• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar

Bende nasipse çocuk istiyorum ama 1,5 yıldır olmuyor.Doktora gittik hormon testi,hsg ve spermiogram istedi.
Hormon testini aldım yarın da hsg için gidicem doktora.
Benim doktorum seminer için yurtdışına gitti telefondan görüştük sadece bi sorun var demedi iyi de demedi hormon testim için.
internetten baktım ama yorumlayabilecek olan daha önce yaptıran var mı aranızda?
dosyayı da yüklüyorum.

Tiroid 1,5918 çıkmış bu küsürat 2'ye yakın demekse normal bildiğim kadarıyla ama küsüratlardan pek anlamıyorum🤔 diğer değerler normal zaten referans aralığı içinde
Peki normal kan değerlerinize baktırdınızmı demir folat d vitamini ne alemde acaba🤔

Kizlar mrb. Benim bat 7nisan bu ay olumsuz. Rabbim yardim etsin. 2 3 güne regli olurum insallah.

silik falan hiç bişey çıkmadı mı yani :KK43: iki gnde geçti bat, normalde olur mu böyle yoksa düzenli mi olursun hep adet
tertemiz valla ovula gebelik testinden nefret ediyorum bu yuzden hep onda negatifi gördüm bi umut bile vermiyo insana :63: normalde aşırı düzensizdi ama 2 3 aydır adet bitiminden hemen sonra akıntım geliyodu ondan 14 15 gün sonrada adet oluyodum bu ay aynısı olmuştu adetim bitti ertesi gunu akıntım geldi ama hala adet olmadım umudum kalmadı artık lekelenme olunca da iyice havalara girdim bi kaç arkadaşım sorunca söylemiştim yine benimle dalga geçecekler zaten hep hamile sanıyon kendini diye bu yüzden daha cok üzgünüm aslında :KK12:
Son ilişkin ne zamandı canım adet gelmediği sürece umut vardır eğer son 1 hafta içinde ilişki olduysa farzetki yumurtlaman geç olduda ona denk geldi o zaman zaten kana geçmesi 11-12 günü buluyor idrara daha geç geçiyor ama olmazsada lütfen moralini yüksek tutmaya çalış herşeyde hayır vardır bu ay daha sıkı denersin
Kalp olan yerler değerlendirdiğimiz günler canım martın 18indede şeffaf akıntım gelmişti nisanın 1 ve 2sindede lekelenmem olmuştu tırnak kadar akıntının içinde 1er kere o kadar işte sence hala bi umut bi ihtimal varmıdır ki :110:

Eklentiler

• Screenshot_20190405-115659_Flo.jpg
    Screenshot_20190405-115659_Flo.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 49
Tiroid 1,5918 çıkmış bu küsürat 2'ye yakın demekse normal bildiğim kadarıyla ama küsüratlardan pek anlamıyorum🤔 diğer değerler normal zaten referans aralığı içinde
Peki normal kan değerlerinize baktırdınızmı demir folat d vitamini ne alemde acaba🤔

Valla doktor o testleri istemedi işin aslı bende şaşırdım direk hormon testi ile başladı.
Testlerden önce de Coraspirin ve folik asit verdi.Adetimi etkiledi biraz onlar erken oldum kısa sürdü falan.
Yarın da rahim film için gidicem işte sıralamada en son eşimden test istedi.

tertemiz valla ovula gebelik testinden nefret ediyorum bu yuzden hep onda negatifi gördüm bi umut bile vermiyo insana :63: normalde aşırı düzensizdi ama 2 3 aydır adet bitiminden hemen sonra akıntım geliyodu ondan 14 15 gün sonrada adet oluyodum bu ay aynısı olmuştu adetim bitti ertesi gunu akıntım geldi ama hala adet olmadım umudum kalmadı artık lekelenme olunca da iyice havalara girdim bi kaç arkadaşım sorunca söylemiştim yine benimle dalga geçecekler zaten hep hamile sanıyon kendini diye bu yüzden daha cok üzgünüm aslında :KK12:

Kalp olan yerler değerlendirdiğimiz günler canım martın 18indede şeffaf akıntım gelmişti nisanın 1 ve 2sindede lekelenmem olmuştu tırnak kadar akıntının içinde 1er kere o kadar işte sence hala bi umut bi ihtimal varmıdır ki :110:
biz aynı denemişiz sizin ilk ilişki 19 benim 21 24 ve 25. ben bekliyorum henüz çıkmaz diye. sat aynı 10 mart. umutlandırmak gibi olmasın ama normal bence idrarda çıkmaması daha. ben kimseyle konuşmamak için buraya yazıyorum sadece. hem böyle beklemeyenler anlamıyor malesef derdimizi. bizi bizden başkası anlamaz canım. karartma bence kalbini daha. kan versek belki onda çıkar ama idrarda normal gibi çıkmaması.

