- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.561
saç bırakmıyor ama maşallah kıllanma da bir numaraah bu pkos. ne kafamda saç kaldı.ne adet düzenim.ne psikolojim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saç bırakmıyor ama maşallah kıllanma da bir numaraah bu pkos. ne kafamda saç kaldı.ne adet düzenim.ne psikolojim
neyse ben uyuyayım sabah iş var teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinBende eşime diyom zaten çocuk olsa senşn spermlerin tembel bişey olcak kesin bazıların adet günü geçince bile anca çıkıyor canım inşallah seninde geç döllenme olmuştur
Bende bugün yumurtladım şükür 21. Günde yumurtladım ya ben her ay 14. Gün civarlarını değerlendiriyordum belki de ondan olmadı valla aylardır bakalım bu ay olucak mıııı çok heyecanlıAminnn canım benimde yumurtam bugün çatladı ama benim üşengeç eşim uyuyor yarına artık onu uyutmiyim
Aa birlikte beklicez desene canım çatlama sonrasındaki üç günüde değerlendir mutlaka bende öyle yapcam inşallah ikimizde buraya müjdeli haberleri veririz burda bekleyen herkes inşallahBende bugün yumurtladım şükür 21. Günde yumurtladım ya ben her ay 14. Gün civarlarını değerlendiriyordum belki de ondan olmadı valla aylardır bakalım bu ay olucak mıııı çok heyecanlı
Ay hadi inşallah yaaAa birlikte beklicez desene canım çatlama sonrasındaki üç günüde değerlendir mutlaka bende öyle yapcam ☺inşallah ikimizde buraya müjdeli haberleri veririz burda bekleyen herkes inşallah
Allahım razı olsun canıö benim sevinemedim ama canım o kadar çok tek çizgi gördüm ki şuan inanamıyorum inşallah bebeğim benimledir .Hamilesin canım tebrik ederim seni rabbim tamamını ettirsin inşallah
Tebrikler ne güzel cikmis erkenden strese sokmadan. Benimde bat 10 nisan belemedeyim ama önceki hamileligimde bi gün kala silik çıkmısti. Simdiden sonra baska heyecanlar basliyo insallah saglikli bi sekilde ilerler sürecinkızlar bat 8 nisan testim böyle
Allahım razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah. ilk bebeğim olucak çok heyecanlıyım. bir an önce yarın olsa da kan testimi yapsam. çünkü şuan inanmakta zorluk çekiyorumTebrikler ne güzel cikmis erkenden strese sokmadan. Benimde bat 10 nisan belemedeyim ama önceki hamileligimde bi gün kala silik çıkmısti. Simdiden sonra baska heyecanlar basliyo insallah saglikli bi sekilde ilerler sürecin
aminn aminnnn canlarım inşallah bebek haberleriyle dolsun inşallah buralarGünaydınlaarrrr Bat 12 gün çoğu gitti azı kaldı sabırla beklemeye devam. Bebiş haberleri geliyor oyy maşallah Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Darısı bize
Aminn inşallah canımaminn aminnnn canlarım inşallah bebek haberleriyle dolsun inşallah buralar
Amin Aminn cümlemizin inşallah canım. Allah razı olsunCumamız mübarek olsun canlar
Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Gönlünüzden geçenlerle kucaklarınızı doldursun aminn
Eki Görüntüle 2254677
amin inşallah güzel haberler alan çok olsun inşallah bugünCumamız mübarek olsun canlar
Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Gönlünüzden geçenlerle kucaklarınızı doldursun aminn
Eki Görüntüle 2254677
silik falan hiç bişey çıkmadı mı yani iki gnde geçti bat, normalde olur mu böyle yoksa düzenli mi olursun hep adetHayırlı cumalar kızlar bat 3nisandı 1 ve 2 nisanda akıntının içinde kahverengi lekelenme vardı o yüzden cok umutlanmıştım bu sefer oldu demiştim ama sanırım olmamış bugun sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı üzgünüm gerçekten
Hayırlı cumalar kızlar bat 3nisandı 1 ve 2 nisanda akıntının içinde kahverengi lekelenme vardı o yüzden cok umutlanmıştım bu sefer oldu demiştim ama sanırım olmamış bugun sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı üzgünüm gerçekten