• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepsi olabilirrrr hayırlısı yaaaa. Hayırla büyüsünler inşaAllah canımmm 🤗🤗🤗🤗

İnşaAllah canım amin🥰
Akıntı durumun nasıl? Benden sürekli geliyor bazen namazdayken geliyor sinir oluyorum tekrar abdest alıp kılıyorum😣
Onun dışında sadece şişkinlik gaz oluyor başka bişey yok şimdilik sende durumlar nasıl?

İnşaAllah canım amin🥰
Akıntı durumun nasıl? Benden sürekli geliyor bazen namazdayken geliyor sinir oluyorum tekrar abdest alıp kılıyorum😣
Onun dışında sadece şişkinlik gaz oluyor başka bişey yok şimdilik sende durumlar nasıl?

Bende ara ara oluyor ama su gibi yaa. Namaz konusunda aynen zorluyor :) ama çok sık olmuyor. Mesela dün aşırı vardı bugün çok nadir. Eğer hiç durmadan oluyorsa her namaz için yeniden abdest gerekiyor 🙈 Bazı hocalara göre abdest gerekmese de evdeyken almak en iyisi. ❤️

Benim karnımın altına ağrı giriyor bazen. Bir de hala iştahsızım. Zorla yiyorum bir şeyler. Kaju, meyve, havuç suyu, folik asit, bol su tüketmeye önem veriyorum.

Toplu oturunca sol kasığım ağrıyabiliyor. Bir de bugün belimden kasığıma doğru ağrı yayıldı ara ara. Azda bulantı oldu. Pek yok ama hamdolsun. Bazen gebe olduğumu unutuyorum 🙈

Bende ara ara oluyor ama su gibi yaa. Namaz konusunda aynen zorluyor :) ama çok sık olmuyor. Mesela dün aşırı vardı bugün çok nadir. Eğer hiç durmadan oluyorsa her namaz için yeniden abdest gerekiyor 🙈 Bazı hocalara göre abdest gerekmese de evdeyken almak en iyisi. ❤

Benim karnımın altına ağrı giriyor bazen. Bir de hala iştahsızım. Zorla yiyorum bir şeyler. Kaju, meyve, havuç suyu, folik asit, bol su tüketmeye önem veriyorum.

Toplu oturunca sol kasığım ağrıyabiliyor. Bir de bugün belimden kasığıma doğru ağrı yayıldı ara ara. Azda bulantı oldu. Pek yok ama hamdolsun. Bazen gebe olduğumu unutuyorum 🙈

Benimde akıntım su gibi 🤭🤭 kasık ağrıları normal benim ilk hamileliğimde çok olurdu başlarda...bulantı ve öğürme de o zaman çok oldu inşaAllah bu sefer olmaz 😣
Ben hiç hissetmiyorumki zaten bunlar iyi günlerimiz😂 inşaAllah rahat geçiririz....
Son aylar en zoru sağa sola dönüp uyuyamamak 😣 anne olmak baştan sona zor...yavrularımız sağ olsunda çekeriz💗

Benimde akıntım su gibi 🤭🤭 kasık ağrıları normal benim ilk hamileliğimde çok olurdu başlarda...bulantı ve öğürme de o zaman çok oldu inşaAllah bu sefer olmaz 😣
Ben hiç hissetmiyorumki zaten bunlar iyi günlerimiz😂 inşaAllah rahat geçiririz....
Son aylar en zoru sağa sola dönüp uyuyamamak 😣 anne olmak baştan sona zor...yavrularımız sağ olsunda çekeriz💗

Ayyy dimii gerçekten çok zorr ama bir o kadar da güzelll. Anne olmak, karnında taşımak inanılmaz bir şey yaaa. Ne kadar büyük bir lütuffmuşşş. Zor olunca anlıyor insan ❤️

Öğürme olursa bittim bennn :kusmuk::silah:

Ayyy dimii gerçekten çok zorr ama bir o kadar da güzelll. Anne olmak, karnında taşımak inanılmaz bir şey yaaa. Ne kadar büyük bir lütuffmuşşş. Zor olunca anlıyor insan ❤

Öğürme olursa bittim bennn :kusmuk::silah:

Aynen öyle canım içimizde mucize büyüyor💗 doğduktan sonra da ayrı bir maraton başlıyor 😊 çok yorucu ama her an'ı güzel.... Allah bu sabrı bize vermiş erkekler dayanamıyor hemen pes ediyor 😄
Öğürmemiz inşaallah olmaz iyi düşünelim bari🤭 Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

Aynen öyle canım içimizde mucize büyüyor💗 doğduktan sonra da ayrı bir maraton başlıyor 😊 çok yorucu ama her an'ı güzel.... Allah bu sabrı bize vermiş erkekler dayanamıyor hemen pes ediyor 😄
Öğürmemiz inşaallah olmaz iyi düşünelim bari🤭 Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

Kesinlikle öyleee. Eşim espiri yapsa da biliyorum sabırsızlandığını HADİ YARIN DOĞUMA GİDİYORUZ diyo 🤣🤣🤣

Kizlar 13 Mart son ilişkim di hesaplama yaptim daha çıkmaz diyo 17 nisan da test de çıkarmış kahve lekelenme ler geldi ya az ax 3 gün acaba beklesemmi daha

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-05-21-50-39.png
    Screenshot_2019-04-05-21-50-39.png
    246,7 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar 13 Mart son ilişkim di hesaplama yaptim daha çıkmaz diyo 17 nisan da test de çıkarmış kahve lekelenme ler geldi ya az ax 3 gün acaba beklesemmi daha

İlişkiden 11-12 gün sonra kanda belli olur
İdrara geçmesi de 14-15 gün sonra olur
17 nisan bana uzun geldi inşallah vardır ama leke tam olarak hangi gün gelmişti
Hiç test yapmadınmı

İlişkiden 11-12 gün sonra kanda belli olur
İdrara geçmesi de 14-15 gün sonra olur
17 nisan bana uzun geldi inşallah vardır ama leke tam olarak hangi gün gelmişti
Hiç test yapmadınmı
Cnm test hesaplaması otomatik yaptim resimde attim orda yaziyo ya 17 nisan diye test yaptim siljk cikiyo
Leke 31 Mart 1 nisan 2 nisan 3 nisan kesildi

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Canımm sen gebe olanları nereye yazıyorsun :)

Listede belirtiyorum canım
Sanada koydum :anneadayı::emir_bebek: 😉
Ama aslında hamişleri ayrı yerde toplasam daha iyi ... Bide bazı hamişlerin sesleri çıkmıyo isim yazdırıp gidenleri silicem listeden🙄 paylaşım yapmayanlar boşuna durmasın dimi😊

Listede belirtiyorum canım
Sanada koydum :anneadayı::emir_bebek: 😉
Ama aslında hamişleri ayrı yerde toplasam daha iyi ... Bide bazı hamişlerin sesleri çıkmıyo isim yazdırıp gidenleri silicem listeden🙄 paylaşım yapmayanlar boşuna durmasın dimi😊

Aktif olmak yardımcı olmak her zaman için daha iyi tabiki canımmm 🤭🤭🤭

Konuyu açtığın liste de sadece adet bekleyenler listesi var sanırım da ondan sordum ☺️☺️

Back