• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn canım benimde yumurtam bugün çatladı ama benim üşengeç eşim uyuyor yarına artık onu uyutmiyim😊😊
Bende bugün yumurtladım şükür 😂 21. Günde yumurtladım ya ben her ay 14. Gün civarlarını değerlendiriyordum belki de ondan olmadı valla aylardır bakalım bu ay olucak mıııı çok heyecanlı

Bende bugün yumurtladım şükür 😂 21. Günde yumurtladım ya ben her ay 14. Gün civarlarını değerlendiriyordum belki de ondan olmadı valla aylardır bakalım bu ay olucak mıııı çok heyecanlı
Aa birlikte beklicez desene canım çatlama sonrasındaki üç günüde değerlendir mutlaka bende öyle yapcam ☺️inşallah ikimizde buraya müjdeli haberleri veririz burda bekleyen herkes inşallah 🤲

Tebrikler ne güzel cikmis erkenden strese sokmadan. Benimde bat 10 nisan belemedeyim ama önceki hamileligimde bi gün kala silik çıkmısti. Simdiden sonra baska heyecanlar basliyo insallah saglikli bi sekilde ilerler sürecin 🙏🏻
Allahım razı olsun ❤️ isteyen herkese nasip etsin inşallah. ilk bebeğim olucak çok heyecanlıyım. bir an önce yarın olsa da kan testimi yapsam. çünkü şuan inanmakta zorluk çekiyorum 🙈

Cumamız mübarek olsun canlar
Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Gönlünüzden geçenlerle kucaklarınızı doldursun aminn🤲👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩🌹🌹🌹
FB_IMG_1554449874057.jpg

Hayırlı cumalar kızlar bat 3nisandı 1 ve 2 nisanda akıntının içinde kahverengi lekelenme vardı o yüzden cok umutlanmıştım bu sefer oldu demiştim ama sanırım olmamış bugun sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı üzgünüm gerçekten :KK42:

Hayırlı cumalar kızlar bat 3nisandı 1 ve 2 nisanda akıntının içinde kahverengi lekelenme vardı o yüzden cok umutlanmıştım bu sefer oldu demiştim ama sanırım olmamış bugun sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı üzgünüm gerçekten :KK42:
silik falan hiç bişey çıkmadı mı yani :( iki gnde geçti bat, normalde olur mu böyle yoksa düzenli mi olursun hep adet

Merhaba kızlar

Bende nasipse çocuk istiyorum ama 1,5 yıldır olmuyor.Doktora gittik hormon testi,hsg ve spermiogram istedi.
Hormon testini aldım yarın da hsg için gidicem doktora.
Benim doktorum seminer için yurtdışına gitti telefondan görüştük sadece bi sorun var demedi iyi de demedi hormon testim için.
internetten baktım ama yorumlayabilecek olan daha önce yaptıran var mı aranızda?
dosyayı da yüklüyorum.

Eklentiler

• hormon testi.jpg
    hormon testi.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 62

Son ilişkin ne zamandı canım adet gelmediği sürece umut vardır eğer son 1 hafta içinde ilişki olduysa farzetki yumurtlaman geç olduda ona denk geldi o zaman zaten kana geçmesi 11-12 günü buluyor idrara daha geç geçiyor ama olmazsada lütfen moralini yüksek tutmaya çalış herşeyde hayır vardır bu ay daha sıkı denersin

Back