarda bazilari değilsin filan ddi emin olamıyorum hala yarın sabah bı gebelik testi yapayım ama çok erken bugün adet tarihim normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?