Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gercekten mi, icime bi umut doldu bi an. Cok inanmistim varligina cünkü. Bide ilk gebeligimde ilk denemede oldu. Kürtaj sonrasi daha kolay diyo herkes. Doktorda yumurtalar gayet saglikli dedi. İnsallah vardir

Ayy inşaAllah canım benimmm yaaa. Rabbim sevindirsin seni hayırlısıyla

Ayyy canımmm telaş etmee. 67.7 değere bile sınırda dediler. Düzenli ilerlemeyi görene kadar yapabiliyorlar böyle. Sen gönlünü ferah tut canım. İnşaAllah hayırla ilerler gebeliğin
vallahi dün eşimin ve benim ailemle paylaştık bayadır istediğimiz için bide eşimin ailesinde ilk torun olacağından herkes çok sevindi. şimdi söylemese miydik acaba dedim ama içime su serptiniz sağolun eşim kıskanıyor sizi ben deyince inanmıyorsun şimdi yüzün güldü diyor

Kürtaj oldugum hamileligimde mide yanmasi ve uyku cok olmustu ondan yine olur diye bekledim ama her gebelikte ayni olmuyo yazanlar çok evet. Vardir insallah testte cikmamistir belki gercekten. Adet olmadigim sürece beklemeye devam

Ayy sormaaaaa. Bende 67 değerim çıkınca 6 senedir heyecanla bekleyen ama asla bana sıkıntı çıkarmayan biricik annelerime hemen söyledimmm. Sonra ikinci kez kan vermeye gittiğimde sağlıkcı bey sınırda deyince bütün moralim düşmüştü. Keşke demese miydim dedim. İnşaAllah seninde güzel çıkar değerin yaaa. Ama bak bol bol havuç suyu içmelisinn. Meyve sıkacağın var mı?

Bir bardağa hemen hemen 4 havuç gidiyor. Bebeğin tutunması için şart. Bir de folik asit hapı alman gerek.

Ay eşine YAŞAYANLARI OKUMAK İYİ GELİYOR de sen

Kürtaj oldugum hamileligimde mide yanmasi ve uyku cok olmustu ondan yine olur diye bekledim ama her gebelikte ayni olmuyo yazanlar çok evet. Vardir insallah testte cikmamistir belki gercekten. Adet olmadigim sürece beklemeye devam

Ay az önce yanlış alıntı yapmışım seni kuzum afedersin...

Her gebelikte farklı olabiliyormuş evet canım. Sen belirtiye bakma. İyi düşün iyi olsun inşaAllah

Ayyyy yeni farkettimmmm daha 3 gün varmış adetine ohooo o katlanmıştır inşaAllah daha erkenmiş kuzuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…