- 14 Mart 2018
- 3.465
- 3.647
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.861
Gercekten mi, icime bi umut doldu bi an. Cok inanmistim varligina cünkü. Bide ilk gebeligimde ilk denemede oldu. Kürtaj sonrasi daha kolay diyo herkes. Doktorda yumurtalar gayet saglikli dedi. İnsallah vardir
AmiiinAyy inşaAllah canım benimmm yaaa. Rabbim sevindirsin seni hayırlısıyla
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi ferahlattınCanım
Regl geçmesine rağmen senden düşük çıktı değerim
İçini ferah tut
İnş gerektiği gibi artacak
vallahi dün eşimin ve benim ailemle paylaştık bayadır istediğimiz için bide eşimin ailesinde ilk torun olacağından herkes çok sevindi. şimdi söylemese miydik acaba dedim ama içime su serptiniz sağolunAyyy canımmm telaş etmee. 67.7 değere bile sınırda dediler. Düzenli ilerlemeyi görene kadar yapabiliyorlar böyle. Sen gönlünü ferah tut canım. İnşaAllah hayırla ilerler gebeliğin
Kürtaj oldugum hamileligimde mide yanmasi ve uyku cok olmustu ondan yine olur diye bekledim ama her gebelikte ayni olmuyo yazanlar çok evet. Vardir insallah testte cikmamistir belki gercekten. Adet olmadigim sürece beklemeye devam
vallahi dün eşimin ve benim ailemle paylaştık bayadır istediğimiz için bide eşimin ailesinde ilk torun olacağından herkes çok sevindi. şimdi söylemese miydik acaba dedim ama içime su serptiniz sağoluneşim kıskanıyor sizi ben deyince inanmıyorsun şimdi yüzün güldü diyor
Senden de allah razı olsınçok teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi ferahlattın
Kürtaj oldugum hamileligimde mide yanmasi ve uyku cok olmustu ondan yine olur diye bekledim ama her gebelikte ayni olmuyo yazanlar çok evet. Vardir insallah testte cikmamistir belki gercekten. Adet olmadigim sürece beklemeye devam
Arkadaşlar merhaba ovulasyon testi ile hamile olduğunu anlayan var mı aranızda
Resim atayim canım bı bakar mısın. Bugün adet günüm normalde ama dün yaptım bu testiCanım benim gebelik testim silikken ovu testimde silik çıktı. Adet 4 gün gecikince gebelik testim koyu çıkınca ovu testimde koyu çıktı
Bariz hamilesin canım teste bakılırsaResim atayim canım bı bakar mısın. Bugün adet günüm normalde ama dün yaptım bu testi
kızlar şu konuşmanız tüm telaşımı yok etti Allah razı olsun adetime üç gün kala yani dün kan verdim beta 28,16 çıktı çok sevindik doktor artışa bakalım pazartesi dedi. bugün beni bir endişe aldı korku sardı acaba değerim düşük mü diye
Resim atayim canım bı bakar mısın. Bugün adet günüm normalde ama dün yaptım bu testi
Ovulasyon testi ama kuzum bu. HCG değil ovulasyon koyu olması gerekiyor iki çizginin de dediler diğer sayfalarda bazi arkadaşlar ufacık umut vardı içimde emin olamıyorumBariz hamilesin canım teste bakılırsa
Bnm uyku cok oluyor hatta uyumusum sımdı uyandım
Ya ciddi misiniz sizzzzzz heyecanlandim şu an üç kişide aynı şeyi söyleyinceOvulasyon sa da emınım bişiler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?