• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk gün geldi sonra kesildi üç gün sonra tekrar gelmeye başladı ama çok az leke şeklinde o da bi kaç gün sürdü. Bi hafta sonra kontrole gittiğimde güzel sorun yok bi adet dönemi korunman yeterli dedi. Ama ben korunmayı düşünmüyorum çünkü kanamalı düşüğüm olmadı kalp atımı durdu genetik bi problem varsa 10 yıl da beklesem aynı şey olabilir 🤷🏻‍♀️ Nasip kısmey siz ne kadar bekliceksiniz
Genetik testlerini sizde mi yaptirmadiniz. Bende 30 ocakta kürtaj oldum. Testte yaptirmadim hep soru isareti var simdi kafamda

Uyku disinda bi belirtide yok zaten artik. Ne mide yanmasi, ne de bulanti. Kabullenmem lazim galiba 😕

Canım bende bile hala bulantı yanma yok uyku bile basmıyo 6 haftalık oldum illa olacak değil zaten...sağlık olsun herşeyin başı sağlık bu ay nasip olur inşaallah💗

Uyku disinda bi belirtide yok zaten artik. Ne mide yanmasi, ne de bulanti. Kabullenmem lazim galiba 😕

Herkeste aynı belirtiler olmaz ki zaten canım. Sen belirtilere odaklanma. Benim ablam karnının büyümesi dışında hiçbir belirti yaşamamıştı 9 ay 🤭🤭

Günaydın hanimlar, bat 10 nisandi dün aksam erken gebelik testi yaptim. Tertemiz negatif cikti. Days comfort kullanan oldu mu. Yüzde 99 kesin sonuc diyo ama inanmak istemiyorum 😕😕

Canım adete 4 kala erken gebelik testim negatifti ama normal laboquick kaset testim pozitifti. Şimdi görüyorum da erken gebelik testi hafif çizgi var. Yani o gün hiç görünmedi. Olabilir böyle şeyler. İnşaAllah vardır yaaa ❤️

S.a kizlar Adet günüme 1 hafta kaldı bende hafiften adet belirtileri olmaya başladı sinirlilik,mide sorunu, karin ve kaşık agrisi hamile olan arkadaşlar öncesinde biseyler hissettiniz mi?

S.a kizlar Adet günüme 1 hafta kaldı bende hafiften adet belirtileri olmaya başladı sinirlilik,mide sorunu, karin ve kaşık agrisi hamile olan arkadaşlar öncesinde biseyler hissettiniz mi?

Aleykümselam canım. Ben adete 1 hafta kala sadece geceleri ağrım oldu. Bazen adet gibi bazense kasık ağrısı oldu. Yani olabilir inşaAllah vardır hayırlısıylaaa 😍

Aleykümselam canım. Ben adete 1 hafta kala sadece geceleri ağrım oldu. Bazen adet gibi bazense kasık ağrısı oldu. Yani olabilir inşaAllah vardır hayırlısıylaaa 😍
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim her ay bu şekilde adet belirtim oluyor o yüzden olumsuz dusunmeyede başladım inşallah yanilirim

Kizlar adetim bu ay cok farkli ilerledi benim ilk gün kahverengi akinti oldu Çok az sonraki iki gün acik kirmizi kanama oldu 4. Günde sadece lekelenme kaldi bitti başına boyle birşey gelen varmi

Ay hadi inşaAllah canımm yaaa. Hayırla duyarsın o sesi inşaAllah ❤🤗

Adetime 1 gün kala 67.7 çıktı. Adetim 2 gün gecikince de 211 çıktı
kızlar şu konuşmanız tüm telaşımı yok etti Allah razı olsun adetime üç gün kala yani dün kan verdim beta 28,16 çıktı çok sevindik doktor artışa bakalım pazartesi dedi. bugün beni bir endişe aldı korku sardı acaba değerim düşük mü diye

Canım bende bile hala bulantı yanma yok uyku bile basmıyo 6 haftalık oldum illa olacak değil zaten...sağlık olsun herşeyin başı sağlık bu ay nasip olur inşaallah💗

Herkeste aynı belirtiler olmaz ki zaten canım. Sen belirtilere odaklanma. Benim ablam karnının büyümesi dışında hiçbir belirti yaşamamıştı 9 ay 🤭🤭

Kürtaj oldugum hamileligimde mide yanmasi ve uyku cok olmustu ondan yine olur diye bekledim ama her gebelikte ayni olmuyo yazanlar çok evet. Vardir insallah testte cikmamistir belki gercekten. Adet olmadigim sürece beklemeye devam

kızlar şu konuşmanız tüm telaşımı yok etti Allah razı olsun adetime üç gün kala yani dün kan verdim beta 28,16 çıktı çok sevindik doktor artışa bakalım pazartesi dedi. bugün beni bir endişe aldı korku sardı acaba değerim düşük mü diye
Canım
Regl geçmesine rağmen senden düşük çıktı değerim
İçini ferah tut
İnş gerektiği gibi artacak

Canım adete 4 kala erken gebelik testim negatifti ama normal laboquick kaset testim pozitifti. Şimdi görüyorum da erken gebelik testi hafif çizgi var. Yani o gün hiç görünmedi. Olabilir böyle şeyler. İnşaAllah vardır yaaa ❤️

Gercekten mi, icime bi umut doldu bi an. Cok inanmistim varligina cünkü. Bide ilk gebeligimde ilk denemede oldu. Kürtaj sonrasi daha kolay diyo herkes. Doktorda yumurtalar gayet saglikli dedi. İnsallah vardir 🙏🏻

Ayyy canımmm telaş etmee. 67.7 değere bile sınırda dediler. Düzenli ilerlemeyi görene kadar yapabiliyorlar böyle. Sen gönlünü ferah tut canım. İnşaAllah hayırla ilerler gebeliğin 😍🤗

Back