• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız🤲 hormon tahlili istemesi normal aslında onu hepsi istiyor zaten. Hsg sonrası hamilelik şansı artıyormuş tüpler falan temizlendiği için...
Çok duydum kısa sürede hamile kalanları
İnşallah öyle olur

İnşallah canım Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :KK200:

Hayırlı olsun canım 😊 sağlıklı beslenme derken mesela neler yaptın?
döllenme haftasında işten izin aldım her gün kahvaltıda haşlanmış yumurta ve yeşillik özellikle hiç sevmediğim yeşil soğanı deli gibi yer oldum günlük bir tane avokadodan salata yapıp yedim. zaten ilaç takviyelerime hala devam ediyorum. süt yoğurt bol bol yedim. avokadonun rahmi güçlendirici yerleşmeye yardımcı etkisi olduğunu duydum hep yedim o yüzden.

2254741
2254743

Kızlar bu sonuçları da yorumlar mısınız doktor normal demişti ama bazı hormonlar düşük görünüyor kafam karıştı

Ovulasyon testi kullaniyon mu canım
geçen ay kullandım piki yakaladım ama olmadı yine canım almadım bende bi daha o zaman daha cok takoyorum çünkü
Canım eğer yumurtlaman geç olduysa hala ihtimal var tabi çünkü adet olmadın henüz
Tablonu inceledim ilişki günlerin yakın zamanda olmuş yinede kesin yoktur diyemez adet gelmeden.... Diğer yandan 14-15 gün geçse idrarda çıkar diyorum ama acaba varda daha idrara mı geçmedi bilemeyiz biraz daha bekle bakalım Allah büyük
inşallah canım bakalım nasipten ileri gidemeyiz vakti gelmediyse yapacak bişey yok
Yildiz__Tozu Yildiz__Tozu biz seninle aynıyız kuzum ben de hala regl olmadım ve benim de testlerim negatif pazartesiye kadar bekleyip doktora gideceğim ben de...
Inşallah hayırlısı olur ya canım bakalım ben gitmicem zaten kaç aydır o kadar cok gittim ki tertemiz çıkıyo hormonlarım bile düzenli doktorda adetimin stresten geciktiğini söyledi en son bende bırakmıştım arrık umudu kesmiştim korunmuyoduk ama bişey de yapmıyodum extra nasip ya ne ditim inşallah rabbim sizlere hiç olmayanlara verir hayırlısıyla tez zaman da

döllenme haftasında işten izin aldım her gün kahvaltıda haşlanmış yumurta ve yeşillik özellikle hiç sevmediğim yeşil soğanı deli gibi yer oldum günlük bir tane avokadodan salata yapıp yedim. zaten ilaç takviyelerime hala devam ediyorum. süt yoğurt bol bol yedim. avokadonun rahmi güçlendirici yerleşmeye yardımcı etkisi olduğunu duydum hep yedim o yüzden.
Ayy çok iyi oldu bunlar aynılarını bende yapıcam çünkü benim eşim hiç et sebze yemez evde çok az pişiyor sağlıksız besleniyoruz anlayacağın inşallah yapayım bende 🥰😍

Hadi canım😃 benimde sat 26 Şubat bat 28 martdı 😊 bende 2 gün önce 2.kez kan verdim sonucu bugün aldım 1860 çıktı çok şükür
İkimiz için de hayırlı olur inşaallah Rabbim sağ salim kavuştursun🥰 Bütün isteyenlerede nasip etsin

Canımmmm senin mesajını aradımmm özellikle sonucunu görmek içinnn hamdolsunnn çok iyi çıkmış yaaa maşaAllah 😍

Canımmmm senin mesajını aradımmm özellikle sonucunu görmek içinnn hamdolsunnn çok iyi çıkmış yaaa maşaAllah 😍

Allah razı olsun canım ya😍😘 hamdolsun
2 Nisan'da bakmışlar şimdi 3 günde heralde 5000 falan olmuştur🤔 sen gittinmi doktora ne zaman gideceksin sende 5 haftalıksın dimi aynıyız heralde

Allah razı olsun canım ya😍😘 hamdolsun
2 Nisan'da bakmışlar şimdi 3 günde heralde 5000 falan olmuştur🤔 sen gittinmi doktora ne zaman gideceksin sende 5 haftalıksın dimi aynıyız heralde

Gittim canımm hamdolsun pazartesi çıkan 67.7 den perşembe 211 çıktı. Doktor iyi dedi🙈🙈 sen ultrasona girmedin mi değerinde kese görülür

Gittim canımm hamdolsun pazartesi çıkan 67.7 den perşembe 211 çıktı. Doktor iyi dedi🙈🙈 sen ultrasona girmedin mi değerinde kese görülür

Maaşallah Allah arttırsın 😄 girmedim canım henüz aile hekimi 2 hafta sonra git kalp atışınıda duyarsın dedi ama o kadar bekleyemem pazartesi ye randevu aldım bi baktırayım dediğin gibi inşaallah kese görünür
Senin 67.7' adetinin kaçıncı günüydü

Maaşallah Allah arttırsın 😄 girmedim canım henüz aile hekimi 2 hafta sonra git kalp atışınıda duyarsın dedi ama o kadar bekleyemem pazartesi ye randevu aldım bi baktırayım dediğin gibi inşaallah kese görünür
Senin 67.7' adetinin kaçıncı günüydü

