Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi ama kuzum bu. HCG değil ovulasyon koyu olması gerekiyor iki çizginin de dediler diğer sayfalarda bazi arkadaşlar ufacık umut vardı içimde emin olamıyorum
Sennkıde silik cıkmıs yarın koyulasır neden sıkıntı edıosın canım

Ovulasyon testi ama kuzum bu. HCG değil ovulasyon koyu olması gerekiyor iki çizginin de dediler diğer sayfalarda bazi arkadaşlar ufacık umut vardı içimde emin olamıyorum

Canım benim gebelik testimde ne çıktıysa ovulasyon testimde de o çıktı. Bir ara şu ovu testin gibi çıktı benim. O an gebelik testimde öyle çıktı. Adet 4 gün gecikince de her ikiside kopkoyu çıktı. Örneklere bakabilirsin konumda istersen

Bana şu an umut oldun arkadaşım sağolasın nerden bakacağımi bilmiyorum konuya

Kürtaj oldugum hamileligimde mide yanmasi ve uyku cok olmustu ondan yine olur diye bekledim ama her gebelikte ayni olmuyo yazanlar çok evet. Vardir insallah testte cikmamistir belki gercekten. Adet olmadigim sürece beklemeye devam

Aynen canım Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Bende ilkinde başka şeyler yaşamıştım
Şimdi yok değişebiliyor dediğin gibi

Canım özür diliyorum ama linki göremedim siteyi çok iyi kullanmayı bilmiyorum yardımcı olur musun

Geldi mi link canımmm

Geldi canimmm okuyorum hemen teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…