Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay evet ben de acaba demese miydik dedim korktum da Rabbim yarın yine güzel haberi almayı nasip etsin inşallah sonraki telaş keseyi beklemek işte

havuç suyu geçen hafta çok içtim. katı meyve sıkacağıyla eşim çok sıktı sağolsun. artık portakal suyu yumurta balık yeşillik çok yemeye çalışıyorum ama havuca da başlayım yeniden.

folikasit de alıyorum gynocitol diye bir takviye verdi doktor onun içinde o da var ayy yarın bir güzel haber daha alayım inşallah

Merhaba arkadaşlar bende iki aydır bebek istiyorum ama maalesef bugun yine adet oldum soğan suyu içtiğim için bu ay umutlanmistim ama olmadı. Doktora gitmeli miyim sizce daha erken demeyin çünkü herhangi bir sıkıntı varsa beklemeden halletmek istiyorum 2 senelik evliyim vajinismus geçmişin var

Ama saraçoğlu havuç suyuna 3 ay diyor kız düşük riski bitirsin diye. Bebeğin amniyos sıvısı için.

Amin canım darısı basınıza

Nasip bakalım herşey Allah'tan hayırlısi olsun. Siz ne zamandır istiyorsunuz. Birde adet gününden önce mı yaptın sonra mı
Aynen canım inşallah Rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallah ben 7 aydır istiyom canım ya 8 e girdik inşallah hamiş olurum 8 indi ayda artık ben adetime bi kaç gün kala yapmıştım canım

Ne demek canım benimmm hadi inşaAllah ❤ sonucun çok güzel gelecek buna emin ol
Canımmm sen akıntım gelmiş sık falan yazmışsın ya yumurtlaman bittikten sonra mı sürekli devam etti yoksa adetine yakın mı Akıntın çoğalmıştı benim adetim 10 gün kalmış bugünde saymazsak yumurtlamadan sonra sıfır akıntım var şuan ya bu bebek yok anlamına gelir mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…