Ay hadi inşaAllah canımm yaaa. Hayırla duyarsın o sesi inşaAllah ❤️ 🤗

Adetime 1 gün kala 67.7 çıktı. Adetim 2 gün gecikince de 211 çıktı

Ay hadi inşaAllah canımm yaaa. Hayırla duyarsın o sesi inşaAllah ❤🤗

Adetime 1 gün kala 67.7 çıktı. Adetim 2 gün gecikince de 211 çıktı

Amin hep beraber inşaAllah canım🤲
Maaşallah iyi çıkmış benimde tam adet günümde 170'di aynı gibiyiz :) senin mesela 67 değeri 3 günde anca olsa demekki o günden 3 -4 gün önce kana geçmiş HCG yani onun öncesindede 8-10 gün döllenme süresi desek zamanı aşağı yukarı ortaya çıkar:) ince hesaplar yaparım huyum kurusun🤭🤭
Bu arada senin sat ne zamandı? Hamişlerin bat yerine sat'larını yazıyorum 😊

Amin hep beraber inşaAllah canım🤲
Maaşallah iyi çıkmış benimde tam adet günümde 170'di aynı gibiyiz :) senin mesela 67 değeri 3 günde anca olsa demekki o günden 3 -4 gün önce kana geçmiş HCG yani onun öncesindede 8-10 gün döllenme süresi desek zamanı aşağı yukarı ortaya çıkar:) ince hesaplar yaparım huyum kurusun🤭🤭
Bu arada senin sat ne zamandı? Hamişlerin bat yerine sat'larını yazıyorum 😊

Ayyyy dediğin doğruuu sankiii. Çünkü pazartesi kan testinden (1 nisanda verdim) önce 29 martta idrar testinde gölge çıktı. Ondan önceleri çıkmıyordu. 10 gün gerisine de gidersek 19 mart mı yaniiii yoksaaa🙈🙈🙈 E peki kana geçtiği an idrara da geçer mi acaba? Niyeyse bana hep 15 martta gebe kaldım gibi geliyor 🤭 ama ovu testinin pozitif olması 18 19 marttı. Bilemedim yav 🤣

Sat 2 mart canımmm ❤️🤗🤗

Ayyyy dediğin doğruuu sankiii. Çünkü pazartesi kan testinden (1 nisanda verdim) önce 29 martta idrar testinde gölge çıktı. Ondan önceleri çıkmıyordu. 10 gün gerisine de gidersek 19 mart mı yaniiii yoksaaa🙈🙈🙈 E peki kana geçtiği an idrara da geçer mi acaba? Niyeyse bana hep 15 martta gebe kaldım gibi geliyor 🤭 ama ovu testinin pozitif olması 18 19 marttı. Bilemedim yav 🤣

Sat 2 mart canımmm ❤🤗🤗

Kana geçtiği anda idrara hemen geçmez canım kana erken zamanda geçmeye başlar ama bebiş rahime yerleştikten sonra kandaki değer yükselmeye başlar idrara daha sonra geçer ilişkiden 8-10 gün sonra kana geçiyormuş idrarda belli olması da 14-15 günü buluyormuş mesela ben aşılamayla hamile kalanların yorumlarını okumuştum genelde herkes ilişkiden sonra 11 yada 12.günde kanda pozitif çıktığını yazıyordu
O zaman 14-15.gündede idrara geçiyor 😊
o zaman sen 15 ile 19 mart arasında kaldın demekki 🤭🤭

Kana geçtiği anda idrara hemen geçmez canım kana erken zamanda geçmeye başlar ama bebiş rahime yerleştikten sonra kandaki değer yükselmeye başlar idrara daha sonra geçer ilişkiden 8-10 gün sonra kana geçiyormuş idrarda belli olması da 14-15 günü buluyormuş mesela ben aşılamayla hamile kalanların yorumlarını okumuştum genelde herkes ilişkiden sonra 11 yada 12.günde kanda pozitif çıktığını yazıyordu
O zaman 14-15.gündede idrara geçiyor 😊
o zaman sen 15 ile 19 mart arasında kaldın demekki 🤭🤭

Ayyy dimii olabilirrr 🤭🤭🤭 Eşime göreyse 13 martta kaldım oda öyle hissediyor. Ama senin demene göre, idrar testinin pozitif çıkmasından 14 15 gün geriye gidince 14 mart yada 15 mart denk gelebiliyor 🤭🤭

Çünkü 17 mart da ilişki olamadı. Resmen ayın 15inden sonra yollar kapandı gibiydi. Nasıl üzülmüştüm. Ayın 19'unda da olamadı şansımızı zorladık zoraki oldu. Ama içime döllenme başladı diye böyle oldu gibi şeyler doğmuştu neyse artık sebebi bilemedim.
Kimse böyle bir şey yaşamazken üstelik. O yüzden bana 19 marttan önce kaldım gibi geliyor ☺️

Ayyy dimii olabilirrr 🤭🤭🤭 Eşime göreyse 13 martta kaldım oda öyle hissediyor. Ama senin demene göre, idrar testinin pozitif çıkmasından 14 15 gün geriye gidince 14 mart yada 15 mart denk gelebiliyor 🤭🤭

Çünkü 17 mart da ilişki olamadı. Resmen ayın 15inden sonra yollar kapandı gibiydi. Nasıl üzülmüştüm. Ayın 19'unda da olamadı şansımızı zorladık zoraki oldu. Ama içime döllenme başladı diye böyle oldu gibi şeyler doğmuştu neyse artık sebebi bilemedim.
Kimse böyle bir şey yaşamazken üstelik. O yüzden bana 19 marttan önce kaldım gibi geliyor ☺

Doğrudur kuzum öyle diyosan öyledir sen kendini daha iyi bilirsin zaten
Ama 16 ,17'de de ihtimal var çünkü 15'indeki ilişkidende 16,17'de kalmış olabilirsin🤭🤭

Back