- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.541
canım ovitrelle ve klomen kullandım ama bunu daha önce iki kez daha yapmıştık tutmamıştı. bal ve hayıt otu karışımından sonra çikolata kistim tamamen kayboldu ve çok sağlıklı beslanmeye çalıştım. eğer gerçekten bebek varsa bundandır . Allahım herkese nasip etsinAşılama falan mı yaptın canım hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler ☺
8 ay oldu biliyorum yıllarca uğraşanlar var ama şu an hamile kalmama hiçbir engel yokken olmaması üzüyorne kadardır ugrasıyosun. Rabbim hayretsin sıkma canını.yeniay yeni fırsatlar..
Aminn canım Rabbim seninde bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallahcanım ovitrelle ve klomen kullandım ama bunu daha önce iki kez daha yapmıştık tutmamıştı. bal ve hayıt otu karışımından sonra çikolata kistim tamamen kayboldu ve çok sağlıklı beslanmeye çalıştım. eğer gerçekten bebek varsa bundandır . Allahım herkese nasip etsin
Ayy benimde Nisan 30 unda sekiz ay olcak8 ay oldu biliyorum yıllarca uğraşanlar var ama şu an hamile kalmama hiçbir engel yokken olmaması üzüyor
amin canım inşallah benim aşılamam tutmamıştı ve aşılamadan sonraki 7. gün test yaptığımda o bile negatif çıkmıştı ilacın etkisi bile görünmemiştiAllahım herkese nasip etsin içinde sana da inşallah canım. sakın ümit kesme.
ben hiç silik çizgi bile göremedim daha senin hikayen nasıl?Ayy benimde Nisan 30 unda sekiz ay olcak
Canım 8 aydır hala evlisin neden aşılama yaptınız ki o kadar erken yaş sorunu mu varamin canım inşallah benim aşılamam tutmamıştı ve aşılamadan sonraki 7. gün test yaptığımda o bile negatif çıkmıştı ilacın etkisi bile görünmemişti
Malesef bende hiç göremedim henüz doktora gitmedim neden olmuyor diye sadece evliliğimin ikinci ayında adet sancılarım çok kötü oluyordu ultrasonla bakıldı bişey yok denildi bende bu ay hormon testi rahim filmi falan çekcektim eşim biraz daha bekleyelim erkendir dedi gitmedim bende bakalım Rabbim bu ay nasip etsede doktor yollarına düşürmesin ya hiç kimseyi o zorlu yollara düşürmesin inşallah yaben hiç silik çizgi bile göremedim daha senin hikayen nasıl?
üç senelik evliyim aslında yaşımız 30 ama bende pcos olduğu için yumurtalarım iğnelerle büyüdüğünde şansım artsın diye kendim istedim aşılamayı çatlatma iğnesiyle birlikte olmuştu hatta eşimin değerleri mükemmele yakın çıkmıştı hızı %92 falandıCanım 8 aydır hala evlisin neden aşılama yaptınız ki o kadar erken yaş sorunu mu var
Stres yapma canım valla benim ablamın o kadar çok hastalığı var ki sprail takmasına rağmen yine hamile kaldı allahım nasip etti mi her şekilde ediyor bizimde mucizemiz en yakın zamanda gelir inşallahhhhüç senelik evliyim aslında yaşımız 30 ama bende pcos olduğu için yumurtalarım iğnelerle büyüdüğünde şansım artsın diye kendim istedim aşılamayı çatlatma iğnesiyle birlikte olmuştu hatta eşimin değerleri mükemmele yakın çıkmıştı hızı %92 falandı
Ay ha de inşallah hayırlı haberlerle gel canımYerleşme kanası gibi bişey yaşadım canım 1 ve 2 nisanda birer kere oldu yerleşme kanamasından en az 3 4 gün sonra falan idrara geçer diye okumuştum bekliyorum bakalım adet olmazsam 3 4 gün sonra yapcam test gene
Hamilesin canım tebrik ederim seni rabbim tamamını ettirsin inşallah
yaaa inşallahStres yapma canım valla benim ablamın o kadar çok hastalığı var ki sprail takmasına rağmen yine hamile kaldı allahım nasip etti mi her şekilde ediyor bizimde mucizemiz en yakın zamanda gelir inşallahhhh☺
Aminn inşallah canım ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah kimseyi evlatsizla sınamasın hiç kimsenin emeğini açılan elleri boşa çevirmesin inşallah Rabbim büyüktür inşallah adet olmazsın burda müjdeli haberi verirsinyaaa inşallahminicik bir umudum var çok aşırı regl belirtim oldu bat zamanı sancılar baş ağrıları bulantı vs ama regl görmedim şimdi az da olsa belirtiler devam ediyor nolur diyorum nolur geç döllenme olsun da çıkmamış olsun daha her halukarda pazartesi kontrolüm var zaten artık bekleyeceğim o güne kadar da test yapmaya devam edeceğim.
benden sonra da senin bat tarihin yaklaşıyor. Allahım isteyen herkese versin inşallahAminn inşallah canım ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah kimseyi evlatsizla sınamasın hiç kimsenin emeğini açılan elleri boşa çevirmesin inşallah Rabbim büyüktür inşallah adet olmazsın burda müjdeli haberi verirsin
Aminnn canım benimde yumurtam bugün çatladı ama benim üşengeç eşim uyuyor yarına artık onu uyutmiyimbenden sonra da senin bat tarihin yaklaşıyor. Allahım isteyen herkese versin inşallah
Senin bat ne zaman canım benim sanırım 18 Nisanbenden sonra da senin bat tarihin yaklaşıyor. Allahım isteyen herkese versin inşallah
benim dündü işte. artık çıkması lazım diye test yapıp duruyorum negatif. yaaa benim eşim de öyle leylekler getirsin diye bekliyorS
Senin bat ne zaman canım benim sanırım 18 Nisan ☺
Bende eşime diyom zaten çocuk olsa senşn spermlerin tembel bişey olcak kesinbenim dündü işte. artık çıkması lazım diye test yapıp duruyorum negatif. yaaa benim eşim de öyle leylekler getirsin diye bekliyor
ah bu pkos. ne kafamda saç kaldı.ne adet düzenim.ne psikolojimüç senelik evliyim aslında yaşımız 30 ama bende pcos olduğu için yumurtalarım iğnelerle büyüdüğünde şansım artsın diye kendim istedim aşılamayı çatlatma iğnesiyle birlikte olmuştu hatta eşimin değerleri mükemmele yakın çıkmıştı hızı %92 falandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?