- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.501
Hayırlısı olsun canım, birlikte güzel haber veririz bu ay sonu inşallah :) benim günüm de 29 Nisan :) yakınızSagol canim insallah bi daha ki aya bütün isteyenler hep birlik gebis olarak gureriz yeni bat 1 mayis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım, birlikte güzel haber veririz bu ay sonu inşallah :) benim günüm de 29 Nisan :) yakınızSagol canim insallah bi daha ki aya bütün isteyenler hep birlik gebis olarak gureriz yeni bat 1 mayis
amin sagol
Tamam canım benim hemen haber ederim yarın tlfondan bakiliyomu sağlık ocağının sonuclari
Mavi Boncugumm Sağ yumurtalığıma giren ağrıyla test yaptım şimdi çatladığını hissetmiştim silik oldu test vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Hamile arkadaşlar tebrikler Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin biz isteyenlere de dua edin.. varsa söyleyeceğiniz uygulayacağımız anlatın
Evet canım ama geçen aya göre bi gün erken çatlamış oldu o zaman 18 mi olmuş oluyor benim yeni batHadi hayırlısı bat'ın 19'muş yarınıda değerlendir
Evet canım ama geçen aya göre bi gün erken çatlamış oldu o zaman 18 mi olmuş oluyor benim yeni bat
O zaman yeni bat 18 diyelim ve son olur inşallah yaa hep benim bi 18 bi 16 20 oynuyor iki üç gün yine 18 ine denk geldi Allah hayır etsinMuhtemelen canım yani yumurtlamadan 13-14 gün sonra adet geliyor yani 15 gün pek duymadım ama
O zaman yeni bat 18 diyelim ve son olur inşallah yaa hep benim bi 18 bi 16 20 oynuyor iki üç gün yine 18 ine denk geldi Allah hayır etsin ☺
bugün gündüz olmuştu zaten kocamda öyle üşengeçtir anca yarına olurAmin hayır olsun sen yinede bence yarınıda değerlendir bugün yarın sıkı çalış
Baktım yarın öğleden sonra çıkar demişti ama çıkmış 932,4 deger çok sasirdim çıktığınaBakılıyor ama ben bakamadım kimlik numarasıyla beraber bi numara daha istedi onu bilmediğimden bakamadım ama bilinse bakılır
kızlar kanda beta hcg baktırdım bugün. bata 5 gün var. 1.20 negatif cıktı.dün aksamda test yaptım evde o da negatif. illa birinde cıkardı heralde ya.
Baktım yarın öğleden sonra çıkar demişti ama çıkmış 932,4 deger çok sasirdim çıktığına
Sabah vermiştim Vallah çok sağol canım benim rabbim herkese nasip etsin inşallah biz burdayız her zaman konuşuruz destek veririz arkadaşlarımıza inşallah bu ay herkes hamis haberini verirOooo maaşallah iyi artmış hadi gözün aydın canım sağlıcakla büyür inşallahne zaman vermiştinki kan? Benim ilk yaptırdığım sonuç yaklaşık 1,5 saate çıkmıştı
Sabah vermiştim Vallah çok sağol canım benim rabbim herkese nasip etsin inşallah biz burdayız her zaman konuşuruz destek veririz arkadaşlarımıza inşallah bu ay herkes hamis haberini verir
Bugün 1 gunu takvime göre:)Amin amin aynen kardeşlerimizle beraberiz bende gönülden diliyorum
Sen adetinin kaçıncı günü yaptırdın peki
Bugün 1 gunu takvime göre:)
Kizlar yinede korkumuyorda değilim acaba normal sağlıklı gebelik mi ,dış gebelikse yada bos gebelik mi insan onun endişesini yasiyor
Seninde 3 nisandi bat galiba deme canım inşallah rabbim tez zamanda nasip ederKizlar ben kirmizilari gördüm bi daha ki aya inşallah