biz aynı denemişiz sizin ilk ilişki 19 benim 21 24 ve 25. ben bekliyorum henüz çıkmaz diye. sat aynı 10 mart. umutlandırmak gibi olmasın ama normal bence idrarda çıkmaması daha. ben kimseyle konuşmamak için buraya yazıyorum sadece. hem böyle beklemeyenler anlamıyor malesef derdimizi. bizi bizden başkası anlamaz canım. karartma bence kalbini daha. kan versek belki onda çıkar ama idrarda normal gibi çıkmaması.
Normal midir canım bilmiyorum ki gerçekten silik bile olsa cıkardı illaki diyorum zaten beklemekten başka çare yok adet günü hatta adetinden önce bile öğrenenleri gördükçe benimde olsaydı çıkardı diyorum önceki hamileliklerimdede daha kanda 34.5 ken bile çıkmıştı testte cok silikti ama flaşla bakınca görünüyodu her hamilelikte bir olmaz gerçi ama ne biliyim ya o lekelenme yüzünden cok umutlanmıştım bu ay :110:

Hayırlı cumalar kızlar bat 3nisandı 1 ve 2 nisanda akıntının içinde kahverengi lekelenme vardı o yüzden cok umutlanmıştım bu sefer oldu demiştim ama sanırım olmamış bugun sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı üzgünüm gerçekten :KK42:
Uzulme canım benim Allahtan ümit kesilmez daha belli değil inşallah vardır daha regl olmamissin belki geç döllenmiştir olmasa da öbür ay olur canını hiç sıkma canim

Normal midir canım bilmiyorum ki gerçekten silik bile olsa cıkardı illaki diyorum zaten beklemekten başka çare yok adet günü hatta adetinden önce bile öğrenenleri gördükçe benimde olsaydı çıkardı diyorum önceki hamileliklerimdede daha kanda 34.5 ken bile çıkmıştı testte cok silikti ama flaşla bakınca görünüyodu her hamilelikte bir olmaz gerçi ama ne biliyim ya o lekelenme yüzünden cok umutlanmıştım bu ay :110:
ben bi kere hamile kaldım onda da bat 28di 27de silik çizgi çıktı. o yzden daha bekliyorum. bnce bekleyelim biraz daha. üzme kendini vardır inşallah :dua:

Uzulme canım benim Allahtan ümit kesilmez daha belli değil inşallah vardır daha regl olmamissin belki geç döllenmiştir olmasa da öbür ay olur canını hiç sıkma canim
İnşallah canım zaten sıkı sıkı çalışmıyoruz ki sadeve korunmuyoruz biz o kadar extra bişey yapmıyorum ilk zamanlar yapmıştım ama artık rabbime bıraktım yapmıyorum

ben bi kere hamile kaldım onda da bat 28di 27de silik çizgi çıktı. o yzden daha bekliyorum. bnce bekleyelim biraz daha. üzme kendini vardır inşallah :dua:
Benim bat 3 nisandı işte akıntıma göre bakalım haklısınız umudum yok ama beklicem artık

Valla doktor o testleri istemedi işin aslı bende şaşırdım direk hormon testi ile başladı.
Testlerden önce de Coraspirin ve folik asit verdi.Adetimi etkiledi biraz onlar erken oldum kısa sürdü falan.
Yarın da rahim film için gidicem işte sıralamada en son eşimden test istedi.

İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız🤲 hormon tahlili istemesi normal aslında onu hepsi istiyor zaten. Hsg sonrası hamilelik şansı artıyormuş tüpler falan temizlendiği için...
Çok duydum kısa sürede hamile kalanları
İnşallah öyle olur

Canım eğer yumurtlaman geç olduysa hala ihtimal var tabi çünkü adet olmadın henüz
Tablonu inceledim ilişki günlerin yakın zamanda olmuş yinede kesin yoktur diyemez adet gelmeden.... Diğer yandan 14-15 gün geçse idrarda çıkar diyorum ama acaba varda daha idrara mı geçmedi bilemeyiz biraz daha bekle bakalım Allah büyük

Amin sağol bacım😊 dualarım sizinle🤲
Benim tavsiye edebileceğim o iş öncesinde bel altına yastık koymak yastık mümkün olduğunca kalçayı yüksekte tutmalı🤭🤭 yani alt tarafınız üst tarafınıza göre yukarda olacak ama başlamadan önce koyacaksınız, bitince değil..
İş bittikten sonra yastığı almadan o şekilde bacakları kendinize doğru çekip 10 dk bekleyin🤭
😚sağol canımmm

canım ovitrelle ve klomen kullandım ama bunu daha önce iki kez daha yapmıştık tutmamıştı. bal ve hayıt otu karışımından sonra çikolata kistim tamamen kayboldu ve çok sağlıklı beslanmeye çalıştım. eğer gerçekten bebek varsa bundandır . Allahım herkese nasip etsin ❤
Hayırlı olsun canım 😊 sağlıklı beslenme derken mesela neler yaptın?

Aynen bende hiç hissetmiyorum:işsiz: hayırlısı bakalım bu ayın sonunda iyi haberler alırız inşallah canım

Back