- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.521
Aynen o korku mutlaka oluyor
bende düşünüp duruyorum
inşaallah korktuğumuza uğramayız... Kalp atışını duyana kadar tereddütler bitmez bende daha hiç gitmedim doktora
canım sen ne yaptın regl olmadin değilmi test yaptın mi tekrarSeninde 3 nisandi bat galiba deme canım inşallah rabbim tez zamanda nasip eder
Dün öğleden sonra 1 2 saatlik idrarla yapmıştım negatif cıktı bekliyorum bakalım ani hareketlerimde sol kasığıma bi ağrı giriyo batma oluyo falan kırmızılar gelmedikçe şimdilik dert etmiyorum canım ya hayırlısı olur inşallah şaşırtıcı bi şekilde rahatlık var üzerimde görende pozitifi görmüşüm sanırcanım sen ne yaptın regl olmadin değilmi test yaptın mi tekrar
Kan testini almışsın canım cok sevindim bu arada ya rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla çoook şükürcanım sen ne yaptın regl olmadin değilmi test yaptın mi tekrar
İnsallah pozitiftir canım benim keşke kan verseydin bazen testlerde çıkmıyor olabilir ki insallah regl olmassinDün öğleden sonra 1 2 saatlik idrarla yapmıştım negatif cıktı bekliyorum bakalım ani hareketlerimde sol kasığıma bi ağrı giriyo batma oluyo falan kırmızılar gelmedikçe şimdilik dert etmiyorum canım ya hayırlısı olur inşallah şaşırtıcı bi şekilde rahatlık var üzerimde görende pozitifi görmüşüm sanır
Sağol canım tskler darisi senin basına kuzumKan testini almışsın canım cok sevindim bu arada ya rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla çoook şükür
Yerleşme kanası gibi bişey yaşadım canım 1 ve 2 nisanda birer kere oldu yerleşme kanamasından en az 3 4 gün sonra falan idrara geçer diye okumuştum bekliyorum bakalım adet olmazsam 3 4 gün sonra yapcam test geneİnsallah pozitiftir canım benim keşke kan verseydin bazen testlerde çıkmıyor olabilir ki insallah regl olmassin
Bat ayni o zaman bizim. İdrarda cikmaz zaten daha. Kanda cikmasi icinde iliskiden sonra en az 11 12 gün gecmesi gerekiyormus. Olabilecek son iliskinin üstünden gectimi o kadar. Geç döllenmedir belkikızlar kanda beta hcg baktırdım bugün. bata 5 gün var. 1.20 negatif cıktı.dün aksamda test yaptım evde o da negatif. illa birinde cıkardı heralde ya.
çok normal canım benim üzülme batın ikinci günü benimde hala olmadım ve testim hala negatif en sağlıklı sonuç battan sonraki haftaymışkızlar kanda beta hcg baktırdım bugün. bata 5 gün var. 1.20 negatif cıktı.dün aksamda test yaptım evde o da negatif. illa birinde cıkardı heralde ya.
yaaaa ne güzel daha erken diye silik olabilir yine yap bakalım koyulaşacak mı ?kızlar bat 8 nisan testim böyle
canım büyük olan erken gebelik testi onda daha net çıktı. kaset testte de çıktı ama çok silik . ilk defa çift görüyorum hala inanamıyorum yayaaaa ne güzel daha erken diye silik olabilir yine yap bakalım koyulaşacak mı ?
yarın sabah hemen kan ver bence canımcanım büyük olan erken gebelik testi onda daha net çıktı. kaset testte de çıktı ama çok silik . ilk defa çift görüyorum hala inanamıyorum ya
cumartesi günü doktorum yapıcaktı zTen test randevum var inşallahyarın sabah hemen kan ver bence canım
ne kadardır ugrasıyosun. Rabbim hayretsin sıkma canını.yeniay yeni fırsatlar..inşallah ben de yaptım biraz önce ama yine negatif bıktım hep negatifi görmekten
Allahım herkese nasip etsin içinde sana da inşallah canım. sakın ümit kesme.bat 3 nisandı demin bir test daha yaptım yine negatifumudum kalmamaya başladı pazartesiye kadar regl olmazsam doktora giderim artık
Aşılama falan mı yaptın canım hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?