- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.901
İnşallah canım hayırlısı olsunYoo cnm benim rahatım varsa da süpriz gebelik olcak olursa da ogluma kardes ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hayırlısı olsunYoo cnm benim rahatım varsa da süpriz gebelik olcak olursa da ogluma kardes ins
Amin cnm cümlesinin ki hayırlı sağlıklı olsunİnşallah canım hayırlısı olsun
Tamam canım yarın sabah bı test yapsam mı . Arkadaşın attığı linki okuyunca daha da umut doldu için. Tebrik ediyorum bu arada rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin hamile olan arkadaslariminİki gün bekle tam cıksın
Sen de hamile mısın yok bekliyor musun canımİki gün bekle tam cıksın
Canım bu ovu testi ikisi de koyu çıkarsa gebesindir demekki şuanlık bişey yok yaniResim atayim canım bı bakar mısın. Bugün adet günüm normalde ama dün yaptım bu testi
Sende öyle mi olduCanım bu ovu testi ikisi de koyu çıkarsa gebesindir demekki şuanlık bişey yok yani
Az önceki arkadaşın test resimlerini gördüm de. Beninkinden daha silik çıkmış ovulasyon testi ama hamileymisCanım bu ovu testi ikisi de koyu çıkarsa gebesindir demekki şuanlık bişey yok yani
ay evet ben de acaba demese miydik dedim korktum da Rabbim yarın yine güzel haberi almayı nasip etsin inşallah sonraki telaş keseyi beklemek işteAyy sormaaaaa. Bende 67 değerim çıkınca 6 senedir heyecanla bekleyen ama asla bana sıkıntı çıkarmayan biricik annelerime hemen söyledimmm. Sonra ikinci kez kan vermeye gittiğimde sağlıkcı bey sınırda deyince bütün moralim düşmüştü. Keşke demese miydim dedim. İnşaAllah seninde güzel çıkar değerin yaaa. Ama bak bol bol havuç suyu içmelisinn. Meyve sıkacağın var mı?
Bir bardağa hemen hemen 4 havuç gidiyor. Bebeğin tutunması için şart. Bir de folik asit hapı alman gerek. ❤
Ay eşine YAŞAYANLARI OKUMAK İYİ GELİYOR de sen
Benimde seninkinden daha koyu çıkmıştı ama malesef adet olmuştum inşallah sende vardır canımAz önceki arkadaşın test resimlerini gördüm de. Beninkinden daha silik çıkmış ovulasyon testi ama hamileymis
ayy vallahi içime su serpildi ya valla sağolunAyyyy yeni farkettimmmm daha 3 gün varmış adetine ohooo o katlanmıştır inşaAllah ❤ daha erkenmiş kuzuuum
Nasip bakalım herşey Allah'tan hayırlısi olsun. Siz ne zamandır istiyorsunuz. Birde adet gününden önce mı yaptın sonra mıBenimde seninkinden daha koyu çıkmıştı ama malesef adet olmuştum inşallah sende vardır canım
ay evet ben de acaba demese miydik dedim korktum da Rabbim yarın yine güzel haberi almayı nasip etsin inşallah sonraki telaş keseyi beklemek işte
havuç suyu geçen hafta çok içtim. katı meyve sıkacağıyla eşim çok sıktı sağolsun. artık portakal suyu yumurta balık yeşillik çok yemeye çalışıyorum ama havuca da başlayım yeniden.
folikasit de alıyorum gynocitol diye bir takviye verdi doktor onun içinde o da var ayy yarın bir güzel haber daha alayım inşallah
ayy vallahi içime su serpildi ya valla sağolun
bunu söylediğin çok iyi oldu canımm çok sağol hemen yarın alıyım havuç bebişim bol bol tüketsinAma saraçoğlu havuç suyuna 3 ay diyor kız düşük riski bitirsin diye. Bebeğin amniyos sıvısı için.
Tamam canım yarın sabah bı test yapsam mı . Arkadaşın attığı linki okuyunca daha da umut doldu için. Tebrik ediyorum bu arada rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin hamile olan arkadaslarimin
Hamileyim canımSen de hamile mısın yok bekliyor musun canım
bunu söylediğin çok iyi oldu canımm çok sağol hemen yarın alıyım havuç bebişim bol bol tüketsin
Aynen canım inşallah Rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallah ben 7 aydır istiyom canım ya 8 e girdik inşallah hamiş olurum 8 indi ayda artık ben adetime bi kaç gün kala yapmıştım canımNasip bakalım herşey Allah'tan hayırlısi olsun. Siz ne zamandır istiyorsunuz. Birde adet gününden önce mı yaptın sonra mı
Canımmm sen akıntım gelmiş sık falan yazmışsın ya yumurtlaman bittikten sonra mı sürekli devam etti yoksa adetine yakın mı Akıntın çoğalmıştı benim adetim 10 gün kalmış bugünde saymazsak yumurtlamadan sonra sıfır akıntım var şuan ya bu bebek yok anlamına gelir mi senceNe demek canım benimmm hadi inşaAllah ❤ sonucun çok güzel gelecek buna emin ol