• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama falan mı yaptın canım hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler ☺
canım ovitrelle ve klomen kullandım ama bunu daha önce iki kez daha yapmıştık tutmamıştı. bal ve hayıt otu karışımından sonra çikolata kistim tamamen kayboldu ve çok sağlıklı beslanmeye çalıştım. eğer gerçekten bebek varsa bundandır . Allahım herkese nasip etsin ❤️

canım ovitrelle ve klomen kullandım ama bunu daha önce iki kez daha yapmıştık tutmamıştı. bal ve hayıt otu karışımından sonra çikolata kistim tamamen kayboldu ve çok sağlıklı beslanmeye çalıştım. eğer gerçekten bebek varsa bundandır . Allahım herkese nasip etsin ❤️
Aminn canım Rabbim seninde bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah ❤️🤗

ben hiç silik çizgi bile göremedim daha senin hikayen nasıl?
Malesef bende hiç göremedim henüz doktora gitmedim neden olmuyor diye sadece evliliğimin ikinci ayında adet sancılarım çok kötü oluyordu ultrasonla bakıldı bişey yok denildi bende bu ay hormon testi rahim filmi falan çekcektim eşim biraz daha bekleyelim erkendir dedi gitmedim bende bakalım Rabbim bu ay nasip etsede doktor yollarına düşürmesin ya hiç kimseyi o zorlu yollara düşürmesin inşallah ya

Canım 8 aydır hala evlisin neden aşılama yaptınız ki o kadar erken yaş sorunu mu var
üç senelik evliyim aslında yaşımız 30 ama bende pcos olduğu için yumurtalarım iğnelerle büyüdüğünde şansım artsın diye kendim istedim aşılamayı çatlatma iğnesiyle birlikte olmuştu hatta eşimin değerleri mükemmele yakın çıkmıştı hızı %92 falandı

üç senelik evliyim aslında yaşımız 30 ama bende pcos olduğu için yumurtalarım iğnelerle büyüdüğünde şansım artsın diye kendim istedim aşılamayı çatlatma iğnesiyle birlikte olmuştu hatta eşimin değerleri mükemmele yakın çıkmıştı hızı %92 falandı
Stres yapma canım valla benim ablamın o kadar çok hastalığı var ki sprail takmasına rağmen yine hamile kaldı allahım nasip etti mi her şekilde ediyor bizimde mucizemiz en yakın zamanda gelir inşallahhhh☺️🤲

Stres yapma canım valla benim ablamın o kadar çok hastalığı var ki sprail takmasına rağmen yine hamile kaldı allahım nasip etti mi her şekilde ediyor bizimde mucizemiz en yakın zamanda gelir inşallahhhh☺🤲
yaaa inşallah 🤲🏻🤲🏻 minicik bir umudum var çok aşırı regl belirtim oldu bat zamanı sancılar baş ağrıları bulantı vs ama regl görmedim şimdi az da olsa belirtiler devam ediyor nolur diyorum nolur geç döllenme olsun da çıkmamış olsun daha her halukarda pazartesi kontrolüm var zaten artık bekleyeceğim o güne kadar da test yapmaya devam edeceğim.

yaaa inşallah 🤲🏻🤲🏻 minicik bir umudum var çok aşırı regl belirtim oldu bat zamanı sancılar baş ağrıları bulantı vs ama regl görmedim şimdi az da olsa belirtiler devam ediyor nolur diyorum nolur geç döllenme olsun da çıkmamış olsun daha her halukarda pazartesi kontrolüm var zaten artık bekleyeceğim o güne kadar da test yapmaya devam edeceğim.
Aminn inşallah canım ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah kimseyi evlatsizla sınamasın hiç kimsenin emeğini açılan elleri boşa çevirmesin inşallah Rabbim büyüktür inşallah adet olmazsın burda müjdeli haberi verirsin 🤲

Aminn inşallah canım ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah kimseyi evlatsizla sınamasın hiç kimsenin emeğini açılan elleri boşa çevirmesin inşallah Rabbim büyüktür inşallah adet olmazsın burda müjdeli haberi verirsin 🤲
benden sonra da senin bat tarihin yaklaşıyor. Allahım isteyen herkese versin inşallah

benim dündü işte. artık çıkması lazım diye test yapıp duruyorum negatif. yaaa benim eşim de öyle leylekler getirsin diye bekliyor 😂😂😂
Bende eşime diyom zaten çocuk olsa senşn spermlerin tembel bişey olcak kesin 😀😀 bazıların adet günü geçince bile anca çıkıyor canım inşallah seninde geç döllenme olmuştur

ah bu pkos. ne kafamda saç kaldı.ne adet düzenim.ne psikolojim

Back